Pan Szatan pisze:Shaq, Płacisz za wszystkie epizody te 17€ ale na razie wyszedł jeden, jak wyjdą następne to jest aktualizacja i je masz od razu ale i tak ja tego nie kupię a że radzik ma to czemu mam nie zagrać?

Powód dla, którego możesz mieć problem jest prosty. Nie odbiorę Ci dostępu do Biblioteki, ale wystarczy, że odpalę Rocket League i po chwili gry Cię wywali xDDD a tak serio jak chcesz pograć w spokoju to pisz, zajmę się czymś innym
Pan Szatan pisze:LiS 1 było fajowe ale do tego prequela jakoś negatywnie jestem nastawiony....
mimo to zagram zobaczymy.
PS. Może to dlatego że:
- Nie ma cofania czasu
- Gramy tą głupią lezbą
- yyy....
- Zrobiło to jakieś inne studio
- Wygląda jak zwykła dojarka kasy na głupiutkich fanów
Nie wiem czy potrzebnie aż tak bardzo się uprzedzasz. Oczywiście nie jest to samo, ale czemu miałbyś wymagać cofania czasu od osoby, która w pierwowzorze nie wierzyła na początku, że Max je posiada

To by się trochę kupy nie trzymało, względem tego co do tej pory znałeś

Nie ma cofania czasu, a za to jest inna mechanika. Nie jest ona prawdopodobnie mega rewolucyjna, ale całkiem niezła. Nie będę Ci mówił jaka, by nie psuć Ci gry, jeszcze przed gdy w nią zagrasz. Zagraj i powiedz jakie masz zdanie na jej temat, wtedy pogadamy

Nie określałbym jej jako głupią, tylko niedojrzałą. Jest ona znacznym przeciwieństwem Max, i być może to przez to właśnie Cię drażni
Odnośnie samego Prequela to zapowiada się całkiem nieźle. Epizod 1 jest nieźle zrealizowany, po jego zakończeniu czekam na to co będzie dalej. Technicznie nie mam się czego czepiać. No dobra... jak zobaczyłem unity po odpaleniu Gry, to skisłem a potem zacząłem się zastanawiać jak to będzie z optymalizacją. Tutaj nastąpiło zaskoczenie. Pomyślałem sobie, że polecę na Max Detalach, odnosząc się do zalecanych wymagań Gry, w których wymieniony jest mój Radeon RX460. Nie odnotowałem jakiegokolwiek spadku poniżej zablokowanych 60FPS przy obciążeniu karty graficznej na poziomie 70-90%. Użycię pamięci VRAM tylko raz przekroczyło 2GB a było to około 2150MB. Różnie to z zużyciem VRAM-u bywa więc na innych modelach GPU może być ono niższe bądź wyższe, aczkolwiek bez znacznej przepaści

Nie odnotowałem żadnego Buga, choć nie starałem się ich szukać na siłę, bo w końcu nie oto chodzi, to nic mi nie przeszkadzało w spokojnym zagłębianiu się w grę. Soundtrack ponownie jest fajnie dobrany, i sprawia wrażenie dobrze dopasowanego do klimatu produkcji.
Pan Szatan pisze:To jak już polecamy inne gry to: Portal 2, genialna fabuła, dużo godzin zabawy i brak cutscenek których nie da się pominąć + workshop i kampania coop z osobną fabułą i poziomami
ekhm.. a tak na poważnie to jak ktoś chce wydawać 17€ na 3 epizodyczną cy ile tam ich jest przygodówkę to niech wydaje, każdy ma swoje wartości i gusty więc twoje starania aby proponować MP3 zamiasy LIS:BtS są bez sensu zwłaszcza że to całkiem inny typ gry. No chyba że to był dżołk to ok.

Nie przemawia do mnie Portal, ani jedynka ani dwójka. Nie trafia w mój gust, choć nie uważam, że jest to zła gra, lecz raczej nie skierowana do mnie. 17 euro fakt faktem nie może niską ceną, ale z drugiej strony czy ja wiem? są inne gry które oferują podobną ilość godzin zabawy do BTS a nie jednokrotnie kosztują o wiele więcej.