korter pisze:Polski patriotyzm Hmmmm Uważam żę są osoby które nimi są i te które nie są nie ma co uogólniać.
Baza cycatuf użytkowników forum (:
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
[Dzisiaj 16:26] zk446: wyobraźcie sobie kotka w gabinecie luster w którym na dżwiach też jest lustro
[Dzisiaj 18:39] Alixo: [Dzisiaj 16:26] zk446: wyobraźcie sobie kotka w gabinecie luster w którym na dżwiach też jest lustro\\ Dźwi?
[Dzisiaj 20:09] zk446: [Dzisiaj 18:39] Alixo: [Dzisiaj 16:26] zk446: wyobraźcie sobie kotka w gabinecie luster w którym na dżwiach też jest lustro \\ Dźwi? ||| wyraźnie napisałem DŻWIACH
Ostatnio zmieniony 13 sty 2011, 20:42 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.
Kim/Czym jestem- Postal 2
zk446 pisze:Atomówą ? (ku**a nie śmiejcie się nie chodzi mi o te małe suki atomówki)
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Koniec świata?
MaxiS pisze:Koniec świata nadejdzie raczej z końcem mody na sukces (spokooojnie, jeszcze dużo wody upłynie zanim się to stanie)
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
IRC
Problem z instalacją postala
SB
@Edit:Heret witam
18:49 postalowiec1 Elo
18:49 Heret oglądasz sesje?
18:49 Koloses sieg heil
18:49 Koloses ta
18:49 Koloses i ściągam Runes of Magic ;d
18:49 Heret ty piracie ;p
18:49 Koloses ...
18:50 Koloses to darmowe mmo do k*rwy nędzy
Problem z instalacją postala
@edit2:Lothar pisze:Druga opcja, to zniszczenie płyty i odesłanie na wymianę do CD-Projekt.
SB
[Dzisiaj 20:30] Mr Minio: Cholera, Wam też się tam liczba godzin nie wyświetla(przy grach)? https://www.xfire.com/profile/aftchameleon/
[Dzisiaj 20:52] MaxiS: Yup. BTW: Hello Kitty Cutie World?!
[Dzisiaj 20:53] MaxiS: U mnie 7 lekcji (W tym 2 WF'y), ale skoro wychodzą do kina to powodzenia beze mnie
[Dzisiaj 20:56] Mr Minio: [Dzisiaj 20:52] MaxiS: Yup. BTW: Hello Kitty Cutie World?!||| Ta. Niedługo 3000h
[Dzisiaj 20:58] MaxiS: Nie wiedziałem żę ktoś kto gra w takie gry jak GTA SA lub Postal ma zamiłowania do... yyy... ''tego''.... typu gier.
[Dzisiaj 21:02] Mr Minio: Oprócz tego gram jeszcze w Symulator Farmy i Barbie: Domek dla Lalek, ale niestety XFire nie liczy w nich godzin.
[Dzisiaj 21:03] Mr Minio: A szkoda, bo chciałbym zrzucić na serwis kilka screenów z mojego pola pełnego ziemniaków oraz z pięknie ubranej modelki Barbie. No, ale cóż. Mówi się trudno i żyje się dalej. Może w przyszłości dodadzą do tych gier support.
[Dzisiaj 21:04] MaxiS: Nie wiem co cię ciągnie do takich gier.... i może lepiej żebym nie wiedział
[Dzisiaj 21:05] Mr Minio: Nie to co myślisz, bo Barbie pod spodem żadnych krągłości nie mają, za to pług mnie bardzo jara.
[Dzisiaj 21:06] MaxiS: Ja jeśli chodzi o dziecięce/animowane gry to wybieram Lego Indiana Jones albo Star warsy
[Dzisiaj 21:06] Mr Minio: Takie ma kształty podłużne i jak tak patrze jak on tą ziemię tak przewraca, ach, jak ją mieli, jak on to robi! Piękna gra!
[Dzisiaj 21:07] MaxiS: Ależ ja nie miałem na myśli podglądania Barbiechodziło mi o samą grę z BARBIE
[Dzisiaj 21:09] Mr Minio: No widzisz, ale ja jestem trochę inny. Wolę pługi od Barbie.
[Dzisiaj 21:11] Mr Minio: Jak myślisz, co będzie lepsze? Czerwony gorset, czy niebieska miniówa(od niej jest mój nick, bo lubie w nich chodzić)?
