Prima aprilis '09 After Party

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

02 kwie 2009, 17:49

Tak by upamiętnić ten dzień dla potomnych. Wyciąg z SB z poprawnymi nickami (tymi które obowiązują na co dzień na forum). Dla tych, którzy nie nie wiedzą o co chodzi zamieszczam listę z pozamienianymi nickami tego pamiętnego 1.04.2009 :D

Komentować. Może macie jakieś propozycje czym można by za rok zaskoczyć userów?

Kod: Zaznacz cały

Alixo - ciuciu

Mr Minio - Dorothy

Elvis Scatter - Undertaker

Linka - zielAK

Ramesses - mikizmiki

Smuggler - prawdziwy 666

Silver Dragon - Lothar

RaV - Yossarian

Kolesiowy - Loc

kryhoo - SovietPolska

BloodyMan - Mrocz

kazik - Lewus

little_psycho - ALCRD

Robsessed - DiamondSoul

eddie - Punisher
------------------------------

Wyciąg z SB z dnia 1.04.2009 r.:

x e [Wczoraj 1:35] Tiquill: zielAK, miałeś coś robić? :P
x e [Wczoraj 7:20] Alixo: EeEeE? kURFA MÓJ NICK Xddd
x e [Wczoraj 7:21] Alixo: Alixo nie chce byc ciuciem ;<
x e [Wczoraj 7:21] Alixo: Ale nie ma co :P żarcik fajny :P
x e [Wczoraj 7:22] Alixo: Pogubiłem sie, nie wiem kto pisał xD
x e [Wczoraj 7:51] Mr Minio: owned! ale się nabrałem myślałem że serio DS/Lewus zostali Adm. Brawo! Żart się udał!
x e [Wczoraj 7:52] Mr Minio: noi brawo pozmienialiście nicki kazdemu userowi, tylko zmieńcie potem na ten co był wcześniej
x e [Wczoraj 8:31] Mrocz: hah, loguję się dzisiaj rano i patrzę: "W systemie nie istnieje użytkownik Mrocz" WTF?! A tu widze że wszyscy mają inne nicki xD Brawo, żart się udał.
x e [Wczoraj 8:51] Elvis Scatter: Coś się zje**ło. Ja nie jestem .Undertaker.
x e [Wczoraj 9:20] kazik: zajebisty żart. hahaha :lol:
x e [Wczoraj 9:38] Gość: ktoś siępodemnie podszył na forum
x e [Wczoraj 9:40] Lewus: Kazik daj lepiej swoje GG.
x e [Wczoraj 10:00] Mrocz: https://www.youtube.com/t/new_viewing_experience padłem
x e [Wczoraj 10:09] Smuggler: uau jestem szatanem xD
x e [Wczoraj 10:12] Gość: Witam.
x e [Wczoraj 10:27] Gość: ejj co tu się dzieje? mamy pijanych adminów czy modów że się teraz nie mogę zalogować? żart śmieszny ale nie na dłuższą metę...chciałbym powrotu stanu sprzed tego, nazwijmy to, obecnego chaosu...
x e [Wczoraj 10:35] Tiquill: pod koniec dnia wróci normalność. kiedy alkohol wywietrzeje ;)
x e [Wczoraj 10:54] Elvis Scatter: Hej Tiquill, ile masz teraz wolnego czasu?
x e [Wczoraj 11:00] Elvis Scatter: Poszedł... :-/
x e [Wczoraj 11:08] Lewus: Ale sie bajzel zrobił, naprawde komuś zioło uderzyło do łebka.
x e [Wczoraj 11:09] kazik: towarzysze, choćmy obalić burżuazyjny system
x e [Wczoraj 11:10] kazik: dał nam przykład towarzysz Lenin, jak zwyciężać mamy! :krzypek:
x e [Wczoraj 11:11] kazik: [Dzisiaj 9:40] .kazik.: Kazik daj lepiej swoje GG. /// piszesz sam do siebie? Masz rozdwojenie jaźni, towarzyszu?
x e [Wczoraj 11:57] Undertaker: juz sie wystraszylem ze atak hackerski byl xD D
x e [Wczoraj 12:00] Undertaker: nieno ale zart wam wyszedl xDDDDD myslaolem ze lewus zostal adminem xD
