ŚwietnezielAK pisze:W ciężkich chwilach, gdy wiele problemów wydawało się być nie do rozwiązania, Dude chował się pomiędzy kontenerami i...

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
ŚwietnezielAK pisze:W ciężkich chwilach, gdy wiele problemów wydawało się być nie do rozwiązania, Dude chował się pomiędzy kontenerami i...
Tu z pomocą przyszedł mi airmail (weightgaininv czy jakoś tak) i oczywiście kod changesizeA ten pierwszy... Jak zmniejszyłeś Kolesia razem z jego głową???
Fakt! Przecież pisałeś, że bawisz się AM.Silver Dragon pisze:Tu z pomocą przyszedł mi airmail (weightgaininv czy jakoś tak) i oczywiście kod changesizeA ten pierwszy... Jak zmniejszyłeś Kolesia razem z jego głową???
A ten znów mały jak się znalazł. Ciekaw jestem, jak można, tych okoliczności.zielAK pisze:...wyżalał swojemu małemu przyjacielowi, którego zawsze nosił na szyi....wyżalał swojemu małemu przyjacielowi, którego zawsze nosił na szyi.
Silver Dragon pisze:Łuk tryumfalny
No cóż Tinq, muszę Cię rozczarować, ale to właśnie jest bug. Sam byłem nieco zdziwiony tą "przypadłością" Kolesia. Cała historia zaczęła sie od wypadu na posterunek policji w stroju pokraka. Gdy zdobyłem mundurek policyjny, przebrałem się przed lustrem i tak wyszło. A tak poza tym to ja na PostEdzie zupełnie się nie znam, gubię się tam i w ogóle. Ale to tak na marginesie...Tiquill pisze:No, zielAK, bardzo dobre!Tylko ta dziura wygląda mi na zrobioną PostEd'em. Tymczasem ideą tego topica jest dawanie skrinów wykonanych w samej grze i jej kodach lub dzięki bugom gry.
ten skrin jest świetnyzielAK pisze:Hmmm... Czekam tu już pół godziny. Zgodnie ze scenariuszem Wiesiek i Zyga mieli mi tu przyłożyć łopatą. Ciekawe co mogło się stać...
Robsessed pisze:A ty, czy byłeś grzeczny w tym roku?