[GRA FORUMOWA] Opowiadanie
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Gliwic, na Staromiejską, bo Ziutek Żul chce ciasteczko (piekarnia Romex). I Ziutek poszedł potem do Orła i Łabuka po łom i siekierę. Rydzyk powiedział moherom: "Przekażcie mi cały moher świata!". Wtedy...
- Koloses
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 1 raz
....Ekipa postalsite.info się zdenerwowała i zaczęła atakować babcie brońmi z ED i AWP, które zdobyli od Emmeta z Gta San Andreas.Kiedy babcie były już u kresu swoich sił wszystkie złączyły się w ogromnego robota zwanego MechGrandma.Nagle.....
- Dragonmatix
- Seryjny zabójca
Postala kierując całą tą walką...
"Złap wiatr który przecina motyle"
- Koloses
- V.I.P.
...Zapomniał że jego GasCannon już się naładował i dorwała go ekipa z postalsite.info.Wtedy odpalił Cannona i wyleciał w powietrze razem z ekipą postalsite, która miała "fajkoczity" i przeżyła ratując świat.Otrzymali za to nagrodę w wysokości 100 000 000$ na rozwój strony i forum.
KONIEC
KONIEC

Ostatnio zmieniony 07 cze 2009, 15:38 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
I w tym momencie Gertruda się obudziła
>> O żesz, co za powalony sen. I jak mnie dekiel napierdziela! - wykrzyknęła lekko zachrypnięta. Zerknęła w lewo, później w prawo. Dookoła było pełno poćwiartowanych, zalanych krwią trupów, a naprzeciwko na krześle...
>> O żesz, co za powalony sen. I jak mnie dekiel napierdziela! - wykrzyknęła lekko zachrypnięta. Zerknęła w lewo, później w prawo. Dookoła było pełno poćwiartowanych, zalanych krwią trupów, a naprzeciwko na krześle...
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Koloses
- V.I.P.
..żeby spi******ła na drzewo prostować banany i wyciągnęła z szafy PanzerFausta, i zaczęła strzelać w Dziwkę szatana, lecz ta......
Ostatnio zmieniony 07 cze 2009, 16:09 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.
- Koloses
- V.I.P.
...Kaczki pochodziły z Czarnobyla i wchłonęły całą radioaktywną chmurę, która powstała po eksplozji elektrowni i uwolniły ją w Rumunii.Wszyscy mieszkańcy zachorowali na chorobę popromienną i......
P.S Coś tu się nie zgadza przecież Rumunia leży w europie a wybuch ja rozpi*****ił
P.S Coś tu się nie zgadza przecież Rumunia leży w europie a wybuch ja rozpi*****ił

Ostatnio zmieniony 07 cze 2009, 17:49 przez Koloses, łącznie zmieniany 1 raz.