Jednak narazie wstrzymam się od głosu bo w Hatred
nie grałem ale oglądałem gameplaye i krótkie to...
ale zobaczymy niedługo mam zamiar ograć "polskiego postala" podzielcie się waszymi opinami

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
więc... dodałem do ankiety nową opcjęKoleś223 pisze:Ehh trudny wybór Hatred jest bardziej rozbudowane niż Redux i lepsze graficznie ale Postal ma ten swój klimat i przyjemniejszy model strzelania według mnie te obie gry są na równi.
Pan Szatan pisze:więc... dodałem do ankiety nową opcjęKoleś223 pisze:Ehh trudny wybór Hatred jest bardziej rozbudowane niż Redux i lepsze graficznie ale Postal ma ten swój klimat i przyjemniejszy model strzelania według mnie te obie gry są na równi.
Grafika jest taka specjalnie zrobiona, w oryginale była taka "kreskówkowa" i w Reduxie też taka jest, a jak by była w 3D to była by to inna gra, a poza tym taka mi się podoba i jest przyjemna dla oka$haq pisze:Szczerze mówiąc, to spodziewałem się w Reduxie znacznie lepszej grafiki. Taka, jaka jest mniej więcej w Hatred (nie chodzi mi tu o czarno-biały filtr), a wyszło co innego.
Niby tak, ale po grze z dzisiejszych czasów można się już spodziewać np. większej destrukcji otoczenia niż tylko wybuchające beczki.Propostal pisze:Grafika jest taka specjalnie zrobiona, w oryginale była taka "kreskówkowa" i w Reduxie też taka jest, a jak by była w 3D to była by to inna gra, a poza tym taka mi się podoba i jest przyjemna dla oka