Jak zrobić sobie debila. Europa Zachodnia umiera

Więcej niż dotychczas. Bez kompromisów. Działa na emocje. Ale musisz myśleć, bardziej.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

13 kwie 2017, 02:18

Gdyby Hitler miał takie media jakie ma Merkel, to nikt by nie wiedział, że jest wojna.
Wczoraj, 11 kwietnia 2017 roku, kolejny zamach w Europie. Na trasie autobusu Borussii Dortmund, jadącego z hotelu na stadion na ćwierćfinałowy mecz Ligi Mistrzów z Monaco, wybuchły trzy bomby. Niedawno była tak zwana Szwecja (był kiedyś taki kraj, nordyccy blondyni, Wikingowie, potop szwedzki, takie rzeczy). A wcześniej Londyn czy coś tam. Kto to zliczy? Pominąłbym to kolejnym ziewem. A niech się debile wykrwawiają! 12-letnia dziewczynka nie żyje? Źli islamiści mordują? Gówno mnie to obchodzi, im już nic nie pomoże. Niech umierają wszystkie dziewczynki! Niech Europa Zachodnia umiera, czym prędzej! Merkel zdrajca i morderca Europy. Allah jest wielki! Daje swoim sługom nowy ląd! Euroislam staje się faktem. Otoczyć murem, oddzielić się fosą. Ale.

Siedziałem sobie wczoraj przed telewizorem i oglądałem audycję "W tyle wizji" na TVP Info, najlepszą audycję ostatnich czasów, palce lizać! Ten publicystyczny program o humorystycznym zabarwieniu zamienił się w sesję raportów telewidzów dzwoniących z trzewi państwa totalitarnego. A gdzie ten zły totalitarny kraj, co? A konkretnie za Odrą. A konkretnie Polacy z Niemiec dzwonili do polskiej telewizji informując o stopniu obłudy mediów i tchórzostwa samych Niemców. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to najszybciej - z polskiej telewizji. W parę minut! Niemieckie media cenzurują i manipulują, tuszując większość złych wydarzeń w ich kraju. Poprawność z polityką "Herzlich willkommen" musi być, jak po sznurku, wszak to niemiecka solidność! 8-)

Otwierający ten temat cytat to słowa pochodzące właśnie od jednej z telewidzki wczorajszej audycji. Inni ludzie mówią wprost: Imigranci robią co chcą, zachowując się hałaśliwie, wulgarnie, prowokująco, napadają ludzi i niczego i nikogo się nie boją. Strach wieczorem wracać autobusem z pracy, bo siedzą z nożami gotowymi do zadania ciosu. Na basen wyjść nie można, bo siedzą wokół, komentują i robią zdjęcia małym dzieciom. I tak dalej. Terror! Robią co chcą w kraju bez prawa i bez porządku. W kraju porzuconym przez wszystkich. Zresztą to nie nowość takie komentarze. Do napisania tematu skłoniła mnie ilość tych telefonów. Jak z oblężonej twierdzy! Wolna ziemia. Nowa Australia, gdzie lądują wszyscy zbrodniarze. Dzikie stepy po których biegają Indianie i bawoły. Tylko czekają za zasiedlenie i zaprowadzenie jedynie słusznej świętej cywilizacji. A autochtoni? Wyciąć, wysadzić! Ewentualnie odczekać, aż sami wymrą. Można robić co się chce. Takie są teraz Niemcy, ojczyzna Hitlera, nazizmu i najgorszych zbrodni w dziejach ludzkości. Tak im się teraz odwróciło.

Zaś sami Niemcy między sobą unikają rozmów o tym. Jest dobrze i boją się spojrzeć prawdzie w oczy. A może nawet już nie potrafią. Dzisiaj już wiemy więcej o zamachu. Jest list, w którym zamachowcy nawiązują do poprzednich zamachów i straszą, że sportowcy i celebryci Niemiec i innych krajów "krzyżowców" będą na "czarnej liście śmierci" póki Niemcy nie zrezygnują z nalotów itd. Kościoły puste, to piłkę nożną zaatakujmy, to jest teraz ich Bóg. Ale wczoraj pierwsza informacja była taka: pękła opona! :D Wszystko, byleby tylko nie tknąć miłych braci muzułmanów. Którzy zapracują na naszą rentę i umyją, opiorą i nakarmią nasze starcze ciała.

