Mam pomysł, żeby (prostując może mylną nazwę tematu) w samej Szkole Mistrzów zostawić tylko tematy z pytaniami userów itp. i zrobić wewnątrz działu nowy pod-dział i nazwać go Tutoriale, ew. Poradniki - i poodpinać tematy-poradniki ze Szkoły Mistrzów i wrzucić je do pod-działu. Kilka niepodpiętych poradników pałęta się jeszcze gdzieś na kolejnych stronach i fajnie by było to wszystko zebrać i uporządkować. Byłoby znacznie przejrzyściej.

Dodatkowo kiedyś miałem się podjąć napisać nową mapę forumowych tutoriali do PostEDa - totalnie o tym z biegiem czasu zapomniałem, przepraszam.
Jednak iż jestem zmotywowany zrobić z tym porządek (o ile jesteście ZA) mogę przewertować wszystkie tematy tam, poprzenosić do nowego pod-działu Tutoriale/Poradniki i napisać nową, pełniejszą mapę tutoriali, żeby można było tam w mig znaleźć to czego się szuka (albo z ciekawości się dowiedzieć czegoś nowego). Jedyny problem to taki, że nie mam do tego uprawnień administratorskich, choć możeee.... na chwilę... dałoby się coś z tym zrobić, heh.

Głosujcie w ankiecie.