Postal Nudes
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Chodzi co kompletnie o wszystkich ludziNessi pisze:Mam takie małe pytanie, czy istnieje jakaś wersja moda Postal Nudes, która rozbierała by wszystkie postacie?Jeśli tak to proszę o podanie linka do stronki z której można ściągnąć tego moda.

LINK: https://postalsite.info/downloads.php?ca ... info_id=18
ta tylko byś miał samych peda***Nessi pisze:Nie dało by się jakoś przerobić tego moda?

Wybacz, ale cała grafika w grach opiera się na "naklejaniu" tekstury na model 3D. A że model mężczyzny poza klatką piersiową nie różni się od kobiety, to co ty byś chciał? Foto parówki i dwóch jajek naklejone na brzuch facetów
?
Aha, no i jeszcze jedno pytanie (wybaczcie, nie umiem się powstrzymać):
A po jaką cholerę ci to??

Są rózni ludzię panie wąsaczu... tacy jak na bannerze karpia itpwasacz93 pisze:A po jaką cholerę ci to??

Ja tam nic do niego niemam ,ale nawet jakby chciał/a to i tak nie dostanie tego czego chcęLothar pisze:Śmierdzi mi to obrażaniem user'a

Hmm, sorry, ale nie znam się na grafice....wasacz93 pisze:Wybacz, ale cała grafika w grach opiera się na "naklejaniu" tekstury na model 3D. A że model mężczyzny poza klatką piersiową nie różni się od kobiety, to co ty byś chciał? Foto parówki i dwóch jajek naklejone na brzuch facetów?
Po co mi to? O, tak for fun dla urozmaicenia <evilsmile>
Szkoda że nie ma widoków na takiego moda...

I Paint'a, albo Gimp'aTiquill pisze:To naprawdę łatwe jest. Tylko chęci potrzeba, tylko chęci...

Jak się przyłożysz, to więcej niż dwie godzinki Ci to nie zajmie chyba

Nobody Expects The Spanish Inquisition!