Ten sport chyba jest znacznie droższy niż strzelnica... Ale byłoby fajnie. Tylko że, no, z wymaganiami też nie możemy przeholować, bo... skończy się na potrzebie sponsora.zielAK pisze:2. Paintball - gran terenowa

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Ten sport chyba jest znacznie droższy niż strzelnica... Ale byłoby fajnie. Tylko że, no, z wymaganiami też nie możemy przeholować, bo... skończy się na potrzebie sponsora.zielAK pisze:2. Paintball - gran terenowa
To męska impreza, nie psuj!kazik pisze:kto załatwia postalowe koleżanki?
popieram jeśli dalej było by tyle chętnych...chętnie też bym się włączył jeśli jednak nie było by to za daleko jednakże postarałbym się też dojechać...no i oczywiście najlepiej weekendzik bo również tygodnie mam zajęte...kazik pisze:Ale panowie, jest sprawa, jak na razie widzę tylko czterech zdecydowanych: zielAK, Rob, Tiquill i ja; dla takiej liczby zlotowiczów, sądzę, że wystarczy wieczór w jakiejś knajpce, tani nocleg i do domu.Ale bądźmy optymistami.
Co do wyboru trunków, może być wszystko, choć nie ukrywam, że preferuję raczej browar. No, panowie, ale przyznam, że się na Was zawiodłem, ponieważ nadal nie została poruszona najważniejsza kwestia: kto załatwia postalowe koleżanki?
Robsessed pisze:Postalowe co? Że niby koleżanki... ech.
Tiquill pisze:To męska impreza, nie psuj!Owszem, zainteresowane tematem jak najbardziej, ale bez niewtajemniczonych. Jak to sobie wyobrażasz, hę?
Oj panowie, załamaliście mnie.Ramesses pisze:postalowe koleżanki? może lepiej nie
To dla dzieci. Poza tym wynajęcie takiego sprzętu nie mniej będzie kosztować niż paintball. Ja osobiście wolę oberwać kulką farby niż kawałkiem 6 mm plastiku.Yossarian pisze:Albo zamiast drogiego paintballa zagrajcie sobie w ASG
Chcesz żeby "meeting" się tak zakończyl: https://www.postalsite.info/photogallery ... to_id=1153kazik pisze:Robsessed pisze:Postalowe co? Że niby koleżanki... ech.Tiquill pisze:To męska impreza, nie psuj!Owszem, zainteresowane tematem jak najbardziej, ale bez niewtajemniczonych. Jak to sobie wyobrażasz, hę?
Oj panowie, załamaliście mnie.Ramesses pisze:postalowe koleżanki? może lepiej nieA ja już zacząłem numery załatwiać do nich: https://www.postalsite.info/photogallery ... rowstart=0