x e [Wczoraj 12:02] Undertaker: Siemka jestem Elvis Scatter xD
x e [Wczoraj 12:16] Lewus: Ja też umiem parodiować i to lepiej niż ty.
x e [Wczoraj 12:17] Lewus: Jestem kazik admin tego forum.
x e [Wczoraj 12:19] Lewus: Chce, żeby broń była w każdej Biedronce na rogu! Codziennie bywam w kościele, więc konkordat ma być. Dał nam przykład Korwin Mikke jak prawica może być "młodzieżowa" .
x e [Wczoraj 12:20] Lewus: Nie lubie komunizmu, bo na Sprawiedliwości Społecznej nie zarobi Kościół.
x e [Wczoraj 12:22] Lewus: W ogóle uważam że najlepszy jest sojusz kapitalistycznej prawicy z Kościołem Katolickim. A Piłsudzkiego powinno się kanonizować, gejów palić na stosach tak samo jak rewolucjonistów-bojowników o wolność.
x e [Wczoraj 12:24] Lewus: Przecież "wolność" jest wrogim wymysłem komunistów skierowanym przeciwko Kościołowi i kapitalistyczno-prawicowemu systemowi sprawowania władzy!!!
x e [Wczoraj 12:24] Lewus: I kto wygrał pojedynek na parodie?
x e [Wczoraj 12:25] Smuggler: Spłoń w piekle
x e [Wczoraj 12:39] Elvis Scatter: Panowie, tworzę chat w stylu PostalSite w VisualBasicu.
x e [Wczoraj 12:45] Smuggler: Jaj
x e [Wczoraj 12:47] Gość: Co się do cholery? Dlaczego się jakiś mrocz nazywam?
x e [Wczoraj 12:49] Gość: ja się nazywam BloodyMan, ktoś mi zmienił hasło i nick na .Mrocz.
x e [Wczoraj 12:50] Elvis Scatter: Przeczytaj poprzednie shouty.
x e [Wczoraj 12:50] kazik: towarzyszu, za sianie kontrrewolucyjnej propagandy nalezy się kula w tył głowy! :[
x e [Wczoraj 12:50] Smuggler: Prima Aprlis jest i nie dałem się dziś nabrać a wielu próbowało :D
x e [Wczoraj 12:51] Gość: fajnie
x e [Wczoraj 12:52] Gość: zapomniałem o tym :D
x e [Wczoraj 13:07] kazik: https://img15.imageshack.us/img15/2839/aaaejx.jpg :D
x e [Wczoraj 13:08] Smuggler: Wiem o tym za przeczytaj opis tego nowego widoku xD
x e [Wczoraj 13:10] titek: jutro test 6 klasisty !!!:D
x e [Wczoraj 13:40] DiamondSoul: lol ^^ miło xd
x e [Wczoraj 13:44] Alixo: WoW Robsessed zmieniłeś płec
x e [Wczoraj 14:06] Smuggler: Bern
x e [Wczoraj 14:10] ciuciu: Prima aprillis :D
x e [Wczoraj 14:10] ciuciu: kur** ja niechce być Alixo ;/
x e [Wczoraj 14:12] Alixo: A ja nie chce byc tobą xD
x e [Wczoraj 14:12] ciuciu: haha :D
x e [Wczoraj 14:13] ciuciu: no to beka
x e [Wczoraj 14:14] ciuciu: Jestem idiotą
x e [Wczoraj 14:14] ciuciu: i nie jestem męski !
x e [Wczoraj 14:15] ciuciu: :P fajnje
x e [Wczoraj 14:20] Alixo: Znowu zaczynasz?
x e [Wczoraj 14:25] Gość: Ale kogel-mogel xD D
x e [Wczoraj 14:26] Gość: Aż nie chce mi się logować xD
x e [Wczoraj 14:41] ciuciu: co zaczynam?
x e [Wczoraj 14:45] ciuciu: na Youtubie też Prima aprillis cholibka
x e [Wczoraj 14:50] Smuggler: Uau jestem prawdziwy i do tego 666!
x e [Wczoraj 14:53] Undertaker: moje wypowiedzi są bardzo entelygentne(joke :P )
x e [Wczoraj 14:55] Undertaker: kurde pierdzieli mi sie to ja to elvis scatter elvis to ja alixo to ciuciu ciuciu to alixo eeeeee kurcze xD
