ps
w podpisie ALCRDA widac jak rozmawaim ze snikersem. bylo to swiadome gdyz byl to moj snikers a ja potem przeslalem rozmowe ALCRDOWI

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jak "usunięty". Przecież działa. Właśnie pobrałem dla testu. Klikasz na DOWNLOAD i zasysasz.Odie pisze:Mhm, link został.. najprawdopodobniej usunięty, posiada ktoś ?
hmmm a to dziko bo mi sie nie chce otworzycTiquill pisze:Jak "usunięty". Przecież działa. Właśnie pobrałem dla testu. Klikasz na DOWNLOAD i zasysasz.Odie pisze:Mhm, link został.. najprawdopodobniej usunięty, posiada ktoś ?
Mixer, ta strona TN jeszcze nie upadła, nie kracz.
O!Mixer pisze:hmmm a to dziko bo mi sie nie chce otworzycTiquill pisze:Jak "usunięty". Przecież działa. Właśnie pobrałem dla testu. Klikasz na DOWNLOAD i zasysasz.Odie pisze:Mhm, link został.. najprawdopodobniej usunięty, posiada ktoś ?
Mixer, ta strona TN jeszcze nie upadła, nie kracz.
U mnie dość szybko, nieprzeszkadzające czekanie. W końcu nie ma tam wiele tłumaczyć.prawdziwy 666 pisze:(ale przez translator google strasznie długo się wczytuje)
Kod: Zaznacz cały
http://www.gigasize.com/get.php/3196561593/CdInv.zip
heh pewnie grasz bez kodówDwD99 pisze:W El Matador nie ma Miniguna ja przeszedłem grę i żadnego nie miałem......