Powiem szczerze ze... nie wiem hehe. Kazda część Postala mi sie podobała i podoba. Jedynka jest taka bardziej psychodeliczna. Dwójka juz raczej mniej, posiada za to wiele czarnego humoru. Nie zagłosuje ponieważ obie mi sie podobają
Dzisiaj nawet przeszedłem sobie 1 cała znowu. Dzwieki są super.. po prostu trzyma taki psychiczny klimat.
Ja wybrałem opcję "Postal 2".
Ponieważ nie grałem w jedynkę, a Postal 2 ma swój taki klimat...
Nie darady tego nawet opisac.
Myślę, że wystarczająco dużo napisałem
Po równo, więcej grałem w drugą część, ale tak samo szanuję pierwsze dzieło RWS
Dziś "załatwiłem" sobie Postala i zagrałem.
Grafika: Wiadomo gdzie lepsza
Dźwięk: W P1 jest bardziej klimatyczny
Klimat: P1
Humor: P2
podam wam proprcje humoru i psychozy w postalach
Postal Plus Psychoza 100% Humor 0%
Postal 2 Psychoza 35% Humor 65%
Postal 3 Psychoza Gówno% Humor 100%
Zdecydowanie postal 2. Jest o wiele bardziej rozbudowany i ma lepszy klimat. Postala plus nie lubię, bo ma słabą grafikę, kiedy w niego zagrałem to odrazo straciłem nadzieję na to, że ta gra jest wciągająca.
Dawaj składak, dawaj koło, bo ci przypierdolę w czoło!!!
Ja powiem tak, Postal 1 ani trochę mi do gustu nie przypadł, to sterowanie, ten dziwny wygląd, może jestem wybredny, ale zdecydowanie, wole pozostać przy świetnym, ciekawym i ogólnie wspaniałym Postalu 2 i dodatkach.
w Postalu Plus nie działał mi klawisz skrętu w lewo...no i trochę to masakryczne było...
Postal 2 moim zdaniem jest lepiej wyeksponowany (FPP) no i ten czarny humor...jednak jestem nowoczesny i wolę 2...
Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
"Jedynka" rządzi, przynajmniej dla mnie, wolę grę mroczniejszą, brutalniejszą, taka była część pierwsza.
Najbardziej lubiałem jak gościu pod gradem kul kładł się na ziemię, "ty" podchodzisz naciskasz "x" i piękna dobitka "m16(Bóg wi co to to jest)"
Jednak dla mnie 2 jest o wiele lepsza. Postal plus nie przypadł mi w ogóle do gustu, nie lubię grać w gry z tej perspektywy, no chyba, że w starego dobrego Fallouta.
Ostatnio zmieniony 09 lut 2009, 23:10 przez Beast 666, łącznie zmieniany 1 raz.