x e [Wczoraj 14:56] Lothar: i tak Was zbanuję xD
x e [Wczoraj 14:57] Undertaker: ni nie prawdziwy kurde ty nie jestes prawdziwy bo prawdziwy to ty czyli prawdziwy to smuggler a ty to prawsziwy smuggler czyli prawdziwy to prawdziwy eeeee xD D
x e [Wczoraj 14:58] Undertaker: [Dzisiaj 14:56] .Silver Dragon.: i tak Was zbanuję xD //// o nie srebrny smoku xD
x e [Wczoraj 15:00] Undertaker: łera łonderfól lajf
x e [Wczoraj 15:06] Smuggler: Hmm THIS SILVER DRAGON IS A SPY!!! xDDDDDDD
x e [Wczoraj 15:38] Dorothy: omg zmieniłam płeć xD D a może raczej zmieniłem O_o xD D
x e [Wczoraj 16:25] Undertaker: to jest wiadomość na serio. Chce ktoś kupić węża królewskiego?
x e [Wczoraj 16:39] Robsessed: co jest kur*a?
x e [Wczoraj 16:42] Smuggler: Obywatelki i obywatele forum Postalsite ! Zwracam się dziś do Was jako user i jako szef rządu adminowskiego Zwracam się do Was w sprawach wagi najwyższej. Forym nasze znalazło się nad przepaścią. Dorobek wielu pokoleń, wzniesiony z popiołów ulega ruinie. Struktury forum przestają działać.Ogłaszam, że w dniu dzisiejszym ukonstytuowała się Adminowska - Modowo Rada Państwa. Rada ta w zgodzie z postanowieniami Konstytucji, wprowadziła dziś o północy stan wojenny na obszarze całego forum lolz xD
x e [Wczoraj 16:42] Robsessed: nie trzeba patrzeć w profil, by wiedzieć, kto jest teraz `prawdziwym` xD
x e [Wczoraj 17:02] Silver Dragon: Cieszcie oczy. Zobaczyć nick Lothara nie ukryty to nie lada wyczyn :P
x e [Wczoraj 17:35] Silver Dragon: Kto zdążył, ten zdążył :P Mykam
x e [Wczoraj 17:56] zielAK: hejka chłopaki ^^
x e [Wczoraj 18:03] Alixo: [Dzisiaj 15:38] .Mr Minio.: omg zmieniłam płeć xD D a może raczej zmieniłem O_o xD D// Zajrzyj w maitki xD D
x e [Wczoraj 18:13] .Mediapartners-Google.: o ku**!! ja ! oneoneoneone!!! co sie ku** stalo z moim nickiem!!!?? :OOOO
x e [Wczoraj 18:14] Alixo: https://www.youtube.com/wa...feature=related nie kutwa ja zaraz padne patrzcie na jego morde hahah xD D
x e [Wczoraj 18:15] Robsessed: paradoksalnie, przemiana dokonała się nie tylko w mej osobowości...
x e [Wczoraj 18:15] Smuggler: .little_psycho.: o ku**!! ja ! oneoneoneone!!! co sie ku** stalo z moim nickiem!!!?? :OOOO// MORDA DÓPOGŁOWCU! xD
x e [Wczoraj 18:16] .Mediapartners-Google.: ej p666 tak nie mówi :D
x e [Wczoraj 18:16] Robsessed: ale i w ciele :/
x e [Wczoraj 18:16] Alixo: :haha: zaraz padne no nieeeeeeee ahahahahahahaha jaki ten menel ma ryj ahahaha xD D
x e [Wczoraj 18:20] Smuggler: .little_psycho.: ej p666 tak nie mówi //Wersja Alternejtiw baj Albert Smuggler xD
x e [Wczoraj 18:21] BloodyMan: a ja jestem mrocz i mroczny jestem, do tego mruczeć lubię ;)
x e [Wczoraj 18:23] Robsessed: a ma dusza diamentową jest ;DD
x e [Wczoraj 18:25] Smuggler: SPŁONIECIE W OGNIU PIEKIELNYM ŚWINIEEEEEEEEEEEEEEEE xD D
x e [Wczoraj 18:37] Undertaker: fajnego mam awatara?
x e [Wczoraj 18:39] zielAK: prawdziwy - ile w tobie jest dzisiaj agresji xD