[Dzisiaj 21:11] MaxiS: Będziesz zaje****ie prowadził rozrzutnik gnoju w przyszłości<just_kidding>
[Dzisiaj 21:11] Mr Minio: Oczywiście w grze, żeby nie było...
[Dzisiaj 21:12] MaxiS: W sprawach mody to nie do tego człowieka co trzeba walisz.
[Dzisiaj 21:12] Mr Minio: Dobra koniec już tego podpuszczania, bo już nie wytrzymuję.
[Dzisiaj 21:17] Mr Minio: W Barbie: Dom Lalek nie gram, mam swoją godność, ale Księżniczką ze Stumilowego Lasu nie pogardzę.
[Dzisiaj 21:17] MaxiS: Yyyy.... dobra.... Minio... nie zdenerwuj się, ale ja cały czas myślałem że ty chłopak jesteś. A teraz zerkam na twój Xfire i jak wół piszę ''Female''. Doznałem olśnienia jak latarką w środku nocy.
[Dzisiaj 21:17] Mr Minio: O nie! Wydało się. Co ja teraz biedny pocznę?
[Dzisiaj 21:18] MaxiS: BTW: Jak to z tym ''Female'' to żart to sprawdzę temperaturę Wisły wieczorami.
[Dzisiaj 21:18] Mr Minio: Chyba się ja biedny powieszę.
[Dzisiaj 21:18] MaxiS: A nie ''biedna''?(nie żebym się czepiał)
[Dzisiaj 21:19] Mr Minio: Skoro już się wydało... to tak biedna.
[Dzisiaj 21:20] MaxiS: Zalewasz? Dajesz link w którym jest jak wół napisane ''Female'' a teraz rozpaczasz że się wydało? Skończ bo jak mi się mózg zawiesi to nawet format mi nie pomoże.
[Dzisiaj 21:21] Mr Minio: Ciężko już mi było te posty pisać zmieniając końcówkę. To była moja nawiększa tajemnica. Wiedziałam o tym tylko ja i tych kilku UFOli którzy teraz za mną stoją.
[Dzisiaj 21:23] MaxiS: Teraz nie wiem czy mnie podpuszczasz czy to na serio (jak zawsze w takich sytuacjach)
[Dzisiaj 21:25] Mr Minio: No dobra, bo to już się głupie zaczyna robić. Tak, jestem facetem, tak, mam 16 lat. Tak, podpuszczałem Cię, ale po prostu nie mogłem przepuścić takiej okazji. Tak, sorry za to.Nie, nie grałem nigdy w żadną grę Barbie, ani w żaden symulator farmy. Tak, mam prawie 3000h w Hello Kitty, ale w to nie gram, tylko cały czas mam włączone dla jaj.
[Dzisiaj 21:28] Mr Minio: A na przeprosiny masz gameplaya z Symulatora Farmy: Aaach te pługi!![]()
Ostatnio zmieniony 20 mar 2011, 21:32 przez Koloses, łącznie zmieniany 2 razy.
SB
[Dzisiaj 20:34] Koloses: Witam czerwonych, zielone, niebieskich oraz białych!
[Dzisiaj 20:46] Mr Minio: [20:44] Mr Minio: a masz jakies foty? [20:44] ross1997: nie mam [20:44] ross1997: mogę ci się opisać ||| już się boję
[Dzisiaj 20:46] Mr Minio: przypominam, że on myśli, że jestem female
[Dzisiaj 20:48] Mr Minio: [20:47] ross1997: chesz "sweet" (jak to by nazwał każdy pokemon ) focie w łazience||| aby nie spamić, kto chce wyciąg rozmowy, pisać na PW, chociaż wątpie, iż będą jacyś chętni
[Dzisiaj 21:01] Koloses: Minio podrywa młodych chłopców
[Dzisiaj 21:02] Mr Minio: jaja sobie robię
[Dzisiaj 21:03] Koloses: Dobra, dobra.Zakopiemy go w piwnicy z innymi?
[Dzisiaj 21:04] Mr Minio: Miejsca już nie ma. Dawaj na strych!
[Dzisiaj 21:07] Koloses: Dobra, załatwione.Szukaj następnego i pamiętaj wrzuć zdjęcia tej laski co zawsze.Dalej się na to nabierają.
[Dzisiaj 21:09] Koloses: A ja pójdę zmyć krew ze ściany...., bo żeś nabałaganił..Ręka, noga, mózg na ścianie..I z czego ja teraz bigos zrobię!?
