Tak jak w temacie.Ciekaw jestem które gry byście uznali za najbardziej grywalne zaraz obok postala 2?
Według mnie to zeno clash! Gra bardzo krótka za to jak wciągająca!
Które wg. was gry są tak grywalne jak postal 2 ???
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ale z tego samego gatunku, czy ogólnie? Jak ogólnie, to wiele jest takich. Wow, L4D, TV, Wizardry 8 i na prawdę pełno innych.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Postal, jest jedyną oryginalną grą w mojej kolekcji która jest najmniej grywalna ;D Po prostu już wycisnąć się z niej więcej nie da. Dlatego tworzę mody 

Ostatnio zmieniony 14 paź 2009, 17:36 przez ciuciu, łącznie zmieniany 1 raz.
Tiberian Sun, RA 2, Painkiller, dużo tego było, za dużo, by wszystko wymienić 
Przypomniałem sobie jeszcze kilka - Warcraft 2 (tak, 2!!), Dungeon Keeper 1 i 2, BFMO 1, KKND Xtreme i Krossfire, Homm 3 (czemu jestem pierwszy, który to wymienia
), Total Annihilation, Scorched Earth (ktoś to jeszcze pamięta?), Wh 40k, UT 2k4, Serious Sam 1st i 2nd encounter (SS 2 nie znam).

Przypomniałem sobie jeszcze kilka - Warcraft 2 (tak, 2!!), Dungeon Keeper 1 i 2, BFMO 1, KKND Xtreme i Krossfire, Homm 3 (czemu jestem pierwszy, który to wymienia

Ostatnio zmieniony 18 paź 2009, 22:38 przez Kariko, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
Left4Dead, Battleforge [nawet teraz lubię posiedzieć i powymieniać się kartami
],COD 4,Gears of War,Guild Wars.[Żart]No i oczywiście słynna "Nasza-klasa".
[/Żart]

Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 15:46 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.
Counter-Strike, CoD 4, GTA VC, World of Goo, America's Army 3 (ale jednak te rażące bugi odpychają), Stranded II, Frets on Fire, Gothic (wszystkie), Maple Story, Deep, The Hunter (symulator polowania na Jelenie itp.)
Ostatnio zmieniony 17 paź 2009, 15:56 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
Call of duty 2 ;}
Final Fantasy [zależy jaka część przypadnie do gustu]
Resident Evil 4 [Aż nie mogę się odciągnąć od PS2 Gdybym w porę nie wyłączył PS2 to bym całą gierkę na ciągłym graniu przeszedł -New Game Plus- [2 raz gram]]
Final Fantasy [zależy jaka część przypadnie do gustu]
Resident Evil 4 [Aż nie mogę się odciągnąć od PS2 Gdybym w porę nie wyłączył PS2 to bym całą gierkę na ciągłym graniu przeszedł -New Game Plus- [2 raz gram]]
Temat bliźniaczo podobny do 'Ulubionych gier' i kilku innych. Jak chce wam się pisać znowu o tym samym, to proszę bardzo. 
Widzę, że niektórym naprawdę już tutaj odbija.

Widzę, że niektórym naprawdę już tutaj odbija.