x e [Wczoraj 18:47] Yossarian: Yossarian, gdzie jesteś?! Dostaniesz szlaban na postala!
x e [Wczoraj 19:27] Smuggler: .Linka.: prawdziwy - ile w tobie jest dzisiaj agresji //Zrobiłem sobie wolne , Hitler teraz w Piekle zarządza na chwilę za mnie
x e [Wczoraj 19:40] Mr Minio: hej na youtube mi sie filmiki nie chca ladowac :(
x e [Wczoraj 19:40] .Mediapartners-Google.: ale co wy ku** do chu** ROBICIE!!!!??? oneoneone ! nie przesadzajcie!!
x e [Wczoraj 20:01] DiamondSoul: a ja sie jakaś męska czuje ;d
x e [Wczoraj 20:08] Robsessed: tylko nie rób sobie teraz zdjęć, proszę Cię xD
x e [Wczoraj 20:10] Robsessed: hehe, obejrzyjcie sobie obojętnie jaki filmik na YT :D
x e [Wczoraj 20:15] DiamondSoul: ok, wedle życzenia :D a odnośnie YT to widziałam, haha ;P ale nie z kazdym filmikiem tak jest ; >
x e [Wczoraj 20:24] Gość: Walnę zdjęcie na pamiątkę tego wydarzenia :) xD
x e [Wczoraj 20:26] BloodyMan: Czuje się nie swojsko. Nie w swojej skórze ;D .Skóra Bloodiego najlepiej na mnie leży :D
x e [Wczoraj 20:28] Gość: POWRÓCIŁEM PONOWNIE!
x e [Wczoraj 20:37] .Mediapartners-Google.: i dostaniesz bana :D też Ponownie
x e [Wczoraj 20:38] POWRÓCIŁEM: Tak myślisz ALCRD?
x e [Wczoraj 20:41] .Mediapartners-Google.: nie ja jestem tego pewien ;)
x e [Wczoraj 20:41] POWRÓCIŁEM: Nigdy się mnie nie pozbędziecie , będe wracał i wracał aż wam się to zbrzydnie!
x e [Wczoraj 20:41] Mr Minio: czy wam tez gg nie działa?
x e [Wczoraj 20:42] Robsessed: spoko
x e [Wczoraj 20:42] Robsessed: mi działa
x e [Wczoraj 20:43] Mr Minio: a masz nowe czy stare?
x e [Wczoraj 20:44] .Mediapartners-Google.: mi też działa :)
x e [Wczoraj 20:44] Mr Minio: stare włączyłem i tez nie działa :(
x e [Wczoraj 20:44] POWRÓCIŁEM: Roz*ebię wam to godne pożałowania forum!!
x e [Wczoraj 20:44] .Mediapartners-Google.: mi stare działa
x e [Wczoraj 20:44] Mr Minio: tzn. nie chce się zalogować w nowym a w starym słoneczko czerwone cały czas widać
x e [Wczoraj 20:45] prawdziwy 666: a właśnie Alu (to do tego prawdziwego) widzie że wróciłeś na forum jak ci mija egzystencja?
x e [Wczoraj 20:45] Robsessed: nie rozjebiesz, bo jesteś na to za głupi, gdybyś miał choć trochę oleju w głowie, wiedziałbyś, jak to zrobić
x e [Wczoraj 20:45] Robsessed: prawda, BloodyMan?
x e [Wczoraj 20:46] POWRÓCIŁEM: Zobaczymy Robsessedzie , zobaczymy...bójcie się mnie
x e [Wczoraj 20:46] Mr Minio: jak forum się ożywiło nagle :D
x e [Wczoraj 20:46] .Mediapartners-Google.: [Dzisiaj 20:45] .Smuggler.: a właśnie Alu (to do tego prawdziwego) widzie że wróciłeś na forum jak ci mija egzystencja? // wróciłem? :P ja nigdzie nie odchodzilem poprostu jakos tak nie zaglądałem a egzystencja mija rutynowo nic ciekawego
x e [Wczoraj 20:47] Mr Minio: a kim Ty w ogóle jesteś?
x e [Wczoraj 20:47] zielAK: [Dzisiaj 20:28] Gość: POWRÓCIŁEM PONOWNIE! /// siemanko Dexter66!
x e [Wczoraj 20:48] POWRÓCIŁEM: W dupę macie mnie xD
x e [Wczoraj 20:48] Mr Minio: żal, połowa stron mi nie działa, gg nie działa
x e [Wczoraj 20:50] Robsessed: XD
