Ku#wy ruskie i ekshumacja

Więcej niż dotychczas. Bez kompromisów. Działa na emocje. Ale musisz myśleć, bardziej.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

05 cze 2017, 18:52

Co ja mam kurwa o tym sądzić ?
Co to kurwa za ludzie, co pakują ludzkie zwłoki do worków na śmiecie i kopią ich później na ekshumacji. Potem walą do trumien mięso by ważyło odpowiednio.
Co się potem okazuje, wszystko jest pomieszane, ludzie mają po 3 nogi i 4 ręce.
Polscy patolodzy na wszystko przyzwolili, ja pierdolę co za gówno.
Gdzie ja kurwa żyję ?
Można kogoś nie lubić, nienawidzić, ale kopać czyjeś zwłoki ? to nie są ludzie !
Co to za jebane kurwy ???
Sram na rusków tak jak na syryjczyków i jak któregoś zobaczę to rozpierdolę jak autobus żabę :mgun:
Ostatnio zmieniony 05 cze 2017, 20:33 przez Rycho3D, łącznie zmieniany 1 raz.

8=======D
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Kontakt:

05 cze 2017, 19:27

Zabrakło wam słów ?
Mnie też zabrakło.

8=======D
Awatar użytkownika
ShaQ
Pracownik RWS
Pracownik RWS

05 cze 2017, 19:33

Rycho3D pisze:Zabrakło wam słów ?
Mnie też zabrakło.
Bo ja nawet nie wiem co ja mam na ten temat powiedzieć, dlatego się nie udzielam :P

Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

05 cze 2017, 19:34

Mnie już zaczynają męczyć te puzzle

Nie powiem, żebym to pochwalał, bo to czyste kurestwo jest
Jednakże wszystkich Rosjan bym nie oceniał jedną radykalną miarą. Całego świata bym musiał nienawidzić z Polakami włącznie

W każdym narodzie są zakały, a że bardzo często stoją one u władzy, dlatego takie kwiatki wychodzą

PS: Inną sprawą jest to, że gdyby szanowna Świętej Pamięci wycieczka miała rozum. ekshumacje w ogóle nie byłyby potrzebne
Ostatnio zmieniony 05 cze 2017, 20:18 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

05 cze 2017, 20:36

Cała ta ekshumacja jest zbędna.
Rozdrapywanie ran po raz setny.
No i co niby to da? Skopiemy za to dupę Rosji? Nie bądźmy śmieszni. Gówno im zrobimy, jak zwykle.
Silver Dragon pisze:Mnie już zaczynają męczyć te puzzle

Nie powiem, żebym to pochwalał, bo to czyste kurestwo jest
Jednakże wszystkich Rosjan bym nie oceniał jedną radykalną miarą. Całego świata bym musiał nienawidzić z Polakami włącznie
Zgadzam się z tym.

I regret nothing
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

05 cze 2017, 20:40

Dzienis pisze:No i co niby to da? Skopiemy za to dupę Rosji? Nie bądźmy śmieszni. Gówno im zrobimy, jak zwykle.
Jakby chcieli, mogliby zrównać Polskę z ziemią. To by jednak oznaczało początek kolejnej wojny światowej i początek prawdziwego końca świata, jaki znamy
Ostatnio zmieniony 05 cze 2017, 20:41 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Kontakt:

06 cze 2017, 16:42

Nie chodzi mi o ekshumację, bo ta gówno mnie obchodzi.
Jaką trzeba być szują żeby kopać czyjeś zwłoki ?

8=======D
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

07 cze 2017, 18:27

Rycho3D pisze:Jaką trzeba być szują żeby kopać czyjeś zwłoki ?
Nie wiem. Ale ludzie są zdolni do wszystkiego.
Dużo Ruskich jest walniętych, ale to samo można powiedzieć o ISIS, Koreańczykach, Meksykanach itp.

I regret nothing
Yossarian
Grabarz
Grabarz
Postawił piwo: 6 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

07 cze 2017, 18:36

Szuje są w każdym narodzie. Przypuszczam, że gdyby nastąpiła odwrotna sytuacja, tzn. Putin z ekipą rozjebałby się na terenie Polski, to pewnie też znalazłyby się szuje, które kopałyby ich zwłoki. Mało to jest ludzi w Polsce deklarujących niechęć/nienawiść do Rusków bo zabory czy też komuna, choć żadnego Rosjanina nie znają osobiście? Historia to jedno, ale media też specjalizują się w podsycaniu nienawiści.

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

07 cze 2017, 21:24

W Meksyku palą żywcem i odcinają głowy w mafijnych porachunkach.
Podobnie w Syrii.
Japończycy podczas wojny z Chinami przeprowadzali na Chińczykach w Nankin takie testy i tortury, że w pale się nie mieści.
Również w Brazylii czy Afryce pojebów nie brakuje, teraz w dobie internetu i filmików widać, że psychole są wszędzie.
Zresztą nawet w Polsce, dziś w radiu mówili ojciec zaciukał siekierą żonę i dzieci. Czubów nie brak.

