Ja na to ROTFL, a Wy?Użytkownik jednego z serwisów torrentowych pod torrentem z grą na XboXa pisze:A na Xboxie z Pentium III 733 MHz,NVIDIA NV2A 233MHz,64 MB DDR,10 GB Hdd pójdzie??????

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Jest coś takiego nazywa się https://www.joemonster.org/Tiquill pisze:Ja też. Normalnie, śliczny okaz! Powinni gdzieś w necie założyć bibliotekę-zoo z takimi przypadkami.
wasacz93 pisze:Ja na to ROTFL, a Wy?Użytkownik jednego z serwisów torrentowych pod torrentem z grą na XboXa pisze:A na Xboxie z Pentium III 733 MHz,NVIDIA NV2A 233MHz,64 MB DDR,10 GB Hdd pójdzie??????
A ja w sumie nie wiem co o tym myśleć. Na jednej ze stron znalazłem bowiem coś takiego:Tiquill pisze:Ja też. Normalnie, śliczny okaz! Powinni gdzieś w necie założyć bibliotekę-zoo z takimi przypadkami.
Sprzętowe wyposażenie Xboksa
Ponieważ Microsoft miał niewiele czasu na rozwój Xboksa, wykorzystał sprzęt zgodny z ogólnie dostępnym sprzętem PC wraz z własną technologią Windows i DirectX jako podstawy działania konsoli. Xbox zawiera procesor Pentium III Celeron mobile 733 MHz, 64 MB pamięci RAM, układ graficzny GeForce 3 MX z wyjściem telewizyjnym, dysk twardy o pojemności 10 GB na złączu IDE, napęd DVD na złączu IDE, kartę sieciową Fast Ethernet, a także kontroler USB dla gamepadów. Działa pod kontrolą uproszczonego jądra systemu Windows 2000, a gry zawierają statycznie zlinkowane przystosowane wersje Win32, libc oraz DirectX.
No, można ich za to uznać.prawdziwy 666 pisze:Jest coś takiego nazywa się https://www.joemonster.org/Tiquill pisze:Ja też. Normalnie, śliczny okaz! Powinni gdzieś w necie założyć bibliotekę-zoo z takimi przypadkami.
A co robiłeś na serwisie torrent'owym?wasacz93 pisze:Ja na to ROTFL, a Wy?Użytkownik jednego z serwisów torrentowych pod torrentem z grą na XboXa pisze:A na Xboxie z Pentium III 733 MHz,NVIDIA NV2A 233MHz,64 MB DDR,10 GB Hdd pójdzie??????
Ano, nas śmieszy tylko ta niewiedza i głupota ludzi oraz ich porównania sprzętu konsolowego do komputerowego. Wybaczcie, ale na pytania "czy na konsoli z takimi-a-takimi bebechami 'pójdzie' taka-a-taka gra" potrafię odpowiedzieć tylko śmiechemLothar pisze:A do tematu - w sumie rozumiem, że to z pozoru śmieszne, ale jest kilka wersji xbox'a z nieco innymi parametrami technicznymi. O Gears of War niektórzy też się bali, że na ich x360 nie pójdzie a na innych tak
Zależy kto pytaAha, no i Lothar jeszcze pisze:A co robiłeś na serwisie torrent'owym?
9. dostajemy opieprz od rodziny rodziny jak nas wykupi z więzieniakazik pisze:Jeśli często latacie samolotem, to mam dla was sposób na nudę podczas lotu.
W celu rozproszenia nudy podczas długiego lotu (np. Warszawa - New York):
1. Wyjmujemy laptopa z torby i kładziemy na kolanach;
2. Powoli i spokojnie otwieramy go;
3. Włączamy;
4. Upewniamy się, ze osoba obok nas patrzy na ekran;
5. Włączamy Internet Explorer;
6. Zamykamy oczy, wznosimy głowę ku niebu i poruszamy bezgłośnie wargami;
7. Bierzemy głęboki wdech i klikamy na następujący link:
https://www.thecleverest.com/countdown.swf
8. Upajamy się widokiem miny osoby obok!
odliczanie 10 sekund, a nieco wyzej jest napis po arabsku. Chodzi tu o to, aby nabrac kogos na to, ze jestesmy z Al-Kaidy i mamy zrobic zamachlittle_psycho pisze: Ej a co wyskakuje jak się to odliczy ? Bo się boje otworzyć![]()