x e [Wczoraj 20:51] prawdziwy 666: no wróciłeś po długiej nieobecności, a co do sytuacji na forum to zaczyna mnie od tego głowa boleć :D
x e [Wczoraj 20:51] .Mediapartners-Google.: [Dzisiaj 20:48] .Dorothy.: żal, połowa stron mi nie działa, gg nie działa // wyskoczyło ci może "Generic Host error(...)" ??
x e [Wczoraj 20:52] POWRÓCIŁEM: Kulce ale miałem polew xD xD xD
x e [Wczoraj 20:53] Robsessed: ja już tutaj sobie Uncle_Dave'a przypomniałem xD
x e [Wczoraj 20:53] POWRÓCIŁEM: NADEJDZIE ZAGŁADA WAS MUAHAHAHAHAHAHA xD
x e [Wczoraj 20:55] POWRÓCIŁEM: Dobra teraz co mam zrobić żeby za to warna nie oberwać..xD
x e [Wczoraj 20:55] Robsessed: Dobra teraz co mam zrobić żeby za to warna mu dać..xD
x e [Wczoraj 20:56] POWRÓCIŁEM: Dobra , jeśli mi nie dasz warna to nie rozniosę twojego numeru telefonu po allegro :D
x e [Wczoraj 20:57] Mr Minio: [Dzisiaj 20:51] .little_psycho.: [Dzisiaj 20:48] .Dorothy.: żal, połowa stron mi nie działa, gg nie działa // wyskoczyło ci może "Generic Host error(...)" ??||| nie, strona się ładuje w nieskączoność i nie chce załadować.
x e [Wczoraj 20:57] .Mediapartners-Google.: WTF LOL OMFG ZOMFG HAHAH LOL WTF OWNED H@H@H@ :axe:
x e [Wczoraj 20:57] zielAK: mam pomysł! w ramach kary podamy jego maila publicznie... niech zawalą mu spamem skrzynkę xD
x e [Wczoraj 20:58] POWRÓCIŁEM: dobrze że mam drugi...xD
x e [Wczoraj 20:59] .Mediapartners-Google.: [Dzisiaj 20:57] .Dorothy.: [Dzisiaj 20:51] .little_psycho.: [Dzisiaj 20:48] .Dorothy.: żal, połowa stron mi nie działa, gg nie działa // wyskoczyło ci może "Generic Host error(...)" ??||| nie, strona się ładuje w nieskączoność i nie chce załadować. /// a restart kompa pomógl ?
x e [Wczoraj 21:01] POWRÓCIŁEM: Dobra schodzę z tego konta nie wygodnie mi
x e [Wczoraj 21:02] Smuggler: Ok wróciłem na stare rabisz
x e [Wczoraj 21:08] Smuggler: :3 ale jajca były co to za POWRÓCIŁEM?
x e [Wczoraj 21:09] Robsessed: odpowiem, jak zobaczę, bądź też nie zobaczę, pieniążki :P
x e [Wczoraj 21:10] Smuggler: Sprawdź w portfelu transwestyto
x e [Wczoraj 21:15] Robsessed: ok, ten `Powróciłem` to tylko zły sen xd
x e [Wczoraj 21:17] zielAK: ktoś se jaja robi na prima aprilis
x e [Wczoraj 21:33] Gość: na jaja jeszcze troche za wcześnie poczekajmy do wielkanocy
x e [Wczoraj 21:34] .Mediapartners-Google.: nosz kurde zapomnialem że jestem wylogowany :D to wyżej to ja pisałem
x e [Wczoraj 21:44] Gość: l_p oddawaj kurna VIPa! --- .ALCRD.
x e [Wczoraj 21:45] .Mediapartners-Google.: NIEMA!! H@H@ MÓJ VIP !!! ONEONEONE!!!111
x e [Wczoraj 21:48] Gość: Oddawaj mojego VIPa kurwa! Poszlachtuje cie! A ja dostalem tylko twoje zapyziale warny !
x e [Wczoraj 21:49] Gość: I bana na SB :/ Zajebie i rozprowadze zwloki samolotem
x e [Wczoraj 21:51] .Mediapartners-Google.: WTF LOL OMFG ZOMFG HAHAH LOL WTF OWNED H@H@H@
x e [Wczoraj 21:53] Robsessed: łe?
x e [Wczoraj 21:53] .Mediapartners-Google.: [Dzisiaj 21:53] .DiamondSoul.: łe? // confusing isn't it ? :D
