Disturbed- Breathe
[youtube][/youtube]
Czego teraz słuchasz?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Firma mam wy......ne
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
Nie powiem, inteligentnej muzyki słuchasz.
hehe, masz jaja chłopie 
Muse - Exogenesis Symphony Part 3 (Redemption)

Muse - Exogenesis Symphony Part 3 (Redemption)
Ostatnio zmieniony 07 sie 2010, 11:08 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Waszka G Myje Zęby
[youtube][/youtube]
Minio jak myślisz że mnie obraziłeś to się mylisz.Jak nie lubisz Firmy to jej nie obrażaj i tyle.
Karrramba Vatos Locos Klan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Minio jak myślisz że mnie obraziłeś to się mylisz.Jak nie lubisz Firmy to jej nie obrażaj i tyle.
Karrramba Vatos Locos Klan
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony 08 sie 2010, 10:45 przez korter, łącznie zmieniany 1 raz.
Świat idzie ku przepaści popatrzmy na młodzież co robi jak się zachowuję.Starsi ludzie głupieją , młodzi też z każdym rokiem coraz gorzej.Czas na zmiany są one nieuniknione lecz w tym przypadku nie mają sensu.....
Maximum the Hormone - What's up, people?!
korter Jak ja mam lubić Firmę, skoro to muzyka dla jp i dresow. Człowieku tyle jest pięknej muzyki(nie mówię akurat o rocku i metalu którego głównie słucham, ale jest też jazz, pop[tak, zdarzają się dobre kawałki], funk, muzyka klasyczna), że nie opłaca się tracić czasu na słuchanie takiego shitu. Ale dobra, jeśli słuchanie wielu przekleństw i grafomańskich rymów upchanych w jednej "piosence" Ci odpowiada, to sobie słuchaj.
korter Jak ja mam lubić Firmę, skoro to muzyka dla jp i dresow. Człowieku tyle jest pięknej muzyki(nie mówię akurat o rocku i metalu którego głównie słucham, ale jest też jazz, pop[tak, zdarzają się dobre kawałki], funk, muzyka klasyczna), że nie opłaca się tracić czasu na słuchanie takiego shitu. Ale dobra, jeśli słuchanie wielu przekleństw i grafomańskich rymów upchanych w jednej "piosence" Ci odpowiada, to sobie słuchaj.
"Are the hills going to march off?
Avantura Czerwone skur....y
[youtube][/youtube]
I minio ile będziesz mnie potępiał za to że lubię jeden kawałek firmy ?
[youtube][/youtube]
I minio ile będziesz mnie potępiał za to że lubię jeden kawałek firmy ?
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
1FM (Country Radio)
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

[youtube][/youtube]