Prawda jest taka, że wyrażać emocje i głosić swoje przekonania można normalnymi słowami. A słowa na k. można zastąpić zwrotami - "motyla noga", "niech to dunder świśnie", czy "o la boga"

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
odpowiedz na to jest takaKariko pisze:Zastanawiam się, czy autor tego postulatu rzeczywiście czuje taką nieodpartą chęć do porzucania sobie mięsem?
a mówiąc za siebie to jestem kulturalnym człowiekiem i pisze z umiaremMastaDJMax pisze: nigdy nie rzucałem ku**ami na prawo i lewo - ale chciałbym móc normalnie napisać np. "I wtedy się wkurwiłem", bez gwiazdkowania, jak normalny człowiek, nie bojąc się kolejnego warna.
prawdziwy 666 pisze:btw mam wrażenie że osobą będącym za zostawienie tego jak jest wydaje się że jak to zmienimy to wszyscy zaraz zaczną nie robić nic innego jak tylko przeklinać
Nikt tu nie dostał warna za jednorazowe przeklinanie. Najpierw upominamy słownie.prawdziwy 666 pisze:ale tak jak napisał Max chciałbym móc od czasu do czasu przeklnąć bez obawy o to że dostanę warna
dobra ale mi chodzi żeby móc od czasu do czasu powiedzieć przekleństwo całkiem legalnie, a nie zaraz jakąłś uwagę dostaćRobsessed pisze:Nikt tu nie dostał warna za jednorazowe przeklinanie. Najpierw upominamy słownie.prawdziwy 666 pisze:ale tak jak napisał Max chciałbym móc od czasu do czasu przeklnąć bez obawy o to że dostanę warna
tak albo że jak zalegalizują alkohole takie jak piwo to wszyscy zostaną pijakami.... czekaj przecież alkohol jest legalny ale ludzie masowo nie rzucają się do barów czy wykupują hurtowe ilości alkoholi i się nie upijają do nieprzytomnościMastaDJMax pisze:prawdziwy 666, masz po części rację, takie ryzyko istnieje. Tak samo jak to, że po legalizacji marihuany wszyscy zaczną się upalać, a potem brać heroinę.
Nie. I trzeba zacząć od tego, że praktycznie niema nic związanego (oprócz głosu Kolesia) z główną "fabułą" P2. Jak chcecie sobie poprzeklinać to załóżcie własne forum o ED i róbcie co chcecieprawdziwy 666 pisze:rozumiem że polska wersja ED jest tu zakazana??
Albo: "Jasna cholera!"Kariko pisze:A słowa na k. można zastąpić zwrotami - "motyla noga", "niech to dunder świśnie", czy "o la boga"
No z tym to bym polemizował...prawdziwy 666 pisze:czekaj przecież alkohol jest legalny ale ludzie masowo nie rzucają się do barów czy wykupują hurtowe ilości alkoholi i się nie upijają do nieprzytomności
AWDr. Dundersztyc pisze:W polskiej wersji P2 nie ma wulgaryzmów
Może być tak:Kurwa, ja tego pieprzonego bossa rozjebałem na części, aż wszystkim pałę lizał.
Rozwaliłem tego cholernego bossa, aż jego genitalia pojawiły się na ścianach.
Krowi bos, pomimo, że to bos jest to postać epizodyczna i jeżeli tak epizodycznie mają padać wulgaryzmy na forum to jeszcze mogę za tym postulować. Ale tylko epizodycznie i w zrozumiałych dla wszystkich okolicznościach.prawdziwy 666 pisze:AW
krowi boss gdy go zranimy mówi "kurwa" "cholera" wiec proszę mi nie mówić że w P2 niema wulgaryzmów
Zaraz... o czym my prowadzimy tu debatę? O stolicach europejskich czy o wulgaryzmach?kazik pisze:Jeśli w grze ani razu nie pada słowo "Warszawa", to znaczy, że nie można go używać na forum?
Czekamy, czekamy...MastaDJMax pisze:Albo lepiej - będę pisał tak jak chcę, czekając aż dostanę bana za przekleństwa. Co mi tam, nie mam zamiaru gwiazdkować jak debil. Więc modzi - ostrzcie warny i czyśćcie bany, nadchodzę.