Co trzeba zrobić z ludźmi, żeby byli tacy głupi? Tacy ślepi i nieczuli na argumenty? Tak zakłamani? Przyznam się, że mój zawód sytuacją w Europie Zachodniej sięga poziomu traumy. Nikomu bym nigdy nie uwierzył, gdyby lat temu kilkanaście opisał taką sytuację. Wbrew wszelkiemu rozumowi. Wbrew instynktowi zachowawczemu, wbrew pierwotnym odruchom przeżycia. Wyprani zupełnie. Przyjmą każdą brednię, byleby tylko była nowocześnie opakowana. Jak to możliwe? Zna ktoś przepis na zrobienie sobie posłusznego idioty? Całego kontynentu idiotów? Chętnie poznam. I even need!
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 3 razy.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin

13 kwie 2017, 14:46

Tiquill pisze:Siedziałem sobie wczoraj przed telewizorem i oglądałem audycję "W tyle wizji" na TVP Info, najlepszą audycję ostatnich czasów, palce lizać!
Też lubię go oglądać. Wczoraj siedziałem niestety tylko chwilę. Najlepiej Ziemkiewicz i Wolski co najczęściej siedzą w poniedziałek. Przy nich aż szkoda od telewizora odchodzić :D
Tiquill pisze:A gdzie ten zły totalitarny kraj, co? A konkretnie za Odrą. A konkretnie Polacy z Niemiec dzwonili do polskiej telewizji informując o stopniu obłudy mediów i tchórzostwa samych Niemców. Jak chcesz się czegoś dowiedzieć, to najszybciej - z polskiej telewizji. W parę minut! Niemieckie media cenzurują i manipulują, tuszując większość złych wydarzeń w ich kraju. Poprawność z polityką "Herzlich willkommen" musi być, jak po sznurku, wszak to niemiecka solidność! 8-)
Ostatnio faktycznie dzwonią coraz częściej. I też słyszę te głosy co się dzieje w Niemczech. Ale są i tacy co mówią że u nich spokojnie mimo islamu wokoło. Kiedyś ktoś powiedział dlaczego nie zaatakują tam gdzie ich najwięcej. Że to proste- muszą mieć gdzieś swoje centrum bez zwracania na siebie uwagi i prowokowania. A medialne manipulacje to hoho- u nich to poprawność polityczna na każdym kroku.
Tiquill pisze:Imigranci robią co chcą, zachowując się hałaśliwie, wulgarnie, prowokująco, napadają ludzi i niczego i nikogo się nie boją. Strach wieczorem wracać autobusem z pracy, bo siedzą z nożami gotowymi do zadania ciosu. Na basen wyjść nie można, bo siedzą wokół, komentują i robią zdjęcia małym dzieciom. I tak dalej. Terror! Robią co chcą w kraju bez prawa i bez porządku.
Podobnie jak we Francji gdzie pokazywali jak francuska policja spier* jadąc do tyłu przed imigrantami uzbrojonymi w pałki i kamienie. Stwierdzili podobno że są dzielnice gdzie nawet karetki boją się wjeżdżać. Kochani imigranci.

Jak to kiedyś ED pisu Ryszard Legutko powiedział w PE: "mamy brexit, możliwość innych brexitów, imigracja, Euro, coraz mniej demokratyczny sposób podejmowania decyzji, a Wy organizujecie państwo debatę o Polsce"

Generalnie UE jest pod kontrolą wielkich korporacji. Czytałem to w którymś wydaniu Świata Wiedzy o tym jak korporacje rządzą światem, siłą wysiedlają rodowitych mieszkańców żeby zniszczyć ich ziemie, przeorać na pola uprawne palmy oleistej, mają też własną armię. UE ma podobno 13 tys. przedstawicieli lobby w szeregach unijnych które ZA NAS podejmują decyzje.

