-----------------------------
Zaczynam sie Ciebie bać...Robsessed pisze:Tam... tam... tam są... dzieci! To, o czym zawsze marzyłem! Kocham Postala!

A co do screenów to fajne...widze ze bedzie jedna z moich ulubionych broni czyli m60

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Zaczynam sie Ciebie bać...Robsessed pisze:Tam... tam... tam są... dzieci! To, o czym zawsze marzyłem! Kocham Postala!
Nie mam rodzeństwa, takiego stężenia robsesji w domu moi rodzice by nie wytrzymali... Ale dzieci w Trójce to dla mnie bomba: płaczące matki, gdy będę odcinał poszczególne części ciała ich pociechom...little_psycho pisze:Zaczynam sie Ciebie bać.....A tak na serio : złe przeżycia z rodzeństwem?
Obyśmy się nie oszukali. Pewno nie będzie można ich "ruszyć" i będą nietykalni.Robsessed pisze:Tam... tam... tam są... dzieci! To, o czym zawsze marzyłem! Kocham Postala!
cóż zrobić...dura lex sed lex...mam nadzieję żę RWS zrobią coś z tym bo rzeczywiście takie Paradise to miejscami zdawało się być takim ghost town...ludzie gdzieś się snują...nie ma dzieci, nie słychać odgłosów zabawy...z wózkami się spotykaliśmy czasami...niestety były nie używaneTiquill pisze:Chodząc po ulicach P2 zawsze nieprawdziwe wydawało mi się to Paradise. Właśnie ze względu na obecność tylko ludzi dorosłych. Nie starych, nie dzieci - ale tylko prawomyślnie dorosłych. A gdzie dziadkowie o lasce, gdzie dzieci, gdzie inwalidzi? Jak już dali nam miasto do wyrżnięcia - to czemu miasto bez prawdziwych mieszkańców? Ciągle powtarzające się sylwetki i twarze, wciąż podobne ubrania. OK, to można zaakceptować, silnik gry, wymagania i takie tam... Ale miasto bez dzieci i starców to miasto oszukane, kit wciśnięty w imię bezpiecznej prawomyślności.
Przemyslalem to troche...i mysle ze czemu nieRobsessed pisze:Nie mam rodzeństwa, takiego stężenia robsesji w domu moi rodzice by nie wytrzymali... Ale dzieci w Trójce to dla mnie bomba: płaczące matki, gdy będę odcinał poszczególne części ciała ich pociechom...little_psycho pisze:Zaczynam sie Ciebie bać.....A tak na serio : złe przeżycia z rodzeństwem?
Z tym lizakiem... To trochę podchodzi pod pedofilię. Równie dobrze Koleś mógłby rozwozić lody z dragami (tak jak w GTA VC) i przy okazji porwać kilka osób dla okupu...little_psycho pisze:Przemyslalem to troche...i mysle ze czemu niefajnie by bylo powiedziec dzieciakowi ze mu damy lizaka , zaciagnac do uliczki i zadzgac nozem
Z tymi porwaniami dla okupu fajny pomysł.He he przypomina mi sie film "Chłopaki nie płaczą"zielAK pisze:Z tym lizakiem... To trochę podchodzi pod pedofilię. Równie dobrze Koleś mógłby rozwozić lody z dragami (tak jak w GTA VC) i przy okazji porwać kilka osób dla okupu...little_psycho pisze:Przemyslalem to troche...i mysle ze czemu niefajnie by bylo powiedziec dzieciakowi ze mu damy lizaka , zaciagnac do uliczki i zadzgac nozem