Postal 2 Life

Wszystkie modyfikacje dla Postala 2, StP, MP, oraz inne gry bazujące na P2
Obrazek

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

28 sty 2011, 23:43

Tiquill pisze:
Lothar pisze:która z firm jako pierwsza pozwie ich do sądu o prawa autorskie
By się tylko ośmieszyli - a ośmieszenie samo znowuż - jest możliwie. :faja
No cóż, Bethesda co rusz straszy pozwami ludzi konwertujących Morrowind-a, Daggerfall czy Arena na silnik Oblivion-a... jakby im to cokolwiek robiło, a znam co najmniej 7 osób, które kupiłyby Oblivion-a właśnie dla takiej konwersji 8-)

A teraz na temat - 97%... widziałem takie magiczne liczby już zbyt wiele razy, by pokładać w nich nadzieje. Fakt, że Rosjanie są solidniejsi w sprawach modding-u od USA czy Polski, jednak wolę się nie napalać.
MaxiS pisze:CO?! Kurde wiedziałem. Mój stary komputer nie pociągnie tego moda! ;(

Mój ma 512MB RAM i 2.0 GHz

TRAGEDIA!
Zatniesz view-distance i pójdzie - pamiętaj, że warto próbować nawet mając słabszy sprzęt od tego podanego w wymaganiach 8-)

I tak ode mnie - jak mojego ukochanego Flak Cannon-a spieprzą, to... strzelę focha! xD Poważniej zaś - mam nadzieję, że bronie będą działały przynajmniej w połowie tak dobrze jak ich pierwowzory. Herezji w postaci zniszczenia broni z UT3 nie wybaczę 8-)

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
Koloses
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 1 raz

28 sty 2011, 23:54

Wymagania spełniam, tylko trzeba będzie miejsce na dysku wytrzasnąć, reszta nie będzie problemem.Zresztą większość dzisiejszych wymagań jest zawyżona.Jakby były prawdziwe to Fallout: New Vegas nie miałby prawa się u mnie włączyć głównie przez procesor, jednak działa.Dobra zamykam się już,bo zbaczam z tematu :>
Czekam z niecierpliwością na Paradise pod okupacją kombinatu.

Awatar użytkownika
Max King
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

29 sty 2011, 11:12

Koloses pisze:Fallout: New Vegas nie miałby prawa się u mnie włączyć głównie przez procesor, jednak działa.
Obrazek

Ciekawe, 10 giga? To będzie się godzinami ściągało. Nie mogę się doczekać. Swoją drogą, ten żuraw na wysypisku pasuje tam jak świni trampki. To znaczy, za dobrze znam to miejsce żeby tam jeszcze żurawia pieprznąć. Ciekawi mnie czy będzie działał jak w HL2 :P

Swoją drogą, czy to są modele ściągnięte prosto z HL czy stworzone bazując na tamtych?

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

29 sty 2011, 19:55

Lothar pisze:I tak ode mnie - jak mojego ukochanego Flak Cannon-a spieprzą, to... strzelę focha! xD Poważniej zaś - mam nadzieję, że bronie będą działały przynajmniej w połowie tak dobrze jak ich pierwowzory. Herezji w postaci zniszczenia broni z UT3 nie wybaczę 8-)
o ile pamiętam masz chyba konto na RS wiec wejdź tu https://www.resurrection-studios.net/new ... 7#pid70007 i powiedz mu to osobiście
Ostatnio zmieniony 29 sty 2011, 20:59 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

07 lut 2011, 16:50

W Paradise z PTL pojawi się metro. Wygląda smakowicie

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Źródło

EDIT:
Tu można śledzić postępy w pracach nad modem. Google Translator wyczynia tutaj cuda. Jeśli znasz cyrylicę więcej możesz się dowiedzieć czytając oryginał :P
BTW: Zostały jeszcze trzy mapy do ukończenia prac oraz dopracowanie misji (80% wykonano)
Ostatnio zmieniony 07 lut 2011, 16:52 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

07 lut 2011, 20:22

No, no. Premiera coraz bliżej. Nie mogę się doczekać. To metro wygląda jak nie Postal. :D

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Quaker
Miłośnik broni

11 lut 2011, 13:48

Bo to już praktycznie nie jest Postal. Przynajmniej w moim mniemaniu. Za dużo wszystkich dodatków, robi się osobna gra.

