Tiquill pisze:Lubię mieć rzeczy pod własną nazwą. Paradise Lost, AWP Forever - fajnie to wygląda. To i przydałby się też odrębny folder Happy Night. A nie, skryte pod anonimowym WorkshopContent\638285501
Nom, trochę głupi ten system dodawania rzeczy do Workshopu, bo nie da się dać gotowego folderu, tylko wszystko osobno, potem system sam wszystkie pliki pakuje do odpowiednich folderów oraz nazywa paczkę z modem jakimiś randomowymi cyferkami

Ktoś powie "W innych grach w WS też tak jest" No właśnie i to jest dla mnie niezrozumiałe dlaczego w taki sposób są pakowane mody, robi to tylko bałagan, szczególnie gdy mod ma instalację manualną. Weź potem sobie szukaj po tych głupich cyferkach i dochodź który mod jest którym
Tiquill pisze:Mam takie pytanie. Czy przy update HN pobiera się wszystko od nowa, czy tylko zmienione pliki? Bo ja teraz nie mam za bardzo miejsca na dysku...
Wydaje mi się, że pobiera tylko te zaktualizowane nowe pliki. Przynajmniej tak jest w przypadku aktualizacji Postala i Paradise Lost.