Z jakiej gry ten skrin
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Czyżby Echelon?Tiquill pisze:Nie. Była w Playu'04.
@EDIT@
A ja wczorajszy, nie doczytałem poprzedniej strony... ale taka myśl mi się nasunęła...
Ostatnio zmieniony 31 lip 2009, 10:16 przez Dr. Dundersztyc, łącznie zmieniany 1 raz.

- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
Mr Minio pisze:Age of Empires II?

ToiletMan pisze:Total Annihilation?
Nie.zielAK pisze: Czyżby Echelon?
PS.Jutro przed wyjazdem [jeżeli nikt nie zgadnie] napiszę tytuł tej gry żeby nie blokować tematu i każdy będzie mógł zadać swoje nowe pytanie

Ostatnio zmieniony 31 lip 2009, 18:55 przez Koloses, łącznie zmieniany 3 razy.
Kod: Zaznacz cały
2. Po 7 dniach ciszy od ostatniego postu, niezależnie czy odpowiedź była udzielona czy nie, każdy może zadać swoje nowe pytanie.

Czy ta gra nie jest przypadkiem darmowa?
Dark Eden
btw.:
btw.:
Regulamin MHP pisze: Z jakiej gry ten skrin
1. Dajemy screenshoty tylko z gier na PC i popularne konsole, które są sprzedawane w pudełkach lub dodawane do czasopism. Nie można pytać o mini-gry freeware ani o gry rozprowadzane tylko przez internet, nawet jeśli są płatne.
2. Po 7 dniach ciszy od ostatniego postu, niezależnie czy odpowiedź była udzielona czy nie, każdy może zadać swoje nowe pytanie.
3. Po 7 nieprawidłowych odpowiedziach można zadać pytanie o następną grę. "Zachęci" to, by nie przedłużać zagadki ani nie czynić jej zbyt trudną.
4. Gra przedstawiona na screenie nie powinna być w żaden sposób zmodyfikowana pod względem graficznym (między innymi na screenie nie powinny się znajdować żadne przedmioty, pojazdy, okolice, rośliny, postaci, lokacje itp. których oficjalnie w grze nie ma).

Nobody Expects The Spanish Inquisition! 

Czy nie można by było zmienić trochę zasady?
*Jeżeli jesteś 100%pewien jaka to gra możesz od razu dodać zdjęcie.
Zabawa jest fajna, a user który poprzednio wstawił zdjęcie nie wiadomo kiedy wejdzie i potwierdzi prawidłowość.
*Jeżeli jesteś 100%pewien jaka to gra możesz od razu dodać zdjęcie.
Zabawa jest fajna, a user który poprzednio wstawił zdjęcie nie wiadomo kiedy wejdzie i potwierdzi prawidłowość.