Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Może grałeś w Wiedźmina przed patchem. Ja kupiłem go w grudniu 2008 i nie miałem chyba ani razu crasha, gra wczytywała się bardzo szybko, a i do dialogów nie mam zarzutów.Kariko pisze:Co mi się nie podobało we Wiedźminie? Ciągłe loadingi, co chwilę spotykanie tak samo wyglądających i mówiących tym samym głosem npc, crashe, styl walki.
Tak było i szczerze mówiąc nie przejawiłem żadnego zainteresowania tą łatkąRobsessed pisze:Kariko napisał/a:
Co mi się nie podobało we Wiedźminie? Ciągłe loadingi, co chwilę spotykanie tak samo wyglądających i mówiących tym samym głosem npc, crashe, styl walki.
Może grałeś w Wiedźmina przed patchem. Ja kupiłem go w grudniu 2008 i nie miałem chyba ani razu crasha, gra wczytywała się bardzo szybko, a i do dialogów nie mam zarzutów.
Fakt, ale przed łatką gra specjalnie nie zachwycała. Dopiero w "Edycji Rozszerzonej" wszystko wygląda tak, jak powinno od początku. To prawie jak beta vs goldRobsessed pisze:Może grałeś w Wiedźmina przed patchem. Ja kupiłem go w grudniu 2008 i nie miałem chyba ani razu crasha, gra wczytywała się bardzo szybko, a i do dialogów nie mam zarzutów.