Posiadam Kartę graficzną Ati Radeon 4870 HD oraz płytę główną ASUS P5Q SE.
Mój problem pojawił się jakieś 2 dni temu otóż :
Zauważyłem ,że na oficjalnej stronie ATI są nowe sterowniki do mojego Radeona oznaczone liczbą 9.5 .
Najpierw wszedłem w Dodaj i usuń programy i usunąłem sterowniki Radeona ( wybrałem Całkowicie usuń oprogramowanie ATI/AMD) Następnie reset , instalacja sterów i kolejny reset tylko , że ... tym razem komputer zawiesił się w trakcie ładowania Windowsa. Poszedł reset i podczas uruchamiania wyskoczyło czy mam Wybrać ostatnią znaną dobrą konfiguracja. Wybrałem to i Windows się włączył, ale w niskiej rozdzielczości. Przejrzałem dokładnie kompa , nie było sterowników od Karty Graficznej , płyty głównej drukarki itd. Wkurzyłem się z lekka i zacząłem instalować sterowniki od nowa. I bum, ała ała USB mi nie działa ;/
2 razy reinstalowałem sterowniki od płyty głównej i nic. Znaczy USB działa tylko, że jakby nie wykrywało urządzeń. Przykładowo myszka podłączona do USB działa i mogę nią robić co chce lecz gdy chcę zmienić DPI w sterownikach to wyskakuję , że nie wykryto myszki w USB. Tak samo z drukarką podczas instalacji sterowników poprosiło mnie abym wsadził kabel USB. Czekałem z godzinę i nic. Nie wykrywało ;/ Ściągałem z internetu jakieś USB 2.0 nawet mi coś tam pisało USB Updating w Dosowym okienku, ale nadal nic, a nic. Jest mi to bardzo potrzebne ponieważ muszę skonfigurować moją myszkę i zainstalować drukarkę.
Co mi polecacie? Co jest nie tak? Resp będzie jak nic bo już 100 postów mam