Mi osobiście 9 dzięki niesłychanemu szczęściu:
Stałem se w kolejce, i nagle słysze strzały a ludzie zwiewają patrze a w sklepie z książkami jakiś grubas tłucze sie z protestantami... leją sie i leją całe paradise mall sie dołącza do rozróby oprócz garego, on siedzi i patrzy na zdarzenie. Nagle pojawia się to, co było naprawde mega szczęśliwe. Jakiś zj*b genetyczny rzuca mołotową w sam środek strzelaniny.
Jak już wcześniej wspomniałem całe paradise mall sie spala w płomieniach i wylatuje z 7 książek z ludzi. A zauważyłem takie coś że jak minimum 3 zwłoki "na sobie" sie palą to poprostu to nigdy nie gaśnie. i tam sie to ciągle paliło i leżało mega dużo kasy. Wtedy łysego kurdupla coś ruszyło i biegał mega szybko i zbierał co sie dało. Niestety jego IQ było takie jak wzrost i wbiegł w ogień. On umie sie ugaszać ale zamiast uciec z tego ognia to on ugaszał sie ciągle i ciągle aż w końcu niezdążył i zdechł. Pozbierałem loot. Następnie korzystając z okazji braku ludzi wchodziłem se wszędzie na różne zaplecza itp. Znalazłem jeszcze 2 książki. Ja sądze że w grze można zdobyć tylko 10 egzemplarzy, bo można dostać bonusową jeszcze za stanie w kolejce.
A ile udało sie wam znaleźć? Piszcie! Tylko ze screenami bo jak powiecie ze 50 macie no to nikt nie uwierzy