x e [Wczoraj 21:54] zielAK: .DiamondSoul. jacy oni dzisiaj są niemili dla siebie T.T może po warnie dla obu ?
x e [Wczoraj 21:55] Robsessed: droga koleżanko, masz rację
x e [Wczoraj 21:56] Smuggler: Cicho Transwestyckie ścierwa bo załatwię wam kocioł z Eltonem Johnem
x e [Wczoraj 21:57] zielAK: __O>
x e [Wczoraj 21:57] .Mediapartners-Google.: babska solidarnosc xD
x e [Wczoraj 21:58] zielAK: ...__O>
x e [Wczoraj 21:58] zielAK: ......__O>
x e [Wczoraj 21:59] zielAK: .........__O>
x e [Wczoraj 21:59] zielAK: ............__O>
x e [Wczoraj 22:00] .Mediapartners-Google.: .i.
x e [Wczoraj 22:01] Smuggler: Chcecie mieć jednak ten cholerny kocioł...a może dołożę do niego jeszcze Bennego Hilla i Mercurego?
x e [Wczoraj 22:01] zielAK: ........................................__O>||
x e [Wczoraj 22:01] .Mediapartners-Google.: .i. .i. .i. .i. .i. .i. .i. .i.
x e [Wczoraj 22:02] zielAK: ........................................__O>// <bum>
x e [Wczoraj 22:03] zielAK: <koniec>
x e [Wczoraj 22:05] Smuggler: /h/ <- Zapraszam
x e [Wczoraj 22:10] zielAK: /b/ <- nigger
x e [Wczoraj 22:33] Silver Dragon: Co to w ogóle ma być. Festiwal spamowania??
x e [Wczoraj 22:34] Silver Dragon: [Dzisiaj 20:41] POWRÓCIŁEM: Nigdy się mnie nie pozbędziecie , będe wracał i wracał aż wam się to zbrzydnie! /// Że też ci się chce. Nigdy nie zrozumiem niektórych userów
x e [Wczoraj 22:35] Robsessed: przeczytaj dalej :D
x e [Wczoraj 22:36] .Mediapartners-Google.: to prawdziwy 666 to jego wina! :D cicha woda
x e [Wczoraj 22:39] Silver Dragon: [Dzisiaj 22:35] .DiamondSoul.: przeczytaj dalej :D /// Już czytałem. Ręce opadają...
x e [Wczoraj 22:48] Silver Dragon: Doczytałem do końca. Wnioskuję, że ktoś sobie jaja robi :wad:
x e [Wczoraj 22:48] Robsessed: dobranoc
x e [Wczoraj 22:52] Silver Dragon: [Dzisiaj 22:48] .DiamondSoul.: dobranoc /// Ciao koleżanko xD
x e [Wczoraj 22:52] Gość: TIQUILL TO TWOJA SPRAWKA!!! Oddawaj mojego vipa- .ALCRD.
x e [Wczoraj 22:55] .Mediapartners-Google.: [Dzisiaj 22:48] .Lothar.: Doczytałem do końca. Wnioskuję, że ktoś sobie jaja ze mnie robi /// łeeee a już myślałem że o smugglerze mówisz "że ręce opadają" :diabel:
x e [Wczoraj 23:01] Silver Dragon: Myślałem, że nic mnie dzisiaj nie zaskoczy. Jak widać myliłem się :P
x e [Wczoraj 23:04] Tiquill: chm, jak to w innej skórze języki się rozwiązują... :P
x e [Wczoraj 23:04] Tiquill: chyba zaraz gościom odbiorę możliwość pisania na sb :faja:
x e [Wczoraj 23:08] prawdziwy 666: Tiq mam dziwne wrażenie że z żartu z robiła się apokalipsa, i mam nadzieje że Smug nie zepsuje mi reputacji
x e [Wczoraj 23:13] prawdziwy 666: a tak w ogóle to ja jestem Tiquil tylko się nickiem i kolorem z nim zamieniłem, zaraz a może ja jestem Robsessed ?? a już wiem ja jestem Mediapartners-Google xD
x e [Wczoraj 23:15] Gość: [Dzisiaj 23:08] .Smuggler.: Tiq mam dziwne wrażenie że z żartu z robiła się apokalipsa, i mam nadzieje że Smug nie zepsuje mi reputacji/// Z psychola ubierajacego sie na czarno stanie sie wesoly gosciu w rozowym poliverku :haha: -- .ALCRD. , prawdziwy l_P
