Przepraszam, że tak w kółko nawijam o tym nfs-ie, ale po skonsultowaniu się przez PW( tak jak nakazał Silver Dragon) doszłem do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem mojego problemu będzie gra przez lan , przez kilka dni szukałem opisu jak go używać, bo mi się nie udało, niestety nic nie znalazłem) Dlatego zwracam się z prośbą do wszystkich którzy wcześniej mieli kontakt z opcją ,,lan", aby pomogli mi w tej sprawie. Dokładniej: Czy mógłby ktoś objaśnić jak gra się przez lan ( przez hamachi, najlepiej krok po kroku), w Nfs-ie, albo ogólnie.
Ps. Odpowiedzi szukałem wszędzie gdzie miałem dostęp, a więc pisze o tym na forum. Załatwić tej sprawy na PW nie mógłbym, bo nie wiem kto miał z tym wcześniej doczynienia.
NFS MW - lan
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Wegecjusz
Do Małego HP z tym.

- Pablo Abruzzi
- Seryjny zabójca
Ponawiam pytanie ( ponieważ temat był mało zauważalnyPrzepraszam, że tak w kółko nawijam o tym nfs-ie, ale po skonsultowaniu się przez PW( tak jak nakazał Silver Dragon) doszłem do wniosku, że najlepszym rozwiązaniem mojego problemu będzie gra przez lan , przez kilka dni szukałem opisu jak go używać, bo mi się nie udało, niestety nic nie znalazłem) Dlatego zwracam się z prośbą do wszystkich którzy wcześniej mieli kontakt z opcją ,,lan", aby pomogli mi w tej sprawie. Dokładniej: Czy mógłby ktoś objaśnić jak gra się przez lan ( przez hamachi, najlepiej krok po kroku), w Nfs-ie, albo ogólnie.

Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Wegecjusz