Super i wogóle ,ale niestety nierozumiem pytania. Czy mógłbyś je rozwinąć??ALCRD pisze:Ty modyfikujesz tekstury? czy jakiś inny magiczny sposób masz ?
[MOD] Weapon Colours Mod v.2
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
No, gratuluję wytrwałości, to pracowita dłubanina, tak zmieniać tekstury. No i te prezentacyjne obrazki!
I efekt jawi się bardzo znakomity! Teraz pobrałem, jutro potestuję! Tyle kolorów nikt dotąd nie dał, a taki zestaw jest tylko jeden, Twój! Wymiata! 

To są zmodyfikowane tekstury. Żaden magiczny sposób nie pozwoli na edycję koloru broni, aby efekt był tak dobry. Można dać jeden kolor (ConstantColor) - ale to będzie stały kolor, bez cieniów, konturów itp.ALCRD pisze:Ty modyfikujesz tekstury? czy jakiś inny magiczny sposób masz ?
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Bardzo dziękujęTiquill pisze:No, gratuluję wytrwałości, to pracowita dłubanina, tak zmieniać tekstury. No i te prezentacyjne obrazki! I efekt jawi się bardzo znakomity! Teraz pobrałem, jutro potestuję! Tyle kolorów nikt dotąd nie dał, a taki zestaw jest tylko jeden, Twój! Wymiata!

Niewiem czy dobrze myślę ,ale chyba chciałeś powiedzieć dzisiaj ,no bo to wkońcu nowy dzień!

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
Źle myślisz. Nowy dzień zaczyna się dla mnie, kiedy ja tak uznam.ciuciu pisze:Niewiem czy dobrze myślę ,ale chyba chciałeś powiedzieć dzisiaj ,no bo to wkońcu nowy dzień!

Śmigają brońki bardzo ładnie, brawo!
Kiedy nowa wersja? Bo jeśli na dniach, to poczekam z dodaniem do downloadu.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Myślałem że w kodach pogrzebał z ambient light albo cuśTiquill pisze:No, gratuluję wytrwałości, to pracowita dłubanina, tak zmieniać tekstury. No i te prezentacyjne obrazki!I efekt jawi się bardzo znakomity! Teraz pobrałem, jutro potestuję! Tyle kolorów nikt dotąd nie dał, a taki zestaw jest tylko jeden, Twój! Wymiata!
To są zmodyfikowane tekstury. Żaden magiczny sposób nie pozwoli na edycję koloru broni, aby efekt był tak dobry. Można dać jeden kolor (ConstantColor) - ale to będzie stały kolor, bez cieniów, konturów itp.ALCRD pisze:Ty modyfikujesz tekstury? czy jakiś inny magiczny sposób masz ?
Ale jak zwykła tekstura to moglbyś sie bardziej troche postarać robiac np
Chrome , Camo , 2 Tone itd

photoshop + www.sourceblog.org i jedziesz ciuciu

Ostatnio zmieniony 05 lut 2008, 12:59 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.
Niedługo ,niedługo właśnie czytam jakieś tutki , może dodam znów coś specjalnegoTiquill pisze:Kiedy nowa wersja? Bo jeśli na dniach, to poczekam z dodaniem do downloadu.

Ostatnio trudno mnie zaskoczyćciuciu pisze:Niedługo ,niedługo właśnie czytam jakieś tutki , może dodam znów coś specjalnegoTiquill pisze:Kiedy nowa wersja? Bo jeśli na dniach, to poczekam z dodaniem do downloadu.Zawszę próbuję was zaskoczyć

Jedynie P666 sie udało z wyrzutnia świetych granatów

Ciebię napewnoALCRD pisze:Ostatnio trudno mnie zaskoczyć

Aj ile bym dał by na naszym forum pojawił sie jakiś polski wolve albo steven co nie skąpi pracciuciu pisze:Ciebię napewnoALCRD pisze:Ostatnio trudno mnie zaskoczyć

wkoncu wiem skad sie twoj awatar wziął tak przy okazji

Wiedźmin prawda ?
widzialem że skads znam ten symbol

Ostatnio zmieniony 06 lut 2008, 15:59 przez ALCRD, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Polskiego wolve'a już mamy (wypowiedział się przede mną). Jeszcze tylko polski stevenAj ile bym dał by na naszym forum pojawił sie jakiś polski wolve albo steven co nie skąpi prac![]()

I żeby nie było offtopu:
Kolorki bardzo fajne. Szczególnie niebieski mi przypadł do gustu.
Czekamy na następną wersję

Ostatnio zmieniony 06 lut 2008, 17:18 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.
a gdzie mi tam do wolvaSilver Dragon pisze:Polskiego wolve'a już mamy (wypowiedział się przede mną). Jeszcze tylko polski stevenAj ile bym dał by na naszym forum pojawił sie jakiś polski wolve albo steven co nie skąpi prac![]()
I żeby nie było offtopu:
Kolorki bardzo fajne. Szczególnie niebieski mi przypadł do gustu.
Czekamy na następną wersję

no i teraz zebym ja offtopa nie robil to mam nadzieje ze dzieki tutka na sourceblog.org

- Tiquill
- V.I.P.
- Kontakt:
A zaskakuj, zaskakuj!ciuciu pisze:Niedługo ,niedługo właśnie czytam jakieś tutki , może dodam znów coś specjalnegoTiquill pisze:Kiedy nowa wersja? Bo jeśli na dniach, to poczekam z dodaniem do downloadu.Zawszę próbuję was zaskoczyć

Acha! Usunąłem z archiwum moda niepotrzebne pliczki Thumbs.db, dowód używania Eksploratora z widokiem miniatur.

Ostatnio zmieniony 07 lut 2008, 12:56 przez Tiquill, łącznie zmieniany 2 razy.

Och Tiquill , a właśnie w tym momencie już uploaduje się kolejny napewno LEPSZY (tak myśle) zestawTiquill pisze:A zaskakuj, zaskakuj! Tymczasem moda dałem już do downloadu. Nie chcę Cię ponaglać w pracach nad nową wersją i czekać na nią, dlatego już teraz, zgodnie z naszą sprawdzoną tradycją, stosowny news na stronie i https://postalsite.info/do...d=7&info_id=131

https://rapidshare.com/files/90154312/We ... 2.rar.html
Dobra dodane 2 kolory biały + czarny + specjalny!!!

Ostatnio zmieniony 08 lut 2008, 17:34 przez ciuciu, łącznie zmieniany 3 razy.
Dodałem do gry wersję "blood" super! nawet ręce w krwi! ale niestety nie podoba mi się maszynówa w tej wersji, a inne brońki super.
"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Ty dodałeś??Mr Minio pisze:Dodałem do gry wersję "blood" super! nawet ręce w krwi!
A Ja zrobiłem tę rączki ,ale u mnie niedziałają!!! Pokaż screena chcę zobaczyć swoją prace