Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
***HG - Dostaliście szmal na misję z gołębiami?
VD - Oszczędzaliśmy na papierze toaletowym, oto jak niski mamy budżet, bez jaj.
MJ - Cóż, nie powiedziałbym, że oszczędzaliśmy na nim, ale nawet rozwastwialiśmy, żeby było go 2 razy więcej... ale gołębie są pewniakiem... może!
TW - Tak, a jak Mike skończył spuszczać się na Kleenexa, ja wycierałem się w tego samego później, na wypadek, gdyby nie było innych wąsów dostępnych.
SW - Niestety, wypożyczyliśmy gołębie do 3DRealms i nikt nie odpowiada na nasze telefony.
JC - Trzecia zasada Postala - Nie mówimy o misji z gołębiami.
JM - Wywklekli mnie z UK zapewniwszy, że ich zasoby mydła i pasty do zębów są niezagrożone.
A ja mam F-16 i Allaha do dyspozycji, ale mi wszystko zostało w domu w USA "SKONT TO FIEM MUJ STARY PRACÓJE W AMERYCE TESTÓJE GRY!111"korter pisze:ja słyszałem że w usa już wyszedł
Ja pierd....Silver Dragon pisze:Prawie nowy filmik
Nie było tego tu jeszcze
[youtube][/youtube]
Nie wiem co o tym myśleć
Nie sądzę, 60 zeta to minimum, ile trzeba będzie zapłacić w dniu premiery. Jeśli więcej - na pewno nie kupię od razu.pajdus pisze:Z resztą gdyby postal 3 był już polsce do by kosztował zaledwie 40 zł (jak w 2003 roku postal2)
Sądząc po aktualnych trendach, jeśli Akella nie załapie, że P3 to jednak nie jest produkcja najwyższych lotów (a raczej nie załapie, skoro wciąż chcą to wydać), będzie coś w stylu 99.99 - 119.99zł w sklepie, albo 49.99€ na STEAMRobsessed pisze:Nie sądzę, 60 zeta to minimum, ile trzeba będzie zapłacić w dniu premiery. Jeśli więcej - na pewno nie kupię od razu.
Praktycznie WSZYSTKO od CITY Interactive... chociaż nie, ich gry w dniu premiery kosztują 9.90złPangia pisze:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! A która gra w dniu premiery kosztowała cztery dychy?