AVPC w wersji 1420 mi się zacina na tym sprzęcie:
Procek: Athlon 7750 Dual-Core
Grafika: GeForce 9800 GT 512MB
Ram: 2GB
Plis help co mam zrobić, tnie się czasami ale bardzo, w jakim trybie zgodności to trzeba uruchomić ja mam system Service Pack III Windows XP.
Problem Techniczny
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Ostatnio zmieniony 06 wrz 2009, 11:53 przez Pablo Abruzzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Wegecjusz
- The Iceman
- V.I.P.
Co jak co, ale Ciebie bym o to nie podejrzewał (temat niżej). Poprzeglądaj tematy, a dowiesz się, że nie ma sposobu na stabilną grę. U niektórych mod chodzi dobrze, zaś u innych gorzej.
Posiadam zasilacz z białej listy.
Zmniejsz zasięg widzenia, detale i jakość grafiki, oraz ilość ludzi i efekty ognia.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Phee...uff ulżyło mi.
Przepraszam, to był akt desperacji kiedy włączyłem AVPC i zaczęło się przycinać to się wystraszyłem, że coś nie tak z kompem.
Postąpię z poniższymi instrukcjami , aby ustawić grę. Przepraszam, proszę szanowną administrację o zamknięcie tematu.
Przepraszam, to był akt desperacji kiedy włączyłem AVPC i zaczęło się przycinać to się wystraszyłem, że coś nie tak z kompem.
Postąpię z poniższymi instrukcjami , aby ustawić grę. Przepraszam, proszę szanowną administrację o zamknięcie tematu.
Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Wegecjusz
- The Iceman
- V.I.P.
Z powyższymiPablo Abruzzi pisze:Postąpię z poniższymi instrukcjami , aby ustawić grę. Przepraszam, proszę szanowną administrację o zamknięcie tematu.

U mnie z kolei obniżenie ustawień... tylko pogorszyło grę. Ktoś z forum dał mi radę, żeby zwiększyć ustawienia, trochę się polepszyło, ale nie na długo. Dziwne, ale prawdziwe.
Posiadam zasilacz z białej listy.