Zdrajcy

Więcej niż dotychczas. Bez kompromisów. Działa na emocje. Ale musisz myśleć, bardziej.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 sty 2017, 15:13

• Targowica, przez którą upadła I Rzeczpospolita ==> Urząd Bezpieczeństwa mordujący elitę intelektualną Polski w Katyniu, Żołnierzy Wyklętych i ludzi Solidarności ==> beneficjenci Okrągłego Stołu Zdrady: SLD + Platforma Obywatelska.
To ci sami. Z pokolenia na pokolenie. To oni plugawią wszelkie ideały. To oni wypaczają prawdę przewlekając ją na opak. To oni okradają Polskę i szydzą z Polaków. "Państwo teoretyczne". "Chuj, dupa i kamieni kupa". Komitet Obrony Dojarki. Ubecy tracący wysokie emerytury. Szczenięta politycznej sceny wołający o wolne media. Porywają za sobą w imię obrony demokracji ludzi tak zepsutych jak oni, ale też ludzi prawych, którzy nie ufają obecnej władzy. Słownik ich najważniejszych pojęć:

Wolność - wolność jest nasza i tylko dla nas, dla innych tylko jej pozory.
Równość - równo krajemy Polskę między siebie i tylko między siebie, innym ochłapy dla niepoznaki.
Niepodległość - niech nikt nie waży się naruszać naszych układów i powiązań z wrogami Polski.
Braterstwo - wierni naszym przodkom dbamy o naszą społeczność i nasze sprawdzone triki manipulacji narodem.
Demokracja - makieta zakrywająca prawdziwe oblicze sytuacji politycznej w Polsce.
Prawda - kłamstwo powielane i zwielokrotniane aż naród uzna je za prawdę.
Polska - nasza słodka kraina dojenia ile wlezie.
Polacy - pozbawione ciągłej pokoleniowo elity intelektualnej masy, którym stale należy dozować bezpieczny dla nas stan matriksa; dosłownie: debile.

Zbudowana przez nich przez lata sytuacja w Polsce drastycznie się zmieniła ponad rok temu w wyniku wyborów do Parlamentu RP. Demokracja wywinęła im psikusa, matriks kłamstw przestaje być wydajny, dojarka się kończy. Może nawet zaczną za to ich karać. Polska wreszcie odzyskuje siłę i dumę. I tożsamość. Własną. Im się to nie podoba. Tworzą sztuczne i podsycają istniejące konflikty. Byleby tylko zwalczyć PiS, ich największego nad Wisłą wroga. "Stop dewastacji Polski" - mówią. Gówno prawda. Poprawna treść ich hasła to: "Stop dewastacji naszych interesów". Schetyna: "Jeżeli będzie utrzymane takie tempo konfliktu, naszą aktywnością będzie ulica na pewno. A także Europa". Strategia "ulica i zagranica" to było jednak za mało. 16 grudnia 2016 roku doszło do żenującego zablokowania Sejmu. I trwa to do dziś. Dziś wznawiane są sejmowe debaty. Czy znów przeniosą się do Sali Kolumnowej? Czy też wicemarszałek Tyszka z Kukiz'15 użyje straży marszałkowskiej i wyrzuci blokujących z Parlamentu? Jakkolwiek się stanie:

Oto Zdrajcy. Przyjrzycie się ich twarzom. I zapamiętajcie. Nie wiadomo, kiedy wyrządzą wam osobistą krzywdę. Urna wyborcza. To Wasza broń.

Obrazek
Obrazek
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 2 razy.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Kontakt:

11 sty 2017, 18:35

No i dobrze !
Niech pisiory wiedzą że nie wszystko im wolno.
To jest takie żenujące, że nie chce mi się nawet o tym gadać.
Smutek

8=======D
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

11 sty 2017, 19:01

Rycho3D pisze:No i dobrze !
Niech pisiory wiedzą że nie wszystko im wolno.
Wolisz rozjebać kraj i pogrążyć go w chaosie, byleby tylko dowieść pisiorom, że ich nie lubisz?

Smutek.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Kontakt:

11 sty 2017, 19:07

Wolisz rozjebać kraj i pogrążyć go w chaosie, byleby tylko dowieść pisiorom, że ich nie lubisz?
Uważam że należy ich przytemperować zanim rozjebią gospodarkę.

8=======D
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

11 sty 2017, 19:26

Rycho3D pisze:
Uważam że należy ich przytemperować zanim rozjebią gospodarkę.
A KOD demonstruje w obronie gospodarki? PO blokuje Sejm w obronie gospodarki?