Zastanówcie się po co te wszystkie durne przepisy dotyczące np. wielkości owoców. (dowiedziałem się o tym na wykładzie z problemów polityczno- społeczno- gospodarczych czy jakoś tak ;) )- na przykładzie bananów- banany muszą mieć w UE taką i taką długość. Chodzi o to że inne banany pod względem długości rosną np. na Kostaryce a inne w Afryce. I w ten sposób blokuje się dostawy od krajów niesprzyjających UE. Jak to Cejrowski kiedyś w swoim programie: "takich pysznych bananów jakie tutaj rosną państwo nie zjecie. To dzięki unii, takimi bananami jakie jedzą Państwo przed telewizorem świnki się tutaj karmi"

Myślicie że wielkie korporacje traktują obywateli UE równo? To jesteście w błędzie! Ostatnio nawet na Polsacie pokazywali jak nas nierówno traktują. Typowe niemieckie ciasteczka- sprzedawane u nas- mają 3/4 szkodliwego, nasyconego (i oczywiście taniego) oleju palmowego a 1/4 to masło. Te same ciasteczka sprzedawane w Niemczech mają prawie 100% tłuszczu w postaci masła. A cena praktycznie taka sama! Kto importuje produkty niemieckie bezpośrednio od producenta to wie jaka jest duża różnica. Podobno były już pretensje i Polski i innych krajów (m. in. Czech lub Słowacji- nie pamiętam już dokładnie) ale nikt nie zwrócił na to uwagi.

Troszeczkę zaofftopowałem ale to żeby pokazać gdzie unia ma nas i naszą demokrację.

Piro is back ;>
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

13 kwie 2017, 18:42

Tiquill pisze:Zaś sami Niemcy między sobą unikają rozmów o tym. Jest dobrze i boją się spojrzeć prawdzie w oczy.
To prawda, choć nie wszyscy. Nie mówią o tym publicznie, ale pokątnie w rodzinnym gronie czy wśród znajomych, w knajpie przy piwie itp.

Polecam bardzo obejrzeć niemiecki film z 2015 roku pt: "Er ist wieder da" (pl tytuł to bodajże "On wrócił"). Znajdziecie gdzieś na necie. Niby po części komedia, ale ma cholernie dużo prawdy w sobie, smutnej prawdy.
Piroziom pisze:Ale są i tacy co mówią że u nich spokojnie mimo islamu wokoło.
Bo gdzieniegdzie jest i spokojnie. U mnie na przykład. W regionie małych zapyziałych miasteczek i wiosek gdzie są tylko krowy, szkółki drzewek i torfowiska jest naprawdę spokój. Ale już na przykład w niespełna o 100km oddalonym Bremen jest już zupełnie inaczej. Polki nie chodzą na dyskoteki bo od razu są zaczepiane przez ciapaków którym nic nie można zrobić. Ogólnie strach nocami po tak dużym mieście chodzić.
Tiquill pisze:Co trzeba zrobić z ludźmi, żeby byli tacy głupi? Tacy ślepi i nieczuli na argumenty? Tak zakłamani? Przyznam się, że mój zawód sytuacją w Europie Zachodniej sięga poziomu traumy. Nikomu bym nigdy nie uwierzył, gdyby lat temu kilkanaście opisał taką sytuację. Wbrew wszelkiemu rozumowi. Wbrew instynktowi zachowawczemu, wbrew pierwotnym odruchom przeżycia. Wyprani zupełnie. Przyjmą każdą brednię, byleby tylko była nowocześnie opakowana. Jak to możliwe? Zna ktoś przepis na zrobienie sobie posłusznego idioty? Całego kontynentu idiotów? Chętnie poznam. I even need!
Ja to nazywam przedobrzeniem, przesytem. Za dobrze kurwa ci ludzie mają (mieli?).
Nie musieli tyle walczyć o swoje co Polacy. Od dobrobytu w dupach im się poprzewracało i z braków większych problemów zaczęli sobie wymyślać propagandę gejowską, psich trenerów, psich fryzjerów, wysokie zasiłki, pomoc dla nierobów i w końcu tolerowanie multi-kulti. To ludzie bez kręgosłupa moralnego albo cytując jednego z pingwinów z madagaskaru - "chodzące żelatyny moralne". xD
Za dobrze skurwiele mają, w końcu coś w nich pęknie, zrobią drugiego Hitlera i III wojnę światową. To znaczy zrobiliby, gdyby nie to, że są za starzy na to, a młodzi Niemcy to totalne spierdoliny, do tego jest ich już mniej (młodych Niemców) niż obcokrajowców. :P
Tiquill pisze:Pominąłbym to kolejnym ziewem
Również coraz bardziej mam to w dupie, bo nasze wkurwienie i tak nic nie da, lepiej zachować spokój dla higieny psychicznej.

