Kim/Czym jestem- Postal 2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Pewny jesteś, że w pobliżu ToyZ 'n tha Hood? Według mnie mówiąc, że znajdujesz się w oficjalnej części mall masz na myśli część dla zwykłych ludzi nie obsługi, a ja tam nikogo takiego nie znalazłem (chyba, że dlatego, że szukałem w czwartek), a jeśli nie to któryś z tych dwóch co cię atakuje jak chcesz zabrać z zaplecza krotchy'ego?
Ps: Broń zmienia się w zależności od poziomu trudności więc to nie jest za dobra podpowiedź.
Ps: Broń zmienia się w zależności od poziomu trudności więc to nie jest za dobra podpowiedź.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
W tamtym miejscu bez powodu Kolesia atakują trzy osoby
Najcharakterystyczniej ubrana jest laska w fioletowym kubraczku, przypominającym pomarszczony gorset
Najcharakterystyczniej ubrana jest laska w fioletowym kubraczku, przypominającym pomarszczony gorset

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

OK. Nie wiem jak wy, ale ja natknąłem się parę razy na gościa w niebieskiej koszuli w kratkę, który strzelił do mnie bez powodu. Ci, o których mówicie, mają powód. Atakują, bo Koleś znalazł się w niedozwolonym miejscu, albo dlatego, że to on zaczął. Pytanie mogło być za trudne, więc kto pierwszy, ten lepszy.