Miałem AW, ukończyłem kilka razy na różnych poziomach trudności, ale mi sie wkońcu znudziło - dlatego że nie można hasać z maczetą, kosą itp bez ograniczeń... Teraz zobaczyłem że ejst całkiem sporo modów do Postala więc zainstalowałem ponownie AW, a na AW zainstalowałem AWP. Odpalam postal.exe i jest... normalne menu z AW. Hmm... tak ma być? Ok, new game i... zaczyna sie jak zwykłe AW. Czy ja mam rozumieć że kolejne 5 dni (AW7 = AWP tylko lepsze, czyli 7 dni gry) zaczyna się po zaje**niu tego diabła w Niedzielę w AW? Czy jak? Bo jeśli tak to troche kijowo bo wywaliłem save'y i musze od początku przechodzic no ale... Tak więc oświećcie mnie

BTW.
W sprawie AVPC - ściągnąłem wersje 1024 i wszystko było ok (mały problem ze śniegiem ale ok) tylko się strasznie cięło ;/ Więc postanowiłem pobrać v1300 bo podobno lepsza i ... jajco. NIe dośc że tnie tak samo to jeszcze są bronie ze zwykłego postala... Powiedzcie jak do v1300 zaaplikować bronie z v1024 i jak po kolei przechodzić to AVPC bo owszem jest jakiś plik readme.txt w którym jest napisane co robić (np. uwolnić wujka dave'a itp) ale w samej grze na mapie są zadania ze zwykłego postala ięc nie wiem gdzie iść...