Czego teraz słuchasz?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Jan Hammer - Miami Vice Theme
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Ostatnio zmieniony 07 gru 2008, 19:56 przez Spoonman, łącznie zmieniany 1 raz.
Speed means freedom of the soul
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Icon of Coil to owszem, soft, ale niemal każdy kawałek, to przebój. Gdyby tak grali w radiu i na wszelkich party - czułbym, że przemysł muzyczny jest ambitny. A obok IoC także Funker Vogt, Covenant, VNV Nation, And One, Assemblage 23, Apoptygma Berzerk, Melotron, Culture Kultür, Informatik, może Wolfsheim. Melodia - ale nic łatwego.ALCRD pisze:hmm znam tylko kilka zespołów tego typu Icon of Coil , Grendel , Hoccico takie tam i te co wymienilesMastaDJMax pisze:Suicide Commando i Combichrist ^^ Znasz coś podobnego innych zespołów?
ahh i Agonoize
A ostro grzeją oprócz powyżej cytowanych: Amduscia, The Retrosic, Tactical Sekt, Wumpscut, Rabia Sorda, Punto Omega, Dulce Liquido, Panzer AG, God Module, Psyclon Nine, E-Craft, Dawn of Ahes, Flash Field, Leather Strip, Feindflug.
I może starsze, trudniejsze lub spokojniejsze: The Young Gods, Nitzer Ebb, Front 242, Front Line Assembly, Skinny Puppy, Nine Inch Nails, Die Krupps, Laibach, Ministry, Rammstein, Einstürzende Neubauten, Haujobb, Juno Reactor, Cubanate, Electric Hellfire Club, Velvet Acid Christ, Sister Machine Gun, Rob Zombie, Angels & Agony, Goteki, Terminal Choice... Co zapomniałem, trudno.

Dobrej zabawy! Niech industrial i jego okolice siłą są!

Ostatnio zmieniony 09 gru 2008, 15:14 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

God Module znam - widziałeś gdzieś może tekst ich piosenki "Brains"? Ten monolog na końcu wydaje mi się niezwykle ciekawy...
Poza tym najbardziej interesują mnie takie właśnie piosenki jak Tractor i wyżej wspomniane, takie mocne napier**lanie, z ograniczonym tekstem.
I nie cierpię języka niemieckiego ^^ Ale to dosć logiczne, w końcu psów też nie lubię, więc jak może mi się podobać ich szczekanie połączone z mówieniem?
Poza tym najbardziej interesują mnie takie właśnie piosenki jak Tractor i wyżej wspomniane, takie mocne napier**lanie, z ograniczonym tekstem.
I nie cierpię języka niemieckiego ^^ Ale to dosć logiczne, w końcu psów też nie lubię, więc jak może mi się podobać ich szczekanie połączone z mówieniem?

Vi Veri Veniversum Vivus Vici
- Silver Dragon
- V.I.P.
The Twins - Time Will Tell (12'' Mix)

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
MastaDJMax, tekstu nie widziałem, szczerze mówiąc. A co do języka niemieckiego, to ja też go nie lubię. Lecz za jednym wyjątkiem:
On pasuje to takiej muzyki. Idealnie zgrany do industrialnego łomotu, nieludzki jak ta muzyka. Powiem więcej: Język niemiecki spełnił już swoje zadanie, towarzysząc takiej muzyce i teraz może już odejść do historii. Panu już dziękujemy...
Mnie tekst nie przeszkadza bo i tak zawsze odbieram tylko muzykę.
Poniżej nie Tractor. Ten klimat rozrywa...
The Retrosic - Maneater (live at WGT 2007)
[youtube][/youtube]
Film zawiera sceny brutalne, wrażliwych ostrzegam.
On pasuje to takiej muzyki. Idealnie zgrany do industrialnego łomotu, nieludzki jak ta muzyka. Powiem więcej: Język niemiecki spełnił już swoje zadanie, towarzysząc takiej muzyce i teraz może już odejść do historii. Panu już dziękujemy...
Mnie tekst nie przeszkadza bo i tak zawsze odbieram tylko muzykę.
Poniżej nie Tractor. Ten klimat rozrywa...
The Retrosic - Maneater (live at WGT 2007)
[youtube][/youtube]
Film zawiera sceny brutalne, wrażliwych ostrzegam.
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Silver Dragon
- V.I.P.
Lio - Amoureux Solitaires