AVPC Po Polsku?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Poszczególne głosy można również wrzucić pod modulator głosowy.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- The Iceman
- V.I.P.
Ja mógłbym zająć się tekstem i tłumaczeniem mowy. Potrzebni będą mi dobrzy lektorzy; wytypowałbym kogoś.
Posiadam zasilacz z białej listy.
RazRaVe pisze:ja bym chcial udzielic glosu
Dwa
Witamy na forum. Mam nadzieję, że zawitasz tu na dłużej.
Ja jestem mistrzem aktorstwa, ale mam słaby mikrofon i nie mam programu do nagrywania.Elvis Scatter pisze:Ja mógłbym zająć się tekstem i tłumaczeniem mowy. Potrzebni będą mi dobrzy lektorzy; wytypowałbym kogoś.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Nie sądzę, aby to forum było najlepsze do szukania aktorów do podkładania głosów. Wyobrażacie sobie w Postalu przechodniów, Kolesia czy co tam jeszcze Oagh do AVPC wrzucił, mówiących głosem przed mutacją, albo świeżo po jej przejściu?
- The Iceman
- V.I.P.
Mr Minio i kazik,
Jesteście jeszcze młodymi mężczyznami i nie możecie podjąć się takiej pracy (oczywiście nie jest to rozkaz). Wasz głos w rzeczywistości brzmi bardzo wysoko, ale przy nagrywaniu mikrofonem itp. jest on "cieniutki". Tak więc chętnych zapraszam na PW; najlepiej osoby po 22 roku życia. Jeśli posiadacie odpowiedni sprzęt, a nie jesteście w stanie wziąć roli lektora, to oczywiście możecie poprosić rodziców lub bliskich o pomoc - w szczególności tatę lub brata.
Jesteście jeszcze młodymi mężczyznami i nie możecie podjąć się takiej pracy (oczywiście nie jest to rozkaz). Wasz głos w rzeczywistości brzmi bardzo wysoko, ale przy nagrywaniu mikrofonem itp. jest on "cieniutki". Tak więc chętnych zapraszam na PW; najlepiej osoby po 22 roku życia. Jeśli posiadacie odpowiedni sprzęt, a nie jesteście w stanie wziąć roli lektora, to oczywiście możecie poprosić rodziców lub bliskich o pomoc - w szczególności tatę lub brata.
Posiadam zasilacz z białej listy.
Zawsze można zmienić głos, albo wybrać starszych użytkowników (Qiquill/b]
)

"Are the hills going to march off?
Ja miałem mutację 2 lata.
Taki głos, jaki mam teraz, pewnie zostanie mi do końca życia.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Kto?Mr Minio pisze:Qiquill

Lecz wszystko zależy od entuzjazmu uczestniczących w tym. I ich wystarczającej ilości. Ten temat więc czeka na kolejne propozycje i zgłoszenia.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- psycho_killer
- Badass Multikiller
ja bym był piżamowcem (w imię Allacha! błahahahahaha)
zabic aby nie zostac zabitym muahahahaha
No i co tam słychać? ? ? ?
Działacie coś?
w sumie jest wersja PL oficjalna, ale głos Kolesia w niektórych odzywkach jest zmulony gada jakby mu wszystko jedno....
Ja też mogę pomóc w użyczeniu głosu... mam bardzo niski głos , palę i piję regularnie ale z umiarem , kiedyś z kumplami robiliśmy kowery Metallica np.: unforgiven...byłem wokalistą ,
choć to stare czasy wszystkiego chyba nie zapomniałem.....choć jestem góral to gwarą nie mówię na pewno ...
Działacie coś?
w sumie jest wersja PL oficjalna, ale głos Kolesia w niektórych odzywkach jest zmulony gada jakby mu wszystko jedno....
Ja też mogę pomóc w użyczeniu głosu... mam bardzo niski głos , palę i piję regularnie ale z umiarem , kiedyś z kumplami robiliśmy kowery Metallica np.: unforgiven...byłem wokalistą ,
choć to stare czasy wszystkiego chyba nie zapomniałem.....choć jestem góral to gwarą nie mówię na pewno ...
Hahaha, chciałbym to usłyszeć.Gienions pisze:a też mogę pomóc w użyczeniu głosu... mam bardzo niski głos , palę i piję regularnie ale z umiarem
Jeśli jakąś z postaci można zaliczyć do parszywych, zbereźnych chuderlaczków, to zgłaszam swój głos (oj tak, los mnie pokarał czymś takim

- posejdon32
- Badass Multikiller
zaklepuje sobie krotchiego w supermarkecie!