[Dzisiaj 21:10] Mr Minio: teraz udaję chłopaka tej dziewczyny, umawiam się na solówkę, a jak przyjdzie to go do bagażnika zapakuję i dalej wiesz co robić, mój wspólniku
[Dzisiaj 21:11] Koloses: Zmiel kości, zrób chlebek....
[Dzisiaj 21:12] Koloses: albo wycisnąć szpik z kości...najlepiej smakuje na tostach..
[Dzisiaj 21:13] Mr Minio: wolę z dżemem...
[Dzisiaj 21:14] Koloses: To ty umawiasz się z 13/14 latkami jako "gorąca szesnastka"
[Dzisiaj 21:14] Mr Minio: Nie. z 13/14/15/16 latkami, jako "gorąca osiemnastka"
[Dzisiaj 21:19] Koloses: W wakacje trzeba się zgadać i zrobić "bibę"
[Dzisiaj 21:19] MaxiS: Ja to czytam -_-
[Dzisiaj 21:20] Koloses: MaxiS, nie bój się.Przecież Ciebie nie zakopałem w piwnicy...nie było miejsca, a na stryszku dopiero dzisiaj zwolniłem parę metrów kwadratowych..spokojnie.
[Dzisiaj 21:21] Koloses: I mam takie przeczucie że to poleci do cytatów użytkowników
[Dzisiaj 21:21] MaxiS: Mój lejzer i tak mam w gotowości ''gorąca osiemnastko''
[Dzisiaj 21:22] MaxiS: Do Minia oczywiście to mówiłem.
[Dzisiaj 21:22] Koloses: "lejzer" a.k.a makaron tudzież pierożek [rozgotowany] ?
[Dzisiaj 21:22] Mr Minio: [Dzisiaj 21:21] Koloses: I mam takie przeczucie że to poleci do cytatów użytkowników||| Mówisz - masz
[Dzisiaj 21:23] Koloses: A ja mówiłem do papieża.
[Dzisiaj 21:23] Koloses: Ej, ale ja miałem na myśli całość rozmowy od 20:46
Ostatnio zmieniony 22 mar 2011, 21:25 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Are the hills going to march off?
- Koloses
- V.I.P.
[POMOC] O RLY?
melchior12 pisze:Chodzi mi o to, że płyta oryginał z firmy Verbatim, ale Windows pirat, Dlatego że wgrywał mi go znajomy od mojego taty.Ramesses pisze:nie bardzo rozumiem...sformatowałeś oryginalną płytę, zamówiłeś z Internetu czy jak?melchior12 pisze:Płytka oryginalna, lecz Windows na niej pochodzi z internetu (nie bijcie),
Z sesji
<postalowiec1> Gdzie sąbezpieczniki?
<Heret> Kierownik: W elektrowni
<postalowiec1> Gdzie ona jest
<Heret> Kierownik: w kościele kur*a!
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
- Koloses
- V.I.P.
SB
[oj działo się, działo!]
[oj działo się, działo!]
[Dzisiaj 21:44] MaxiS: Mam dziś do dupska dzień. Mój dół jest coraz głębszy. Już czuję jądro ziemi.
[Dzisiaj 21:45] Heret: "Masz doła? To go zakop!"
[Dzisiaj 21:45] Heret: A tak właściwie to co się stało?
[Dzisiaj 21:53] MaxiS: Eee.... nie chcę o tym mówić... wiem że zacząłem gadać a teraz nie mówię z jakiego powodu ale.... po prostu sprawa osobista.
e [Dzisiaj 21:54] Koloses: Gówno prawda, nie wiesz co to jest "dół"..Uwierz mi
[Dzisiaj 21:55] MaxiS: Wiem... ale każdy wie swoje.
e [Dzisiaj 21:56] Koloses: Chciałeś się kiedyś zabić?Nie?To rzeczywiście każdy wie swoje
e [Dzisiaj 21:57] Koloses: Uwierz mi, nie ma NIC gorszego niż ból emocjonalny [psychiatra się znalazł]
[Dzisiaj 21:57] MaxiS: Nad samobójstwem myślałem 2 lata temu.
e [Dzisiaj 21:58] Koloses: Fajnie, GTFO.Not my problem..
[Dzisiaj 21:59] MaxiS: Sam nie wiem czy wpadam w depresję czy nie.
e [Dzisiaj 21:59] Koloses: Ja to już mam nieźle nasrane w bani...ale cii, bo jeszcze się domyślą..
