Zachował bym je...
Akrobatyka vs La Parkour?
X czy Y?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Nie zamierzam robić tego, na co nie mam ochoty tylko dlatego, że moja partnerka miała by takie widzimisię. A gdybym miał się jej narażać, oznaczałoby to, że nie jest warta mojej, jak to ująłeś, miłości.
PS.: "Nie warto gonić dziewczyny ani autobusu. Za chwilę przyjedzie następny." To święte słowa zaczerpnięte z kultowego niegdyś serialu Benny Hill.
U, widzę, że zostałem uprzedzony o ułamki sekund. W takim odpowiedź na to pytanie brzmi Parkour. To niesamowite, co ludzie uprawiający to potrafią. Sam bym chciał się tego nauczyć.
Wódka smakowa czy może czysta?
PS.: "Nie warto gonić dziewczyny ani autobusu. Za chwilę przyjedzie następny." To święte słowa zaczerpnięte z kultowego niegdyś serialu Benny Hill.
U, widzę, że zostałem uprzedzony o ułamki sekund. W takim odpowiedź na to pytanie brzmi Parkour. To niesamowite, co ludzie uprawiający to potrafią. Sam bym chciał się tego nauczyć.
Wódka smakowa czy może czysta?
Ostatnio zmieniony 10 lis 2008, 21:46 przez Spoonman, łącznie zmieniany 1 raz.
Speed means freedom of the soul
Wolałbym nawet zieloną, byleby miała dobry układ klawiszy i można było nacisnąć więcej niż 2 klawisze na raz bez jęczenia (pc speakera) (co jest pożądane w grach).
Ale mój zmysł estetyczny (jeżeli coś takiego w ogóle posiadam) podpowiada mi, że jednak czarna jest ładniejsza od białej. W końcu jestem ponoć mrocznym człowiekiem.
A ponieważ zbliża się zimna pora roku, wolisz na dwóch czy na jednej desce?
Ale mój zmysł estetyczny (jeżeli coś takiego w ogóle posiadam) podpowiada mi, że jednak czarna jest ładniejsza od białej. W końcu jestem ponoć mrocznym człowiekiem.
A ponieważ zbliża się zimna pora roku, wolisz na dwóch czy na jednej desce?
Speed means freedom of the soul
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Bez kodów (Tylko, jeżeli chodzi o pierwszy raz)
Kubek czy szklanka?
Kubek czy szklanka?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

Kubek, bo tak czasem na mnie mówią.
Poza tym mam kilka fajnych kubków, w których piję angielską herbatę z mlekiem i do tego... *brak części wiadomości*
Gad czy płaz?
EDIT: Racja, byłeś pierwszy. Herbata.

Gad czy płaz?
EDIT: Racja, byłeś pierwszy. Herbata.
Ostatnio zmieniony 15 lis 2008, 14:33 przez Robseßed, łącznie zmieniany 1 raz.

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Gad (Z wiadomych powodów
)
Radio czy magnetofon?

Radio czy magnetofon?
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew