[P2 AW] Spolszczenie Do P2 AW
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Mateusz2737
- Wnerwiony urzędas
Witam Szukam Spolszczenia Do AW Ale Nie Znalazłem Szukałem W Google Ale Nie Znalazłem Czy Ktoś Wie Czy Istnieje Spolszczenie Do Apocalypse Weekend ?
Zycie Jest Krótkie Postal Dude By Powiedział Zycie Krótkie Zabijam Dlatego Ze Nie Nawidze Tego Swiata
Widziałem tylko spolszczenie do P2 ale StP, poza tym skąd masz angielskiego Postala? Przecież u nas sprzedają tylko w wersji polskiej.
Ostatnio zmieniony 06 lis 2010, 16:27 przez Knurr, łącznie zmieniany 1 raz.
- Deadly Jake
- Miłośnik broni
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Ależ istnieje. Można je sciągnąć z półki sklepowej za 'psie' pieniądze. Trzeba się tylko do sklepu pofatygowaćDeadly Jake pisze:A jeśli chodzi o spolszczenie do AW to raczej takie nie istnieje.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Mateusz2737
- Wnerwiony urzędas
Ale skąd mam ci wzioć polską wersje jak w prawie wszytkich miastach jest zbanowana ? (zablokowana) ja to tylko widziałem pełne spolsczenie do postal 2 wiedz sciogłem sie ale cuż można życ bez polskich napisów
EDIT:poprawiłem troche pisownie zeby znowu nie było
[ Dodano: 2010-11-07, 00:33 ]
Knuurman
W Kraków juz nie ma postal 2 zbanowali kiedyś miałem płyte ale juz nie chce sie zainstalować bo pisze ze nia znaleziono jakiegoś pliku i dlatego sciogłem pirata ale troche po polsku mam bo sciogłem pełne spolsczenie do postal 2 ale nie które słowa mowi po angielsku i po polsku troche
EDIT:poprawiłem troche pisownie zeby znowu nie było

[ Dodano: 2010-11-07, 00:33 ]
Knuurman
W Kraków juz nie ma postal 2 zbanowali kiedyś miałem płyte ale juz nie chce sie zainstalować bo pisze ze nia znaleziono jakiegoś pliku i dlatego sciogłem pirata ale troche po polsku mam bo sciogłem pełne spolsczenie do postal 2 ale nie które słowa mowi po angielsku i po polsku troche
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 00:28 przez Mateusz2737, łącznie zmieniany 1 raz.
Zycie Jest Krótkie Postal Dude By Powiedział Zycie Krótkie Zabijam Dlatego Ze Nie Nawidze Tego Swiata
Ty się nie bierz za gry, tylko za naukę, spróbuj przeczytać to co napisałeś, a następnie książka>>szkoła i dopiero na końcu gry
Podpowiedź kiedy skończysz już się uczyć, łatwo i powszechnie dostępny jest Postal X czyli wersja z ED, P2, P2AW i czymś tam jeszcze.
Podpowiedź kiedy skończysz już się uczyć, łatwo i powszechnie dostępny jest Postal X czyli wersja z ED, P2, P2AW i czymś tam jeszcze.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
- Mateusz2737
- Wnerwiony urzędas
Punisher
Wchodzisz w temat czy wygłupianie ? ja sie pytam o coś innego a nie o głupoty a ED nie jest w sklepie go można pobrać a nie kupić
[ Dodano: 2010-11-07, 11:58 ]
I jak jesteś fanem szkoły to czemu siedzisz na kompie ? idz się ucz jak jesteś fanem szkoły
[ Komentarz dodany przez: Lothar: 2010-11-07, 12:16 ]
Wyluzuj dziecko, bo wylecisz stąd szybciej niż myślisz. I wątpię, by ktokolwiek zapłakał
Wchodzisz w temat czy wygłupianie ? ja sie pytam o coś innego a nie o głupoty a ED nie jest w sklepie go można pobrać a nie kupić
[ Dodano: 2010-11-07, 11:58 ]
I jak jesteś fanem szkoły to czemu siedzisz na kompie ? idz się ucz jak jesteś fanem szkoły
[ Komentarz dodany przez: Lothar: 2010-11-07, 12:16 ]
Wyluzuj dziecko, bo wylecisz stąd szybciej niż myślisz. I wątpię, by ktokolwiek zapłakał

Mateusz, ED można kupić w postal x
teraz przejdę do tematu:
>>CIACH<<
[ Komentarz dodany przez: Silver Dragon: 2010-11-07, 19:25 ]
Zanim cokolwiek napiszesz, porządnie się zastanów nad treścią
teraz przejdę do tematu:
>>CIACH<<
[ Komentarz dodany przez: Silver Dragon: 2010-11-07, 19:25 ]
Zanim cokolwiek napiszesz, porządnie się zastanów nad treścią
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 19:22 przez Pawsam35, łącznie zmieniany 2 razy.
pow pow ^^
Niech kupi Postal X, słyszałem że teraz jest po 15 zł + Wszystko ładnie spolszczone, zarówno P2 StP i AW, jak i AWP, ED a nawet AVPC.
Już mówiłem żeby sobie kupił Postal X, ale oczywiście nie nadąża z przerabianiem informacji. Postal X jest to POWSZECHNIE dostępna (TESCO, MM, Empik itd.) w tej chwili kosztuje coś koło 20 - 30 zł, w pudełku na płycie (SZOK!!!!!!) znajdziesz P2, P2AW, ED oraz AVPC.
Oraz sprostowanie co do szkoły, nie jestem jej fanem, nie uważam że większość rzeczy w niej przerabianych przyda mi się, ale elementarnych rzeczy takich jak gramatyka uważam za niezbędne.
Oraz sprostowanie co do szkoły, nie jestem jej fanem, nie uważam że większość rzeczy w niej przerabianych przyda mi się, ale elementarnych rzeczy takich jak gramatyka uważam za niezbędne.
To już będzie piractwo, nikt nie musi być święty, ale podajesz mu dokładne instrukcje jak ukraść P2Pawsam35 pisze:>>CIACH<<
Ostatnio zmieniony 07 lis 2010, 19:26 przez Punisher, łącznie zmieniany 4 razy.
Masz rację, ja ostatnio na żadnej półce sklepowej go nie widziałem.
Ale z tego co to istnieje takie coś jak sklep internetowy
Ale z tego co to istnieje takie coś jak sklep internetowy

Dla chcącego nic trudnego, wystarczy pochodzić po sklepach i na pewno na coś trafisz, ale jeśli Ci się nie uda to mamy dostęp do internetu, a co za tym idzie do sklepów internetowych, alledrogo itp.Pawsam35 pisze:aj mój błąd. ale i tak nie łatwo jest kupić Postal X w jakimś sklepie (przynajmniej ja tak sądzę)
Wybaczcie za potężnego odkopa, ale co powiedzie na fakt, że mam Postal Complete na Steam? Jedyne co udało mi się spolonizować, to teksty z Postala 2. A AW mam po angielsku. Dałoby radę jakoś podrzucić mi pliki dźwiękowe z AW? https://steamcommunity.com/profiles/76561197994754864/ - mój profil steam.