[Dzisiaj 22:00] MaxiS: Dobra... to nie wizyta u psychiatry... są nowości na teamt P2L lub PA?
e [Dzisiaj 22:01] Koloses: Olej życie, zostań ćpunem..wróc lepiej graj w wowa..taniej
e [Dzisiaj 22:02] Koloses: Co do PTL ni ma nic..od mojego ostatniego postu na RS cisza..
e [Dzisiaj 22:03] Koloses: Na ich stronie tak samo..Jakby ich wywiało.
e [Dzisiaj 22:03] Koloses: A więc cóż takiego się stało MaxiS'ie *przypala cygaro* ?
[Dzisiaj 22:04] MaxiS: Nie gram w WoW'a, metina ani Tibię... nie moje klimaty.
e [Dzisiaj 22:04] Koloses: Też nie, ale kumpel gra i wszyscy uważają go za nerda
[Dzisiaj 22:05] MaxiS: Nie chcę mi się o tym gadać (TAK WIEM! Sam zacząłem)
e [Dzisiaj 22:05] Koloses: On jak to twierdzi "staje się luzakiem"..Próbuje się cwaniaczyć czasami, ale nic poza tym.Inaczej dostałby "dla zasady"
e [Dzisiaj 22:06] Koloses: Zacząłeś to kończ.. i tak nawet nie wiemy jak się nazywasz..[co do mnie to akurat łatwo zgadnąć..podałem swoje dane w kilku miejscach hmmm ]
[Dzisiaj 22:08] MaxiS: I am Kamil (nie Durczok)
e [Dzisiaj 22:08] Koloses: I jesteś alkocholikiem?
e [Dzisiaj 22:09] Koloses: rurku....
[Dzisiaj 22:10] prawdziwy 666: na RS są nowości o PA
[Dzisiaj 22:10] MaxiS: Nie palę, nie piję, a chodzę i żyję.
[Dzisiaj 22:10] Heret: To jakiś dziwny jesteś
[Dzisiaj 22:10] MaxiS: DAcie link do tych newestów?
[Dzisiaj 22:11] MaxiS: Dziwny? Papierosy - gówno w płucach. Alkohol + nieopanowanie = pijaństwo.
[Dzisiaj 22:13] Heret: Wiem jaja sobie robie. Ja jeszcze nigdy nie zapaliłem (chyba, że w piecu), a pije okazyjnie.
e [Dzisiaj 22:13] Koloses: [Dzisiaj 22:10] MaxiS: Nie palę, nie piję, a chodzę i żyję. ||A więc bierzesz?
[Dzisiaj 22:13] Heret: Ale coś jakby z ciebie życie uciekało...
e [Dzisiaj 22:14] Koloses: Musi się chłopak zakochał..
[Dzisiaj 22:14] Heret: Mam nadzieje, że nie zrobi z siebie emo...
e [Dzisiaj 22:15] Koloses: Nie bój się już przebierzemy Minia za tą "gorącą osiemnastkę"
[Dzisiaj 22:15] MaxiS: Koloses... chłopie! Nie truje się w żaden sposób.
[Dzisiaj 22:15] Heret: Bigosu Kolosesa i Minia sobie zjedz. Daje kopa lepiej niż pudzian!
e [Dzisiaj 22:15] Koloses: WIEM!A może ty wolisz chłopców!?
e [Dzisiaj 22:16] Koloses: Przynajmniej Minio nie będzie musiał kupować sukienki..
[Dzisiaj 22:18] MaxiS: Nie jestem homoseksualistą, lecz homofobem też nie. Nie lubię tej nietolerancji.
e [Dzisiaj 22:18] Koloses: *gada z Miniem szeptem*Jednak weź ze sobą tą sukienkę...
[Dzisiaj 22:20] MaxiS: Dobra... ile można o tym moim Epic Fail'u gadać?
[Dzisiaj 22:20] Heret: *do minia* Tylko nie zapomnij kremu do ujędrniania pośladków
e [Dzisiaj 22:21] Koloses: Długooooooooo To co zakochałeś się?My Cię wyleczymy.Wpadaj do mnie, zaproszę koleżanki
[Dzisiaj 22:21] Heret: MaxiS: Dobra... ile można o tym moim Epic Fail'u gadać? ll Do znudzenia
e [Dzisiaj 22:21] Koloses: Tylko wiesz, ja plastiku ani pasztetu dla ciebie nie mam..
