Otóż zasady w tym temacie są takie: jedna osoba opisuje cechy bohatera jakiejś gry komputerowej, konsolowej nie zdradzając jego imienia. W przeciągu 24h inny user musi odpowiedzieć a następnie czekać 24h na potwierdzenie. Dopiero potem może sam dać zagadke. W razie niewyrobienia się w którymś z terminów dowolny user może dać iną zagadake.
Dobra zaczynam:
Zawsze pomimo upałów nosi czarny płaszcz, mieszka w gettcie pośrodku pustyni. Jest cyniczny i sarkastyczny, często dowcipny. Jest strasznym pechowcem i ma wredną żone.
Oraz sporo wrogów.
Bohater z gry.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Lewus, zabawa jak najbardziej ciekawa, jednak pasuje raczej do Małego Hyde Parku, gdzie też ją przenoszę. 

Hmm...pomyślmy... Otóż bohater ten to pewien płatny morderca który ma zabić dowódzcę Fenixów, jednak ten całuje się z Victorią, a misja mordercy zostaje odwołana. lol i tak nikt nie zgadnie!
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
StarCraft?

Niestety, nie!
Czas na podpowiedzi. Gra powstała w październiku 2004 roku, w Polsce wydana w 2005 roku.
Czas na podpowiedzi. Gra powstała w październiku 2004 roku, w Polsce wydana w 2005 roku.
"Are the hills going to march off?
Kurde, Mr Minio, wkurzasz ludzi. Lewus miał taki genialny pomysł na temat, napisał, dał proste pytanie, a ty od razu blokujesz go na kilka dni. Dziękuję Ci, bardzo Ci ku**a dziękuję.
Mercury.
EDIT:
Fakt, Alixo. Przepraszam ciucia, mój błąd. Tak z nim gadałem i gadałem przez komunikator, że tu też go wymieniłem.
I jeszcze raz.
Mercury z Tribes: Vengeance.
Mercury.
EDIT:
Fakt, Alixo. Przepraszam ciucia, mój błąd. Tak z nim gadałem i gadałem przez komunikator, że tu też go wymieniłem.
I jeszcze raz.
Mercury z Tribes: Vengeance.
Ostatnio zmieniony 28 sie 2008, 11:35 przez wasacz93, łącznie zmieniany 1 raz.