Co teraz robisz?

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Komar
Administrator
Administrator
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 4 razy

30 kwie 2017, 23:11

Oglądam film.

Слава монолітна :mgun2:
Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

04 maja 2017, 23:55

Oglądam TVGry

ludzie wiedzą co dobre X'D
Załączniki
psotaldefeuse.jpg
psotaldefeuse.jpg (137.59 KiB) Przejrzano 1087 razy

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

05 maja 2017, 00:14

seebeek17 pisze:Oglądam TVGry

ludzie wiedzą co dobre X'D
ale miałem bekez tego filmu jak mówili że nie da się zrobić lustra a P2 to co? xddd

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Devi90
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca

11 maja 2017, 16:40

Pan Szatan pisze:ale miałem bekez tego filmu jak mówili że nie da się zrobić lustra a P2 to co? xddd
A w której minucie to dokładnie mówili?

Co teraz robię?

Od przyjścia ze szkoły do tej pory cały czas się zastanawiam jak zj*bana jest nasza baba od matmy,
najpierw mnie wzięła do tablicy, no spoko, przykład nie był za trudny, więc nie specjalnie się przejąłem.
Zacząłem robić, wszystko spoko, taki przykład bym zrobił w minute, gdyby nie to, że w połowie przykładu
podchodzi ta durna baba i zaczyna ględzić, a to że byłem nie wyspany (bo chodzenie spać o 2 w nocy to u mnie normalka)
oraz ona jak i cała klasa gadała "to wpisz tu!", "to wpisz tamto!" to już sam nie wiedziałem co się
dzieje, to robiłem dalej swoje. Pod koniec było do obliczenia w pamięci "25 razy 6" i mimo iż z matmy jak i mnożenia
nie jestem za dobry (tak, nadal mam problemy z mnożeniem, ale to przez podstawówkę, bo z tej do której
chodziłem, to nikt nic praktycznie nie wynosił, taki to był tam system nauczania), to obliczenie tego zajęło,
by mi jakieś 2 sekundy, tylko oczywiście musiała się wtrącić i jak liczyłem i buczałem se z tym pod nosem, to
wzięła pierwszą lepszą liczbę jaką powiedziałem pod nosem, jeszcze przekręciła ją kompletnie, bo głuche to też jest
i powiedziała to na całą klasę, mówiąc jeszcze "to nie jest ten wynik! Źle! AAAAAAAA!!!!" i się rozległy hi hehy.
Gdy w końcu dała mi powiedzieć , to mówiła dalej, że mam wpisać to i to, to tak i zrobiłem, kazała to ścierać i pisała
inaczej z 10 razy, po czym ostatecznie napisała DOKŁADNIE to co ja, a z końcowym wynikiem było tak samo tylko, że
starła i napisała od nowa, mówiąc, że cały wynik źle, bo k**** kreska ułamkowa jest o pół centymetra za długa
NO JA PIER....!!!!! :facepalm: I tak z 1 minuty zrobiły się je**ne 5 pełne tortur :< Tak się na nią wkurżyłem, że do końca lekcji spałem i nic nie robiłem i nawet
jej nie słuchałem, przez co chciała mi wstawić uwagę, ale się jej ode chciało, wstawiła za to mojemu
koledze za to, że się odwrócił na pół sekundy, bo ktoś coś od niego chciał, to wszystko chyba dowodzi
jakie jest jej ultra mega galaktyczne z**ba*ie mózgowe xD Trauma do końca życia xd :<
Ostatnio zmieniony 11 maja 2017, 16:42 przez Devi90, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Kontakt:

11 maja 2017, 17:48

Devi90, nie no ta twoja nauczycielka to jest totalnie pojebana, na szczęście moja nauczycielka od matmy jest spoko a jak cie weżmie do tablicy i masz problem to wyjaśni i pomoże rozwiazać xd

Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

11 maja 2017, 22:40

Chwilę temu testowałem mój osobisty port AWP na P2C (niebawem pojawi się temat o tym) teraz wróciłem do LIRemake i zacząłem poprawiać błędy oraz niedoróbki na mapach. (Wkrótce będzie nowa wersja moda do pobrania)

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Kontakt:

12 maja 2017, 11:46

Próbuję zdobyć w Postal Redux wszystkie levele rampage na A+ jak narazie mam 4 poziomy :P

Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

12 maja 2017, 20:01

Devi90 pisze:Od przyjścia ze szkoły do tej pory cały czas się zastanawiam jak zj*bana jest nasza baba od matmy,
Serio jakaś zjebana XD

Instaluje stery od nowej grafy, no i GF Experience mi fisiuje. Chciałem zmienić skróty nagrywania do ShadowPlaya i zamiast ZAMIENIĆ to DODAJE kolejne skróty do tego samego a pisze, że zmieniło. xd Teraz moge otworzyć nakładkę ShadowPlaya na praktycznie 20 kombinacji skrótów klawiszowych XD

Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

12 maja 2017, 20:31

Grałem w Paradise Lost, kończyłem właśnie przechodzić alternatywne zakończenie z bossami, gdy przy ostatnim bossie (Vince) wywaliło mi GPF. xD

I regret nothing
Awatar użytkownika
Bartkov
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Kontakt:

13 maja 2017, 23:31

Portuje Stevens Mod do Postal 2 Complete :)

Od śmiechu niedaleko jest do płaczu, bo szczęście jest kruche jak szkło.
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

20 maja 2017, 08:50

Drapię się nogą po plecach :D

8=======D
Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Kontakt:

21 maja 2017, 16:28

Ucze sie jakiejś głupiej strony biernej z niemieckiego i tak troche zajrzałem na PŚI aby się upewnić czy nadal martwo xD

Awatar użytkownika
Dev4ever
Modder
Modder
Kontakt:

21 maja 2017, 17:07

Wstałem jakieś 2 godziny temu po przegadaniu całej nocy na Steamie z Panem Szatanem a.k.a Postal God'em :P Teraz przeglądam forum i zaraz bd testował X moda wraz z ED Extra Weapons :)

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Kontakt:

21 maja 2017, 17:14

Dev4ever pisze:Wstałem jakieś 2 godziny temu po przegadaniu całej nocy na Steamie z Panem Szatanem a.k.a Postal God'em :P
Ja tam o 11 wstałem :P

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

22 maja 2017, 00:23

Yossarian pisze:Że co? Jak do tego doszło? xD
To słaby zasilacz był. :D

Dev4ever pisze:Chwilę temu testowałem mój osobisty port AWP na P2C
Bartkov pisze:Portuje Stevens Mod do Postal 2 Complete
Brawo biję chłopakom. :brawo2:

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Zablokowany