[Dzisiaj 22:22] Heret: O ja też mogę? Tylko niech to nie będzie "gorąca osiemnastka"
[Dzisiaj 22:22] MaxiS: Plastik dla mnie za pusty a jak mi podeślesz paszteta to przechodzę na wegetarianizm.
e [Dzisiaj 22:22] Koloses: Taa.To co panie dzieju?Zbieramy się, bilet na autobus w jedną stronę?
[Dzisiaj 22:23] MaxiS: czy ty mi proponujesz terapię wstrząsową?
e [Dzisiaj 22:23] Koloses: U nas fajnych dziewczyn nie brakuje..gorzej jak się zadurzysz..Wtedy masz zdrowo Przeje*dźwięk dzownu kościelnego*ne..
[Dzisiaj 22:24] Heret: I to jeszcze jak wstrząsową. Jak złapie to nie puści.
e [Dzisiaj 22:24] Koloses: Jakby co to deski się skończyły.
e [Dzisiaj 22:25] Koloses: Także nie martw się.Stolarstwo to nie moja brożka
[Dzisiaj 22:25] MaxiS: Nie dzięki. Wiem jak to jest. Kiedyś polałem wodą dzwonek do drzwi a potem z niego skorzystałem
[Dzisiaj 22:25] Heret: Serio?
e [Dzisiaj 22:26] Koloses: Możemy się zmówić na lipiec, ale to wy jedziecie do mnie
e [Dzisiaj 22:26] Koloses: Mam jeszcze namiot obok tych stosów ciał..jakoś wyżyjecie
[Dzisiaj 22:27] Heret: Dobra, ale ty skombinujesz "prowiant"
e [Dzisiaj 22:27] Koloses: No jasne!Grill na całego !
e [Dzisiaj 22:30] Koloses: No to dalej masz jakiś problem MaxiS?
[Dzisiaj 22:30] MaxiS: Już sobię wyobrażam ta bibę '' *wrzuca wspomniane ciała na grill* Mmmm... pachnie jak.... KURCZAK!''
e [Dzisiaj 22:31] Koloses: A jak ta ruda Cię nie chce to za łeb i do krzoków..albo lepiej nie..Szczerze to bym zaj**ał na miejscu jakbym zobaczył kogoś kto tak traktuje dziewczynę
[Dzisiaj 22:33] MaxiS: Mówisz o jedzeniu czy o pośladkach ''gorącej osiemnastki''?
[Dzisiaj 22:33] Heret: A później go na bigosik
e [Dzisiaj 22:33] Koloses: Ani o tym, ani o tym ?
[Dzisiaj 22:33] Heret: Ej kto mi usunął posta z sb? Przyznać się bez bicia
e [Dzisiaj 22:34] Koloses: Mówię że wyzwiska ujdą, ale jak już ktoś zaczyna bić..To u mnie nie ma lekko
e [Dzisiaj 22:34] Koloses: *ROZMOWA KONTROLOWANA*Tiquill jest na forum *ROZMOWA KONTROLOWANA*
[Dzisiaj 22:36] Heret: Ale żeby usuwać mi posta "A jakie mięciutkie"? To do tego odpowiadał MaxiS. Mówiłem oczywiście o mięsku
e [Dzisiaj 22:36] Koloses: Co do bigosu..to nie, gówno na bigos się nie nadaje..
[Dzisiaj 22:37] Heret: Co ty gadasz? W kupie siła! Kupy nikt nie ruszy!
[Dzisiaj 22:37] MaxiS: Koty jakoś na kebuby się nadają
e [Dzisiaj 22:38] Koloses: *Macha*Pozdrawiam tego gościa, który dostał ode mnie w papę z tego samego powodu jeszcze w podstawówce i to on miał przesrane!
[Dzisiaj 22:38] Heret: Z jakiego powodu?
e [Dzisiaj 22:38] Koloses: Cholera!Zasadzamy tak sb że posty z wtorku nie będą widoczne
e [Dzisiaj 22:41] Koloses: Na Forum jest 10 użytkowników ..ODEZWALIBYŚCIE SIĘ a nie po forum buszujecie..
