Zauważyłem, że nie wszyscy nadążają za rozwojem moda, nawet nie wiedząc, jakie są nowe bronie. Nawet ci, którzy są wielkim zwolennikami nowych zabawek (RPG7). Więc może coś zapodam:
Autor przebudował nieco swoją stronę
https://p2filesink.hp.infoseek.co.jp/ Teraz ma nazwę: Postal 2 Labs. Chm, ciekawe, jaki jest skład tego labs.

Na stronie nie ma już moda
EDWeapons, jego miejsce zajął
AWPMod.
kank co kilka dni udostępnia nową wersję AWPMod, najnowsza to: Last update: 2008/11/18 21:30.
A jakie nowe bronie? Chm, co tu gadać, najlepiej to wejść na mapkę jaką zrobiłem i zapodaję w załączniku. Poznacie nowe i porównacie sobie arsenał AWP z arsenałem AWPMod. Z jednej strony leżą wszystkie z AWP, z drugiej te z AWPMod, zarówno nowe, jak i te, które autor dodał z innych modów. Wiszą nad głową zaś bronie nowe, więc widać, co jest najświeższe. A na ścianie, tam gdzie światło, są meshe kolejnych broni - nie da rady ich użyć, ale można zobaczyć, co kank planuje dodać.

I: oby dodał! Bo nie tylko te z EAInventory tam są, ale też
całkiem nowe, które dotąd mogliśmy oglądać na skrinach - albo i wcale dotąd nie wiedzieć o ich istnieniu dla P2. Miłego testowania!

I zabijania, jeśli wrzucicie sobie bystnanderów używając PropLaunchera.
A kłopot z RPG7, który nie jest widoczny pod żadnym kodem, który sygnalizowany jest w tym
temacie. W pliku AWPMod.ini musi być dla kodu Sweet taki wpis:
AddInv=AWPModInventory.RPG7Weapon
Tak jest w ini, jaki jest w archiwum moda. Jeśli ma ktoś
;AddInv=AWPModInventory.RPG7Weapon
lub brak takiego wpisu, to nie zadziała.
Ale mimo tego może nie zadziałać. Być może dlatego, że AWPMod wymaga najnowszego patcha do AWP, czyli:
AWP Service Patch.