x e [Wczoraj 23:20] zielAK: dobra, powoli trzeba zwijać ten cyrk...
x e [Wczoraj 23:27] Gość: Czeeemu, fajnie jest, Hitlaaa! xD
x e [Wczoraj 23:33] Tiquill: brać, póki jeszcze jest :P
x e [Wczoraj 23:34] Tiquill: [Dzisiaj 23:08] .Smuggler.: Tiq mam dziwne wrażenie że z żartu z robiła się apokalipsa |||albo Dzień Świra :lol:
x e [Wczoraj 23:36] Tiquill: a ja jestem Karpiu i zaraz mnie zbanują :P
x e [Wczoraj 23:38] prawdziwy 666: już się boje co będzie za rok
x e [Wczoraj 23:44] zielAK: o! cześć zielAK
x e [Wczoraj 23:45] zielAK: no dobra o północy kończymy
x e [Wczoraj 23:49] Silver Dragon: Dość wrażeń jak na jeden dzień. Ciao
x e [Wczoraj 23:52] Gość: o tak chce być spowrotem ALCRD :)
x e [Wczoraj 23:52] .Mediapartners-Google.: znowu sie nie zalogowalem ;/
x e [Dzisiaj 0:02] zielAK: xD
x e [Dzisiaj 0:04] zielAK: w końcu się odezwałeś, milczący userze... to jest najaktywniejszy user forum, bo jest zawsze xD
x e [Dzisiaj 0:05] .Mediapartners-Google.: no ba i za odezwanie sie VIP'a dostałem :D
x e [Dzisiaj 0:08] Tiquill: i wrócił porządek. prawie. bo ktoś dostał rykoszetem :P
x e [Dzisiaj 0:11] Silver Dragon: Zarejestrowani Użytkownicy: (...) .Mediapartners-Google, (...) Mediapartners-Google, (...) /// O rety! Bliźniaki
x e [Dzisiaj 0:12] Tiquill: Google atakuje! <ratunku!>
x e [Dzisiaj 0:13] Tiquill: to przez to partners. mnożą się :lol:
x e [Dzisiaj 0:16] zielAK: [Dzisiaj 0:05] .Mediapartners-Google.: no ba i za odezwanie sie VIP'a dostałem :D /// moje kurna gratulacje :lol2:
x e [Dzisiaj 0:18] zielAK: a taka mała ciekawostka - poczytajcie sobie teraz SB...
x e [Dzisiaj 0:23] .Mediapartners-Google.: zapomniałeś o kimś :P
x e [Dzisiaj 0:25] Tiquill: teraz widać CAŁĄ prawdę, prawda ta was zaskoczy :P
x e [Dzisiaj 0:26] Tiquill: o kim? nie widzę xD
x e [Dzisiaj 0:27] .Mediapartners-Google.: taki jeden ALCRD xD wiesz ten co robi kiepskie mody chce miec spowrotem swój nick :diabel:
x e [Dzisiaj 0:29] zielAK: gdyby teraz ktoś obcy się zarejestrował i zaczął czytać SB z ostatnich 24h stwierdziłby, iż wszyscy jarają tu zioło xD
x e [Dzisiaj 0:30] .Mediapartners-Google.: no dokładnie :D
x e [Dzisiaj 0:34] Tiquill: [Dzisiaj 0:27] .Mediapartners-Google.: taki jeden ALCRD xD wiesz ten co robi kiepskie mody chce miec spowrotem swój nick :diabel: ||| ja tam umywam ręce :P
x e [Dzisiaj 0:35] zielAK: [Dzisiaj 0:27] .Mediapartners-Google.: taki jeden ALCRD xD wiesz ten co robi kiepskie mody chce miec spowrotem swój nick :diabel: /// drogi userze z pewnością logując się tutaj pod nickiem ALCRD otrzymałeś komunikat następującej treści: "W systemie nie istnieje użytkownik ALCRD" co oznacza, iż w naszej bazie danych taki nick nie istnieje... oznacza to, że takiego usera nigdy tu nie było xD
x e [Dzisiaj 0:39] .Mediapartners-Google.: Vadar Chaingun <pobierz plik> autor : .Mediapartners-Google. xD

