Ha! Milusi temacik!

Więc po kolei:
Barbarian Axe z moda MaDMods. Ummm...

Może nie jest tak efektownie rozwalający, ale za to śmiercionośny. Od niczego innego głowy tak przyjemnie nie spadają jak od niego. I wspaniale wygląda
RedDevil, samodzielny mod sieciowy. Przerobiony shotgun. Cichy i zaje* celny i śmiertelny. Karabin myśliwski? Nie trzeba! Jest RedDevi! Miło nim rozwalać w sieciówce, ale bardzo niemiło z niego oberwać. Nie widzisz, nie słyszysz - a od jednego strzału trup!
Nie ma skuteczniejszej broni w sieciowej pogrywie. No, może tylko młot jest równie śmiertelny, ale już nie taki nośny. Dodałem RedDevila sobie też do trybu single. Ludzie, co za siła, co za odrzut przechodniów! No i jara mnie jego dźwięk. Cichy powiew piekła.
Maczeta! Miodny wynalazek.

Czekam aż paru ludków stanie w jednym rządku i ciach! Główki lecą, hehe. Albo miło też gdy ona wraca. Uciekam przed nią, tak by mijać kolejne ofiary. Maskotka wraca za mną i robi co trzeba!

Grubasek
OICW z TnInventory. Może nie aż taki skuteczny, ale lubię go za wygląd i dźwięk.
Kastety. Nie ma to jak bezpośrednie starcie pod kodami allahmode i thequick. Jatka w moich rękach!
Anthrax Launcher - nie dosyć że rakiety, to jeszcze z gazem...
Piła łańcuchowa - zawsze jej mi było brak w oryginalnym Postalu. Meat! Meat! Meat!
GibGun z KW2. Karabin maszynowy strzelający płonącymi kawałkami mięcha.
Trochę dużo ich... Ale nie dało się mniej!