Gadżety związane z Postal Site
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Może zauważyliście może nie na stronie jest nowa ankieta wcale nie przypadkowo pytamy jakimi gadżetami bylibyście zainteresowani. Już kilku z was pytało mnie o to czy będzie możliwość zakupienia takich gadżetów cały czas nad tym myśleliśmy zobaczymy co pokaże ankieta
. Proszę też o wypowiedzi jak wy się na to zapatrujecie? Od siebie mogę dodać, że środki zarobione na sprzedaży (jeżeli taka się odbędzie) będą poświęcone na zbliżającą się wielkimi krokami opłatę serwera.

Ostatnio zmieniony 06 paź 2009, 18:41 przez Iquid, łącznie zmieniany 1 raz.
Z jednej strony takie koszulki byłyby fajne, z drugiej mój kubek jest już trochę zniszczony...Koszulkę jednak można zachować, nawet jak będzie już za mała, a kubek jak pęknie to do śmieci. Poza tym kubek pasuje na każdego, a koszulka=rozmiary- znowu kłopot.
Głosowałem na koszulkę, albo kubek byłby o wiele prostszym rozwiązaniem.
Głosowałem na koszulkę, albo kubek byłby o wiele prostszym rozwiązaniem.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Kubek czy koszulki - takie rzeczy można zamawiać na allegro , z własnym nadrukiem czy rysunkiem na kubek. I to nie dla jednego rozmiaru 

Ze względu na ilość wypijanej herbaty + kawy -> kubek (pffff, tylko ja na to zagłosowałem? X_x). A nawet 2 kubki, jakby 1 przypadkiem poległ w boju (najlepiej takie z autografem Iquida i Tiquill'a.) 

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

I moim oczywiście, albo koszulka z autografami każdego usera forum, który by chciał się podpisaćLothar pisze:Iquida i Tiquill'a.)

"Are the hills going to march off?
Smycz mi nie potrzebna, ale zarówno koszulkę jak i kubek (lubię je zbierać) chętnie bym kupił. Głos oddałem na tę pierwszą.

Koszulka, bo kubków to mam w chu.... dużo znaczy się, smyczy tak samo, a koszulek nigdy nie za wiele 

Ostatnio zmieniony 07 paź 2009, 17:11 przez Punisher, łącznie zmieniany 1 raz.
"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
Koszulka !
Bardzo fajne uczucie, pójść do szkoły w koszulce z logo ulubionej strony. Proponuję, aby te koszulki były "pochlapane krwią" wiecie taki wzór fajnie by to wyglądało. A z tyłu odbita krwawa ręka
I oczywiście logo strony 
Bardzo fajne uczucie, pójść do szkoły w koszulce z logo ulubionej strony. Proponuję, aby te koszulki były "pochlapane krwią" wiecie taki wzór fajnie by to wyglądało. A z tyłu odbita krwawa ręka

"Złap wiatr który przecina motyle"
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Kubany, kubany proszę!