Fotki Userów
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Czy to ^ jest nowa wersja znanego dobrze wszystkim szlagieru pt. "Ja pierdziolę"? 

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

To jest wersja emosessed. 

Warn. 

Za przymilanie się do Junior Admina. W Regulaminie wyszczególnione jest, że nie należy pisać `To Ty? Taki słodziutki
<joke>` po 21 pierwszego dnia każdego nowego miesiąca. Widzisz?

Ramesses - :*****************

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
A temu to nie dał warna.

- Dr. Dundersztyc
- Szalony Naukowiec
- Kontakt:
Słuchajcie... wy dając tu te zdjęcia nie boicie się, że ktoś was zaj**ie na ulicy? Np. za bana albo warna? Są psychole są... zwłaszcza na tym forum...

Kilka osób pewnie już trafia rzutkami w moje zdjęcia.zielAK pisze:Słuchajcie... wy dając tu te zdjęcia nie boicie się, że ktoś was zaj**ie na ulicy? Np. za bana albo warna? Są psychole są... zwłaszcza na tym forum...

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
<odgłosy z dumu małego psychola:>Robsessed pisze:Kilka osób pewnie już trafia rzutkami w moje zdjęcia.zielAK pisze:Słuchajcie... wy dając tu te zdjęcia nie boicie się, że ktoś was zaj**ie na ulicy? Np. za bana albo warna? Są psychole są... zwłaszcza na tym forum...
No rzesz kur....Wiedziałem żeby rzucać rzutkami a nie nożami, biedny telewizor....
<joke>