Obrazek
Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

02 kwie 2009, 21:54

Zamiana kazik-Lewus najlepsza xD

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

02 kwie 2009, 21:54

To było dobre :P Ale nie dawajcie mi nick CiuCia następnym razem ;<

Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

02 kwie 2009, 22:11

a mi Alixa bo to mnie obraża xD

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

02 kwie 2009, 22:47

Alixo pisze:Ale nie dawajcie mi nick CiuCia następnym razem ;<
ciuciu pisze:a mi Alixa bo to mnie obraża xD
Wiecie, nie o obrażanie się tu chodzi, a o po prostu (potencjalne) jaja :)

Obrazek
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

02 kwie 2009, 23:04

No chyba nie myślałeś, że traktuję to na serio ZielAK ;)?

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire

03 kwie 2009, 02:05

mi tam zamiana z LP pasowała :diabel: choć lepszy by był nick stelak <joke>
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2009, 02:05 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Loc
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

03 kwie 2009, 10:39

Jaja jajami, ale bez przegięc... chcę wiedziec, co kto pisze. Również ja się tam znalazłem. Dostałem potężnego kopa w jaja...

Wiecie, ja jestem może i jakiś zgredziały, ale ja jednak nie życzę sobie, aby zmieniano mnie w kogoś innego i na odwrót. Ja to ja, jestem sobą, i tyle. Jeśli innym to pasuje, to niech się zmienią, chociaż ja wolałbym wiedziec, co kto pisze.

Cieszę się jednak, że w prima aprilis nie miałem zbytniej ochoty na szwendanie się po necie. :D
Ostatnio zmieniony 03 kwie 2009, 10:48 przez Loc, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec
Szalony Naukowiec
Kontakt:

04 kwie 2009, 00:26

Loc pisze:Wiecie, ja jestem może i jakiś zgredziały, ale ja jednak nie życzę sobie, aby zmieniano mnie w kogoś innego i na odwrót. Ja to ja, jestem sobą, i tyle. Jeśli innym to pasuje, to niech się zmienią, chociaż ja wolałbym wiedziec, co kto pisze.
Nie łam się! Przełam się! :)

Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

04 kwie 2009, 16:57

ALCRD pisze:mi tam zamiana z LP pasowała :diabel: choć lepszy by był nick stelak <joke>
Lol mogli tak zostawić, teraz zapomniałem zrobić back upa sygny jak se jaja robiliśmy I tak mi została Twoja 70% tożsamość xD

Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

04 kwie 2009, 21:16

@up
Myślałem ze to alcrd zarobił 2 warny O.o dopiero nick przeczytałem i sie skapłem xD

Obrazek
Zablokowany