[Zabawa] Gdzie to było?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Max King, dajemy wyłącznie JPG. Niektórzy mają wolny net i limity transferu. Komfortowy dostęp do sieci to kłamstwo, nie daj się zwieść.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- BLOOD M@DNESS
- Miłośnik broni
salon gier na mapie z domem jeśli zgadłem oddaje
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
7. Odpowiadamy na pytanie tylko od warunkiem, że sami damy następny obrazek, jeśli nasza odpowiedź będzie prawidłowa. Nie ma oddawania pytania innemu, "bo nie mam weny".
Zapamiętajcie ten punkt, bo skończy się warnem bądź zamknięciem tematu
Zapamiętajcie ten punkt, bo skończy się warnem bądź zamknięciem tematu

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Silver Dragon, moim zdaniem temat jest na tyle płytki że można go zamknąć. To znaczy, nie mam tu na myśli intelektualnej płytkości, chodzi mi o to, że świat gry za wielki nie jest i nie ma za wiele miejsc, to i wena się kończy.
Vi Veri Veniversum Vivus Vici
- Silver Dragon
- V.I.P.
Jak ktoś nie ma weny to niech się nie udziela

- Silver Dragon
- V.I.P.
Zasady są podane. Trzeba je przestrzegać
Jaki problem odpalić P2 i pstryknąć jakiegoś screena
BTW: Offtop się robi
Jaki problem odpalić P2 i pstryknąć jakiegoś screena
BTW: Offtop się robi

Silver Dragon, mam setki screenów, więc ze znalezieniem jednego nie ma problemu. Ale jaki jest sens cokolwiek wrzucać skoro i tak wszyscy wszystkie miejsca znają na pamięć. To jak w dowcipie, gdzie facet wchodzi do knajpy, zamawia piwo i słyszy, jak ktoś mówi "Czterdzieści pięć!" i cała knajpa w śmiech. Potem ktoś mówi "Siedemdziesiąt trzy!" i znowu salwa śmiechu. Pyta więc siedzącego obok, o co chodzi z tymi numerami, a tamten odpowiada, że tutaj wszyscy dowcipy znają na pamięć, więc zostały ponumerowane, i zamiast opowiadać cały dowcip można po prostu podać jego numerek. (W dowcipie facet mówi "Trzydzieści sześć!". Wszyscy milczą, nikt się nie śmieje, a ten co mu wszystko objaśnił mówi mu: Ale TEN dowcip to trzeba umieć opowiadać...)
W każdym razie dobra, mniejsza.
W każdym razie dobra, mniejsza.

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
- BLOOD M@DNESS
- Miłośnik broni
dobra to ja się po prostu już nie mieszam się do zabawy i jest git
Ostatnio zmieniony 28 sty 2011, 13:42 przez BLOOD M@DNESS, łącznie zmieniany 1 raz.
nie wiem kto teraz daje screena ale pora trochę przywrócić nieco zabawy
https://www.beyondunreal.com/images/postal2/petition.jpg sory że nie mogłem bezpośrednio, bo to nie mój screen
https://www.beyondunreal.com/images/postal2/petition.jpg sory że nie mogłem bezpośrednio, bo to nie mój screen
pow pow ^^