Dotychczasową starą wersję AWP z 2008 roku, przez te wszystkie lata u nas dostępną oryginalną pierwszą wersję moda, znajdziemy tu. Czemu stale ją zachowuję? To pierwotna oryginalna wersja moda, o której zapomniał, że ją udostępnił, sam autor, Kamek.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
I sporo komentarzy typu: "ej kulwa bo mi nie dziala kulwa to ma wirusa kulwa" "jak wlanxam gre to mi blond wyskakuje corobic?"Dzienis pisze:Dobra decyzja. Swoją drogą sporo pobrań było.
A nie lepiej było zostawić po prostu starą wersję jak była, i wrzucić nową jako osobne coś? Napisać które nowsze i by było spoko.Tiquill pisze:Dotychczasową starą wersję AWP z 2008 roku, przez te wszystkie lata u nas dostępną oryginalną pierwszą wersję moda, znajdziemy tu.
Rozważałem taką opcję. Ale stary link jest często udostępniany/używany i jedyny sposób zakończenia nieporozumienia to podmiana zawartości tego właśnie linku. Zresztą taka jest od zawsze tendencja naszego downloadu. Uaktualnianie zawartości pod tym samym linkiem.seebeek17 pisze:nową jako osobne coś