Awatar użytkownika
MaxiS
Seryjny zabójca

11 lut 2011, 14:49

Lecz dalej jest to brutalna, chora, rzeźnicka, i bezsensowna gra w której chodzi o zabijanie. W moim mniemaniu xD

Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Kontakt:

12 lut 2011, 23:52

10 GB? :> Znów zaczynam się niepokoić. Ile będzie dubli poszczególnych elementów (tekstur, meshy...) w różnych paczkach? To ogrom pracy, mnóstwo importowanych rzeczy, przerabianych. Zsynchronizować to i zapanować nad porządkiem w plikach niezwykle trudno.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.

12 lut 2011, 23:58

Tiquill pisze:10 GB? :> Znów zaczynam się niepokoić. Ile będzie dubli poszczególnych elementów (tekstur, meshy...) w różnych paczkach? To ogrom pracy, mnóstwo importowanych rzeczy, przerabianych. Zsynchronizować to i zapanować nad porządkiem w plikach niezwykle trudno.
ech..skończyły się czasy, kiedy gry zajmowały całą płytę CD, która miała 650 MB pojemności...za chwilę gry będą wychodzić na Blue-Rayach, co mi się osobiście nie mieści w głowie...

Anyway...mimo wagi, jest na co czekać..ale dobrze by było, gdyby Flafster rzucił wersję finalną na jakiś szybki serwer...no i żeby to było popaczkowane..lepiej moim zdaniem jest tak ściągać niż dusić te 10 GB za jednym zamachem..

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

13 lut 2011, 00:04

Ramesses pisze:popaczkowane..lepiej moim zdaniem jest tak ściągać niż dusić te 10 GB za jednym zamachem..
Słusznie. W takim przypadku rapid przyjaciel, jeśli nie autorzy, to ktoś to upnie. I byle spakowane w 7-zip, najbardziej wydajnym formacie kompresji.

Chm, czy my nie dzielimy skóry na niedźwiedziu? :diabeł:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
MaxiS
Seryjny zabójca

05 mar 2011, 10:09

Czy są jakieś nowe wieści na temat P2L?

Obrazek
Knurr

05 mar 2011, 10:11

Nic... Ciągle te zasrane 97% postępu.

A mówiłem kiedyś, że do marca jeszcze poczekamy?

Awatar użytkownika
Koloses
V.I.P.
V.I.P.

10 mar 2011, 16:06

Flafster pisze:Прошу прощения за долгий перерыв. Были проблемы в домашних услових. Скоро дам инфу. Аддон готов надо его обработать и сайт раздатчик запустить.
Flafster przeprasza za przerwę i mówi że mod powinien być gotowy wkrótce..przynajmniej tak to odebrałem.
@Down:Właśnie dlatego napisałem tylko to co zrozumiałem z tego translatora :P
Czekamy niecierpliwie na moda :P
Ostatnio zmieniony 10 mar 2011, 19:35 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

10 mar 2011, 18:50

Praszu proszczienia za dołgij pierieryw. Były probliemy w domaszczijh usłowih. Skoro dam infu. Addon gotow nado jewo obrabotać i sajt razdatczik załustit.

Piękny język, miło po latach wrócić. :) Autor szybko poinformuje na stronie, bo mod jest gotowy i wymaga tylko ostatnich poprawek. Ciepło się robi na serduchu. :)

A Google Translator dał dupy. Starsze panie wkrótce... :diabeł:

Obrazek
Zablokowany