Platformo, wróć! Kradnij, generuj i tuszuj nowe afery, nie czyń gospodarce ułatwień i uproszczeń podatkowych, nie zmniejszaj biurokracji, rujnuj pozycję Polski sprowadzając kraj do roli słuchacza i marionetki! Pod twoją opoką, o Platformo, gospodarka będzie rosła a ludziom będzie żyło się lepiej. Pitu-pitu... :zdziw:

A posiedzenie Sejmu trwało dziś... 2 minuty. I przełożono je na jutro. A zagraniczni dziennkarze zachodzą w głowę, jak można z takiego drobiazgu rozpętać taką burzę. I jak to wytłumaczyć swoim rodakom, dla których pracują... Inne narody są jakieś inne. Nie rozumieją Polaków. Taaa. Skoro sami Polacy siebie nie rozumieją... :(
Ostatnio zmieniony 01 sty 1970, 01:00 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Kontakt:

11 sty 2017, 19:31

Tiquill pisze:A KOD demonstruje w obronie gospodarki? PO blokuje Sejm w obronie gospodarki?
Nie, ale wszystko co się dzieje ma na nią wpływ.

8=======D
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 14 razy
Otrzymał  piwo: 6 razy
Kontakt:

11 sty 2017, 19:40

Myślę że dopiero po dłuższym okresie czasu będzie można stwierdzić która opcja była lepsza. Ja nie popieram ani PiS ani PO. Problemem jest to, że nie ma innej alternatywy gdyż inne partie są za słabe albo jeszcze głupsze od nich.
Nie wierzę też w ludzką uczciwość na tym szczeblu władzy, nawet jak ktoś był dobrym i uczciwym politykiem nizszego szczebla (wierzę w to, tak samo jak wierzę że są porządni księża) to jak dojdzie do konkretnego żłobu na wiejskiej odpierdoli mu i będzie kradł jak popadnie i ile popadnie. Bez znaczenia w jakiej partii jest.
Pamiętajmy, że 90% wszystkich posłów to żywe maszynki do wciskania guzika głosowania których celem jest lizanie dupy liderowi i nachapanie się ile wlezie z koryta póki nie wyjebią ich z sejmu.
Dlatego działania PO i PiSu realnie oceni dopiero historia, teraz jeszcze jest to wszystko za świeże. Za 15 lat będzie można to porównać, tak jak teraz dopiero zdajemy sobie sprawę jakie były rządy SLD czy AWSu.
Zapewne prawda leży pośrodku i zarówno PiS nie jest taki złoty jak go malują niektórzy jak i Platforma nie jest taka szatańska jak to teraz wciska propaganda TVP Kursk.
Takie jest moje zdanie.

I regret nothing
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Otrzymał  piwo: 2 razy

11 sty 2017, 21:44

POPiSowe rządy od samego początku nie wróżyły nic dobrego. jak rządził pierwszy, drugi ujadał, że jest źle. Jak rządził drugi, pierwszy ujadał że jest źle. Teraz znów rządzi pierwszy z tą różnicą, że samodzielnie. Drugi natomiast ponieważ jest w mniejszości, wszczyna burdy.

Z kadencji na kadencje jest coraz gorzej, nie ważne kto na czele stoi. A najgorsze jest to, że sprawy zwykłych obywateli są odstawiane na boczny tor, podejmowane są decyzje wbrew ludności, ciągłe miesięcznice smoleńskie... Jak tak dalej pójdzie, grozi to wojną domową, bo zwykli obywatele mają serdecznie dość tej politycznej polsko-polskiej wojenki. TFU!
Dzienis pisze:Ja nie popieram ani PiS ani PO. Problemem jest to, że nie ma innej alternatywy gdyż inne partie są za słabe albo jeszcze głupsze od nich.
I wybierz tu, kurna mniejsze zło. Albo ekstremalnie silna biegunka, albo konwulsyjny rozstrój żołądka, rzygasz dalej niż widzisz
Dzienis pisze:Nie wierzę też w ludzką uczciwość na tym szczeblu władzy, nawet jak ktoś był dobrym i uczciwym politykiem nizszego szczebla (wierzę w to, tak samo jak wierzę że są porządni księża) to jak dojdzie do konkretnego żłobu na wiejskiej odpierdoli mu i będzie kradł jak popadnie i ile popadnie. Bez znaczenia w jakiej partii jest.
Albo zostanie udupiony przez kolegów po fachu, by się więcej nie wywyższał
Dzienis pisze:Zapewne prawda leży pośrodku i zarówno PiS nie jest taki złoty jak go malują niektórzy jak i Platforma nie jest taka szatańska jak to teraz wciska propaganda TVP Kursk.
Wszyscy są siebie warci. Koryto to samo, świnie też, jedynie miejsce wyżerki się zmienia - raz na lewo, raz na prawo, a czasami gdzieś w środku

Jedynym rozwiązaniem w tej sytuacji jest rozpiżyć to tałatajstwo na cztery wiatry. Naszemu krajowi potrzebna jest świeża krew.
Ostatnio zmieniony 11 sty 2017, 21:46 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 2 razy.