I regret nothing
Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

16 kwie 2017, 12:24

Dzienis pisze:Polki nie chodzą na dyskoteki bo od razu są zaczepiane przez ciapaków którym nic nie można zrobić.
Problem w tym, że nawet jeśli znajdzie się jakiś odważny Polak (o kto inny heheh), sprzeda takiemu ciapusowi cepa na twarz, a ten wstanie, zawoła swoich kolegów ciapusów, pobiją go w pięciu i go jeszcze okradną, to i tak będzie, że to Polak zaczął i nie szanuje innych religii, i jeszcze siedzieć pójdzie, gdzie te ciapusy będą w międzyczasie gwałcić tamtą Polkę. (sytuacja triggered ale bym się nie zdziwił).
Dzienis pisze:Również coraz bardziej mam to w dupie,
Ja to widzę tak - teraz każdy przymyka na to oko i ma to gdzieś, aż w końcu nie będziemy mieli szans wgl nic zrobić bo inne kraje odpadną, a co sami wskóramy?

Jak przyjdzie co do czego, to będziemy potrzebować jakichś w miarę normalnych psychopatów, którzy nie będą się bali sprzeciwić władzy i pozbycia się ciapusów z terenów Polski. Ale na razie możemy się cieszyć jako takim spokojem. :)
Tiquill pisze:Zaś sami Niemcy między sobą unikają rozmów o tym.
Pozwolę sobie tutaj na małą inwersję.
-Co jeśli nam w TV media piorą mózgi zamachami itp, i tak na prawdę na świecie jest spokój i tylko my myślimy, że gdzieś za jacyś terroryści?

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

16 kwie 2017, 12:55

Do wojny zawsze potrzebny jest pretekst, a tych ostatnio nie brakuje.
Przed każdym działaniem jest siana propaganda. To jest zimna wojna Rosja - USA, a Europa jest pionkiem w tej grze, bo bez poparcia Europy będą na straconej pozycji.
W całym tym gównie niczego nie można być pewnym na 100%

A brudasów bym wsadził na statek i odesłał do Afryki :mgun:

8=======D
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

20 kwie 2017, 18:33

Rycho3D pisze:A brudasów bym wsadził na statek i odesłał do Afryki
Teraz już tego nie zrobisz, jest ich za dużo i nie poddadzą się bez walki.
Rycho3D pisze:W całym tym gównie niczego nie można być pewnym na 100%
True, media są sterowane (zwłaszcza radio i telewizja), a w internecie też trzeba umieć szukać, bo roi się od szajbusów.
Rycho3D pisze:Do wojny zawsze potrzebny jest pretekst, a tych ostatnio nie brakuje.
Jakoś ciężko mi uwierzyć w tych czasach w regularną tradycyjną wojnę, bardziej obstawiam metody wojny gospodarczej, albo skrajnie odwrotnie - absolutną eliminację za pomocą broni biologicznej, chemicznej lub nuke.

I regret nothing
Zablokowany