Przygrzmocić ze SPAS 12, wreszcie działającego i wyglądającego jak trzeba. Wtargnąć do domu z ryczącą w rękach bestią M60 - ach! to daje radość! Wreszcie wolny od rozbłysków z ED, które tną mi grę, TEC-9 i to w dwóch wersjach - druga to akimbo. Dwie cudne giwery M4A1 i MP5 w wersji optic - miód! Właśnie, wersje broni z celownikami to największy atut tego moda. To, co mieliśmy w CdInvnetory, ale mogliśmy obyć się smakiem, bo optyka nie działała, tutaj działa! A Beretta z celownikiem i tłumikiem to już samo szczęście. Idealna na szerokie przestrzenie, do trzebienia wrogów z ukrycia i z oddala - aż szkoda że takich map mało. Lepsza niż każda snajperka, bo - można użyć także jak szybkiego pistoletu. To moje żelazne pozycje w Postalu teraz. Albo wreszcie, wreszcie udana wersja MP 40, po tylu latach (pierwszy raz wyszła w becie wolve'a newweaps, jak pamiętam). Albo M72 LAW - kolejna wyrzutnia, która rozwala wszystkich aż miło. (Ile wspólnego ten LAW ma z tym z MrDMods?).
Są też nowości, nieznane mi dotąd, wśród nich nowe powerupy. Mamy banany, energetyczny Tiger, czy wielgachną pakę pizzy prosto z Rosji. Rodem z Rosji jest też wódka, ta znana już ze Sztopora (szkoda tylko, że autor dźwięki upuszczania nie zmienił na lepszy dla szkła). Każdy z tych powerupów bardzo pomocny, bo każdy znacznie wzmacnia zdrowie. Co jeszcze nowego znalazłem? Grabie, hehe. Ach, zapomniałbym o łomie, tym razem z idealnie dobranymi dźwiękami, aż miło. A reszta? Sprawdźcie sobie sami! Ja jestem zachwycony.

Cieszę się nim już od kilku dni i - stał się od razu standardowym wyposażeniem mojego Kolesia. Dawno już nie czułem takiej przyjemności z używania nowego moda, no, poza FW, ale to już inna kategoria moda. DarkPS jest jak w sam raz duży i treściwy. Ma to co trzeba i jeszcze trochę. Najbliższe skojarzenie jakie mi się dla niego nasuwa, to MadMods, tak, pomimo że to głównie tylko składak. Dla mnie ten mod to już klasyka. Polecam wszystkim! Moja ocena: 9+/10.

EDIT: Mod jest jest już w naszym downlodzie: https://www.postalsite.info/infusions/pr ... hp?did=199