Hmm 24h mineły i nikt nie odpowiedział, więc ja wrzuce.
Należy do tajnego zakonu, gdzie zajmował wysokie stanowisko. Niestety z pewnego powodu je stracił i teraz musi się zrehabilitować, "likwidując" pewne osoby. Nie może pokazywać tzw. "faka" , ponieważ w tym miejscu ma noż.
Bohater z gry.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Dobra, minal tydzien, wracam do udzielania sie w tym temacie, i chcialbym tylko zauwazyc, ze z poprzednich stron zgadlem wszystkich bohaterow bezblednie, wiec strzezcie sie
.
Lewus - to Altair z AC. I nie noz tylko sztylet, ktorego posiadanie przyplacil strata kciuka, ktore w/w ostrze i tak by samo amputowalo.
Oddaje.

Lewus - to Altair z AC. I nie noz tylko sztylet, ktorego posiadanie przyplacil strata kciuka, ktore w/w ostrze i tak by samo amputowalo.
Oddaje.
Jeżeli dobrze zrozumiałem Wasacz oddał swoje pytanie
Więc skorzystam (chyba ,że źle mysle)
Wystąpił w przygodówce (w sumię 2) Potrącił pewną kobiete i jego zycie całkowicie się zmieniło.
narazię tylko choć to i tak za dużo

Wystąpił w przygodówce (w sumię 2) Potrącił pewną kobiete i jego zycie całkowicie się zmieniło.
narazię tylko choć to i tak za dużo

phehe Dobrze . Tylko tytuły trochę nie psaują
jakie Adwenture?

- Lewus
- Legendary Red Unsuccessful Troll
@up
Znam 1, dwójki nie mam
.
@topic:
Jest Rosjaninem, przybywa do skażonego miasta. Niestety na początku swojej przygody traci pamięć. Kiedy leże nieprzytomny pewien gostek zabiera go do handlarza. Handlarz daje mu misje rozwalenia pewnych bandziorów. Naszego bohatera w Zonie czeka jeszcze wiele przygód. Ostatnio nawet wydano dodatek.
Znam 1, dwójki nie mam

@topic:
Jest Rosjaninem, przybywa do skażonego miasta. Niestety na początku swojej przygody traci pamięć. Kiedy leże nieprzytomny pewien gostek zabiera go do handlarza. Handlarz daje mu misje rozwalenia pewnych bandziorów. Naszego bohatera w Zonie czeka jeszcze wiele przygód. Ostatnio nawet wydano dodatek.
Stalker: Cień Czarnobyla?

Mowa o Naznaczonym.