Powinieneś w takim razie kojarzyć Flux Pavilion - I Can't StopDev4ever pisze:słucham playlisty UKF Dubstep
Ja ogarnąłem w miarę spoko wizualizacje do muzyki.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Toż, to jest klasyka i myślę, że każdy ten utwór przynajmniej raz kiedyś usłyszałseebeek17 pisze:Powinieneś w takim razie kojarzyć Flux Pavilion - I Can't Stop
Widziałem, tylko nie mogłem oglądać na telefonie w aplikacji YT. Nie wiem czemu ale jak odpalam lajvy to wywala mi info o braku połączenia z internetem.Zaver pisze:Właśnie dziś UKF nadawało na żywo
Zrób duży i porządny w jeden dzień.seebeek17 pisze:czy robić jakieś nowe małe na jeden dzień, czy jednak się w końcu wziąć i zrobić coś porządnego eh
Cóż tam będziesz skrobał za fajnego moda?seebeek17 pisze:Szykuję się na nockę z PostED
całe biurko energoli przygotowane
Jak tam, naprawiłeś już te błędy z FOVem i bystkami?Dev4ever pisze:zabierał za poprawki błędów w AWPF
Staram się wyrobić z zimowym weapons packiem do świątDev4ever pisze:Cóż tam będziesz skrobał za fajnego moda?
Bystki od dłuższego czasu działają ok, ale fov jest nieobliczalny niestetyseebeek17 pisze:Jak tam, naprawiłeś już te błędy z FOVem i bystkami?