I regret nothing
Yossarian
Grabarz
Grabarz
Postawił piwo: 6 razy
Otrzymał  piwo: 3 razy

07 cze 2017, 22:41

Dzienis pisze:Japończycy podczas wojny z Chinami przeprowadzali na Chińczykach w Nankin takie testy i tortury, że w pale się nie mieści.
W Nankinie zrobili masakrę. Jednostka 731 znajdowała się gdzieś w Mandżurii, o ile dobrze pamiętam, i tam przeprowadzano "eksperymenty".
Dzienis pisze:Również w Brazylii czy Afryce pojebów nie brakuje, teraz w dobie internetu i filmików widać, że psychole są wszędzie.
Czego ludzi nie uczą na lekcjach historii to tego, że pojeby były, są i będą. Inna sprawa jest taka, że ilu takich jest pojebanych z natury, a ilu ukształtowało społeczeństwo?
Dzienis pisze:Zresztą nawet w Polsce, dziś w radiu mówili ojciec zaciukał siekierą żonę i dzieci. Czubów nie brak.
Tacy są wszędzie. Najgorsze jest to, że możesz przejść obok takiego na ulicy i nawet byś nie pomyślał, że jest zdolny odpierdolić najgorsze rzeczy.

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

04 lis 2017, 09:52

Znalazłem takie coś:
Naród rosyjski nigdy, nigdy nie był antypolski. Rosja uratowała przygarniając do siebie i dając im równe prawa wiele małych narodów. Np. car gruziński prosił cara rosyjskiego o przyłączenie Gruzji do Imperium aby Turcy nie wyrżnęli Gruzinów tak jak potem Ormian (jedno z większych ludobójstw w historii). Chmielnicki prosił uniżenie cara rosyjskiego o przyłączenie Ukrainy do Rosji aby ją ratować od Tatarów i Polaków. Rosja walczyła z Turcja (kilkanaście wojen) ratując przy tym biologicznie wiele małych kaukaskich narodów i ratując Europę Zachodnia od inwazji Islamu (nasz Sobieski raz, ale tez uratował). W carskiej Rosji i w ZSRR te małe narody nie wyginęły, a ich podstawa biologiczna znacząco wzrosła, wielu narodom na Syberii i Azji Środkowej Rosjanie stworzyli alfabet i piśmiennictwo, wspomagali ich tradycje. W czasie najgorszej sytuacji na frontach w II WŚ, Stalin wydał dekret aby nie brać do wojska mężczyzn z tych małych narodów aby nie wyginęły biologicznie. W Rosji rządzili i Gruzini i Ukraińcy; Polacy - Czartoryski, Rokossowski, Dzierżyński zajmowali najwyższe funkcje. Rosjanie to naród, który na przestrzeni swojej historii, nauczył się z innymi żyć po ludzku; doceniać i szanować inne narody
W ZSSR słabe cywilizacyjnie kulturowo i przemysłowo azjatyckie narody: Turkmeni, Kirgizi, Tadżycy, Kazachowie mieli swoje wielkie republiki, które będąc w wielkim organizmie gospodarczym rozkwitały cywilizacyjnie i przemysłowo; dziś upadają. Gdy w latach 80-tych Breżniew był z wizytą w Polsce, w swoim przemówieniu powiedział: ‘naród radziecki, jest dumny z przyjaźni z polskim narodem – narodem 1000-letniej historii..”. Tak nie powiedział i nie powie żaden Zachodni przywódca.
Projekt rozbioru Polski narodził się po wybuchu wojny rosyjsko-tureckiej w 1768 w głowie kanclerza austriackiego Kaunitza. Rozbiorów Polski dokonali nie Rosjanie a trzech niemieckich monarchów: król Prus Fryderyk II, cesarzowa Austrii Maria Teresa i Niemka ze Szczecina Zofia Anhalt-Zerbst (Katarzyna II, która nie umiała słowa po rosyjsku). To żywioł niemiecki, nie Rosjanie, zniszczył wtedy Polskę. Teraz też.

W Warszawie car założył i zbudował Uniwersytet Warszawski i Politechnikę Warszawską ( tak, te budynki pochodzą z czasów caratu) aby Polacy mogli się kształcić. Niemcy budowali w Polsce tylko obozy zagłady, a polskich profesorów wyłapywali i eksterminowali (Kraków, Wielkopolska, Lwów i in. osrodki), byliśmy dla nich untermensch’e (podludzie); podobnie robili banderowcy.
Gdyby Rosjanie w 1944 roku zatrzymali się na Zbruczu i Niemnie, szaulisi i banderowcy dorżnęli by Nas aż za Kraków a dalej był Oświęcim, gdzie Niemcy spalili by Nas zaraz po Żydach. "W związku z sukcesami wojsk sowieckich konieczne jest przyspieszenie likwidacji Polaków, muszą zostać całkowicie zgładzeni, ich wioski spalone (…) ludność polską należy zniszczyć.”(Roman Szuchewycz, Dowódca UPA, rozkaz z 1944 r.). Żaden Zachód i żadna AK by Nas nie obroniła (ilu Polaków oni uratowali, np. na tymże Wołyniu ? a rzezie trwały ponad 2 lata).
W 45 roku gdy Rosjanie i Polacy zdobywali Reichstag i Kancelarie Rzeszy bronili go nie Niemcy ale ponad 800 francuskich esesmanów z liczącej 7300 ludzi Brygady Grenadierów SS (1 francuska) "Charlemagne". Od Churchilla Anders usłyszał tylko: „Może Pan zabierać swoich żołnierzy, nie jesteście Nam już potrzebni.” Na paradzie zwycięstwa w Londynie, maszerowali Ghurkowie z Nepalu i wielbłądy a ani jednego Polaka nie zaprosili. Paradą zwycięstwa w Moskwie dowodził 100 % Polak urodzony w Warszawie K. Rokossowski i brały w niej udział jednostki polskie.

I regret nothing
Zablokowany