[Dzisiaj 22:41] Heret: "Gorąca osiemnastka" stała się hitem postal sajt
e [Dzisiaj 22:42] Koloses: Wolę 13/14nastki
[Dzisiaj 22:42] Heret: Trzeba rozruszać to forum, bo nudą tu ostatnio przewiewało
e [Dzisiaj 22:43] Koloses: Noo a my nawet MaxiSowi pomogliśmy..chyba *Patrzy na ciało swojego kolegi z forum zwisające z żyrandola*
[Dzisiaj 22:43] MaxiS: My działamy szybciej niż nasza slużba zdrowia. Kiedyś będziemy na wawelu.
e [Dzisiaj 22:44] Koloses: Z frajerami nie leżę!
e [Dzisiaj 22:44] Koloses: A dokładniej z jednym
[Dzisiaj 22:45] Heret: Trzeba posunąć naszą działalność nieco dalej. Zakładamy partię i ładujemy się do polityki!
e [Dzisiaj 22:45] Koloses: Po uszy w gnój!?WCHODZĘ! HERET NA PREZYDENTA!
[Dzisiaj 22:45] Heret: W tempie expresso posuniemy to państwo do przodu
[Dzisiaj 22:46] MaxiS: Heret... twój stary to chuck norris O_O
[Dzisiaj 22:47] Heret: Tylko jeszcze hasło wymyślić.
e [Dzisiaj 22:47] Koloses: To jak już zostanę premierem..będę robił..nic,a jeszcze na tym zarobię.Dobre!
e [Dzisiaj 22:47] Koloses: Polska jest najgroźniejsza!
[Dzisiaj 22:47] Heret: MaxiS: Heret... twój stary to chuck norris O_O ll Jak to?
[Dzisiaj 22:48] MaxiS: Nie Polska a drogi w niej.
[Dzisiaj 22:48] MaxiS: posuniemy to państwo do przodu|| Tak to
[Dzisiaj 22:49] Heret: Koloses: Polska jest najgroźniejsza! ll No i gites teraz tylko 100 tys podpisówKażdy kto nas poprze dostanie niezapomniane spotkanie z "gorącą osiemnastka"
e [Dzisiaj 22:49] Koloses: "Czy te rzeczy nie stają się droższe po śmierci danej osoby?"
e [Dzisiaj 22:51] Koloses: MaxiS a masz chociaż numer tej rudej?Tak ją urobimy, że przyleci do Ciebie na kolanach, tylko żeby ci kolesie z 4chana przestali dzownić..tzn. żeby ci wyznać uczucia
[Dzisiaj 22:52] Heret: Hymn Partii: "Jeszcze Polska nie zginęła puki my chlejemy. Co nam szwabska przemoc wzięła krakowską odbijemy. Marsz, marsz do wioski. Po wódkę pod kioski. Za twoim przewodem, zjemy kluski z miodem"
[Dzisiaj 22:53] Heret: Tak patrzę i się zastanawiam jakiego Tiquill teraz robi facepalma czytając to co piszemy
e [Dzisiaj 22:54] Koloses:
e [Dzisiaj 22:54] Koloses: No widzisz!Obserwuje, ale jak powiedzieć coś to nie ma komu...
[Dzisiaj 22:54] Heret: Aż go wylogowało
[Dzisiaj 22:56] Heret: Nie no chłopaki temat nam przygasa
e [Dzisiaj 22:56] Koloses: MaxiS nie daje numeru do tej rudej to przygasa..
[Dzisiaj 22:57] Heret: Moja koleżanka z klasy jest ruda to mogę do niej dać numer
[Dzisiaj 22:57] MaxiS: Idę po rozpałkę.
e [Dzisiaj 22:58] Koloses: Pisząc ruda miałem na myśli jego wybrankę.Przecież wiem Heret że ty wolisz siwe![]()
[Dzisiaj 22:59] Heret: Ach jak widzę blaski słońca odbijające się od tych siwych włosów to aż się cieplej na sercu robi
e [Dzisiaj 22:59] Koloses: Nie wiem jak wy, ale ja zmykam.
Ostatnio zmieniony 25 mar 2011, 22:59 przez Koloses, łącznie zmieniany 3 razy.
[MOD] Dzieci w Postal2 AWP
Tiquill
Tiquill
no, som fajne !jusz zgralem!
srobisz coś jueszcze???
[center]Nie ma przywódców, nie ma bogów...[/center][center]~❤~[/center][center]I know heroin rots your insides but that didn't stop me...[/center]
znalezione przy przeglądaniu MHP
Temat: Nasi "wrogowie" - gadka o Tokio Hotel
Temat: Nasi "wrogowie" - gadka o Tokio Hotel
Robseßed pisze:Heh, pomyśleć, że kupiłem jeden-jedyny numer Bravo, bo... zobaczyłem fajne laski na okładce. Byłem bez okularów i z daleka Bill wyglądał całkiem, całkiem. Haha, wyobraźcie sobie moją minę w domu