A czy GTA to Postal? Nie. I tu masz odpowiedź. GTA to była kultowa gra z zupełnie inną fabułą i zamierzeniami.prawdziwy 666 pisze:rozumiem że dwie pierwsze GTA też uważacie za beznadziejne gry??
Która część najgorsza?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- The Iceman
- V.I.P.
Posiadam zasilacz z białej listy.
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
Elvis napisałem to w sensie samego sterowania
i czy P1 też nie jest jak by nie patrzeć kultową grą???
ale wrućby jyż do właściwego tematu
ps. rozumiem że komuś mogła nie przypaść jedynka do gustu (jedynka ma bardzo specyficzny mroczny i psychodeliczny klimat ) ale żeby zaraz nazywać ją najgorszą częścią??
i to jeszcze tylko z powodu sterowania??
i czy P1 też nie jest jak by nie patrzeć kultową grą???
ale wrućby jyż do właściwego tematu
ps. rozumiem że komuś mogła nie przypaść jedynka do gustu (jedynka ma bardzo specyficzny mroczny i psychodeliczny klimat ) ale żeby zaraz nazywać ją najgorszą częścią??
i to jeszcze tylko z powodu sterowania??
Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, 23:36 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- The Iceman
- V.I.P.
Ja tego nie powiedziałem. Zdania na ten temat są podzielone. Jeśli nie sterowanie, to brak sensownej fabuły i tak dalej. Świąteczne widoki wyglądają bardzo klimatyczne, ale patrząc na wykonanie fabuły odechciewa się grać.i to jeszcze tylko z powodu sterowania??
Ostatnio zmieniony 23 sie 2009, 23:46 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
Sterowanie w GTA jest o wiele wygodniejsze ponieważ kamera i widok miasta jest od góry.
Kamera w P1 jest z boku i tu jest problem
Kamera w P1 jest z boku i tu jest problem

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
no tak a to fabuła jest potrzebna to tego by dobrze grać???Elvis Scatter pisze:Ja tego nie powiedziałem. Zdania na ten temat są podzielone. Jeśli nie sterowanie, to brak sensownej fabuły i tak dalej. Świąteczne widoki wyglądają bardzo klimatyczne, ale patrząc na wykonanie fabuły odechciewa się grać.i to jeszcze tylko z powodu sterowania??
tak naprawdę fabuła w grach wcale nie jest do niczego potrzebna,
w końcu istnieje tyle fajnych gier bez fabuły (np. tetris, pac-man, itd) że ni by to stare gry??? a P1 to niby nowość (1997)
w p1 chodzi oto że mapy świetny klimat i grywalność bez potrzeby żadnej tam fabuły
i RWS dobrze wiedział co robi nie dając fabuły w P1
poza tym P2 też prawie niema czegoś takiego i jest fajna

Bo w P2 jest swoboda. I to wystarczy, żeby była najlepszą częścią serii . Ale my tu dyskutujemy o najgorszej, nie najlepszej 

Najgorsza z oficjalnych - moim zdaniem Apocalypse Weekend. Krótkie to, niezbyt rozbudowane, miejscami nudnawe i irytujące. Takie moje skromne zdanie 
P.S.
Pozwoliłem sobie dopisać, że przy Postal 1 chodzi także o Postal Plus

P.S.
Pozwoliłem sobie dopisać, że przy Postal 1 chodzi także o Postal Plus

Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 05:19 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.
Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Najgorsza jedynka. Zrypana kamera, brak fabuły, brzydka grafika- po prostu do pupy 

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
widzie że niektórzy zapominają że jedynka jest drą wydaną w 1997 rokuMr Minio pisze:brzydka grafika
wiec ma już dwanaście lat
o fabule już pisałem a kamera wcale nie jest zrypana jest w tak zwanym rzucie izometrycznym
(ps. zauważyłem że większość osób uważających jedynkę za najgorszą ma wiek mniej więcej 14 lat, czyżby po prostu byli za młodzi ta taka retro grę jaka jest jedynka??? )
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 20:18 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

Elvis chyba nie ma 14 lat ;P Poza tym, nieważne kto w jakim jest wieku, mi podobają się gry z PSX które wychodziły jeszcze przed P1, a samo P1 oceniam na średnie.
- The Iceman
- V.I.P.
Jaja sobie robisz? Nie mam 14 lat. Ale skoro większość, mnie można wykluczyć. I powiem Ci coś. Nie każdy musi lubić jedynkę. Uszanuj to, że im się nie podoba i tyle. Mi nie przypadła do gustu. Takie gry mnie nie kręcą. Wolę Fallouta z fabułą, Postala 2 także.prawdziwy 666 pisze:zauważyłem że większość osób uważających jedynkę za najgorszą ma wiek mniej więcej 14 lat
P.S. Twoje spostrzeżenia nie są trafne. Teraz w sieci siedzi sporo nastolatków, jeśli tego nie wiesz.
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 21:29 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
Posiadam zasilacz z białej listy.
Ja tam lubię stare gierki na Pegasusa np. oraz inne, więc to nie dlatego. Po prostu jedynka postala mi sie nie spodobała, a widok izometryczny lubię ale do gier rpg, a nie shooterow!
Ostatnio zmieniony 24 sie 2009, 22:21 przez Mr Minio, łącznie zmieniany 1 raz.
"Are the hills going to march off?
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
rozumiem to (sam uważam że jedynka jednak ustępuje dwójce) ale tytuł tematu brzmi "Która część najgorsza?"Elvis Scatter pisze:Nie każdy musi lubić jedynkę. Uszanuj to, że im się nie podoba i tyle
i chcecie mi wmówić że to jedynka bez której sukcesu (i skandaliczności) nie powstała by dwójka jest właśnie tą najgorsza?! wolne żarty
Ostatnio zmieniony 25 sie 2009, 01:12 przez prawdziwy 666, łącznie zmieniany 1 raz.

Może jakbym w nią zagrał w 97 to poczuł bym tą magię , ale teraz nic a nic
chociaż też nie uważam, że jest najgorsza.
Np: Lubię grać w Another Worlda dziś, czy w jakieś inne starsze gry bo ten klimat pozostaje na zawsze. A w P1 już się skończył
przynajmniej dla niektórych

Np: Lubię grać w Another Worlda dziś, czy w jakieś inne starsze gry bo ten klimat pozostaje na zawsze. A w P1 już się skończył