Dzisiaj 18 września o godzinie 20:00 w katowickim spodku rozpocznie się KSW 14 "Dzień sądu"
Jak myślicie kto wygra i z kim?
KSW 14 "Dzień sądu"
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jaja sobie robisz? X_x
A może jakieś info, kto, z kim, kiedy, gdzie, o której godzinie?
W niezmierności mej łaski daję Ci szansę na poprawę swojego posta
A tak poważniej - dorzuć jakieś konkretne informacje, bo naprawdę post nadaje się co najwyżej do SB
A może jakieś info, kto, z kim, kiedy, gdzie, o której godzinie?
W niezmierności mej łaski daję Ci szansę na poprawę swojego posta

A tak poważniej - dorzuć jakieś konkretne informacje, bo naprawdę post nadaje się co najwyżej do SB

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Ja tam dalej wierze w Pudziana, mimo, że się trochę zeszmacił to i tak go lubię i stawiam na niego .
Przypuszczam, że chodzi Ci o wynik walki Pudzianowskiego i Butterbeana. Pudzian jest słaby, a Butterbeana widziałem raz w K-1, ale moim zdaniem on bardziej jest wystawiany, żeby tłumy ściągnąć, a nie po to, żeby walka była na wysokim poziomie, wystarczy na niego spojrzeć. Tak więc nie będę obstawiał, a faworytem oczywiście ten, co tanio skóry nie sprzeda ;P
No i się nie myliłem 
Widać ,że Pudzian nie marnował się przez te 4 miesiące .

Widać ,że Pudzian nie marnował się przez te 4 miesiące .
Nie, faktycznie, nie marnował się, wyćwiczył jeden przewrót, którego nauczyłem się po 2 demonstracjach kolesia trenującego krav magę, bo grad ciosów godnych goryla miał już opanowany w walce z Najmannem. Pudzian w dalszym ciągu jest słaby i nie sądzę, żeby osiągnął wielki sukces poza KSW. Ciekawe, ilu jeszcze zawodników będą mu podstawiali.