Ja się pytam, gdzie byli wtedy rodzice?!little_psycho pisze:Razem z Alucardem , porównaliśmy postacie z Carmageddonu i przypasowaliśmy je do użytkowników z PS
Fotki Userów
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Potem przeczytamy na Forum
BUM.big_psycho pisze:Razem z Alucardem sprawdzaliśmy, czy dzieciom powinno zabraniać się bawienia zapałkami, czy zapalniczkami

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Moja teżALCRD pisze:co do LP to nie wiem ale moja matka spalaRobsessed pisze:Ja się pytam, gdzie byli wtedy rodzice?!

Kilka fotek z imprezy...

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Tylko podczas imprez.Smuggler pisze:TY PALISZZ???z?z?z?z?z??z?z?z?z?z?z?z?z?Zniszczą ci się płuca ty ty ty brzydalu ty![]()

Będziesz miał homara płuc ty ty palaczu jeden!Ty nie wiesz , że w tym narzędziu szatana jest Polon i inne trucizny!!!Powiem mamieRobsessed pisze:Tylko podczas imprez.Smuggler pisze:TY PALISZZ???z?z?z?z?z??z?z?z?z?z?z?z?z?Zniszczą ci się płuca ty ty ty brzydalu ty![]()

A że ja patriota... hehe.Smuggler pisze:tym narzędziu szatana jest Polon

Jeszcze jakieś 2-3 miesiące temu, gdy gadaliśmy na gg pisałeś, że nigdy nie będziesz pałił.
No cóż...Kobieta zmienną jest
No cóż...Kobieta zmienną jest

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Nom, 3 miesiące temu nie otaczałem się jeszcze w złym towarzystwie. Co ci ludzie robią z porządnego człowieka...

Ja jednak myślę, że to wina tego, że kobieta zmienną jest 
A niu niu, nie wolno się obracać w złym towarzystwie, bo się zrobi Dark Twista(-50 many +20% obrażeń)...Ech za dużo gier...

A niu niu, nie wolno się obracać w złym towarzystwie, bo się zrobi Dark Twista(-50 many +20% obrażeń)...Ech za dużo gier...
"Are the hills going to march off?
Czas odstawić i fajki, i kompa, Minio.