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Piroziom
ServerAdmin
ServerAdmin

16 sty 2017, 14:00

Tiquill- świetnie to ująłeś w jednym poście ;)

Blokowanie sejmu to po prostu blokowanie zmian. A poseł Szczerba jak to mój ojciec powiedział:
"młody gówniarz będzie się odzywał do marszałka mój kochany " to po prostu brak szacunku
BTW. mam pewnego dżentelmana na jego miejsce xD
Obrazek
( żarty żartami :P )

Co robił Niesioł albo Sikorski jak byli marszałkami? Nie dali nikomu z pisu sobie dmuchać w kaszę. Robili co chcieli (jedz, pij i życia używaj...) Dobrze że PIS nie wziął ich siłą tylko cierpliwie czekał. Bo wtedy polecieli by do unii naskarżyć do wujka Tuska i dziadka Timermansa że ich lagami po plerach klepią.

EDIT: znalazłem całkiem ciekawy dokument, który dzień wcześniej leciał w TVP i TVPinfo:

[youtube][/youtube]

A KOD już się sypie. Fałsz i obłuda nie mogą długo trwać, najpierw oburzające wypowiedzi teraz faktury i "firma Kijowskiego" . Polacy przestali być naiwni a przynajmniej miażdżąca większość. A na koniec znalazłem taki ciekawy wpis na podsumowanie tego wszystkiego :D :
Załączniki
Fun1_1.jpg
Fun1_1.jpg (93.86 KiB) Przejrzano 1139 razy
Ostatnio zmieniony 16 sty 2017, 15:08 przez Piroziom, łącznie zmieniany 2 razy.

Piro is back ;>
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

17 sty 2017, 20:05

Piroziom pisze:A KOD już się sypie. Fałsz i obłuda nie mogą długo trwać, najpierw oburzające wypowiedzi teraz faktury i "firma Kijowskiego" . Polacy przestali być naiwni a przynajmniej miażdżąca większość. A na koniec znalazłem taki ciekawy wpis na podsumowanie tego wszystkiego :
Fun1_1.jpg
KOD jest żałosny. Nie wiem co oni chcą osiągnąć, skompromitowali się totalnie.
Opozycja zawsze jest potrzebna by podregulować trochę zachcianki rządzącej partii, ale taka opozycja to jest śmiech na sali. Banda skompromitowanych nieudaczników.
Piroziom pisze:Co robił Niesioł albo Sikorski jak byli marszałkami? Nie dali nikomu z pisu sobie dmuchać w kaszę. Robili co chcieli (jedz, pij i życia używaj...) Dobrze że PIS nie wziął ich siłą tylko cierpliwie czekał. Bo wtedy polecieli by do unii naskarżyć do wujka Tuska i dziadka Timermansa że ich lagami po plerach klepią.
Dlatego PO już nie rządzi. Byli złodziejami, fakt. Ale uważam, że PiS nie będzie dużo lepszy. Poczekajmy z jego oceną do końca kadencji. Jak na razie dług publiczny jest ogromny. Dużo rzeczy wciąż jest do naprawy.
Piroziom pisze:Blokowanie sejmu to po prostu blokowanie zmian. A poseł Szczerba jak to mój ojciec powiedział:
"młody gówniarz będzie się odzywał do marszałka mój kochany " to po prostu brak szacunku
BTW. mam pewnego dżentelmana na jego miejsce
Takimi metodami nic nie osiągną, co najwyżej uśmiech politowania. To nie Ukraina, że naparzają się w sejmie po gębach.

I regret nothing
Awatar użytkownika
BakenS
Miłośnik broni

09 kwie 2017, 00:42

Z jednej strony ulubieńcy Niemców co by im wszystko oddali i jeszcze zwierzęta z afryki by przygarnęli za parę euro, które by im oddali, z drugiej strony zaś, ZSRP co demokracje pod siebie ustawili. Antoni do dziś podejrzewany za bycie szpiclem Rosjan, rozbraja nas, w razie wojny drzwi otwarte dla Włodzimierza.

Na szczęście do wojny nie dojdzie. A na pewno nie w tym dziesięcioleciu, ani w następnym.

Tak, czy tak, u władzy ta sama klika, a ludzie głupie myślą, że mają na coś wpływ. Tak, mamy wpływ, na to z której strony będą nas dymać. Ktoś wyżej pisał, że grozi nam wojna domowa. Według mnie to jest jedyna słuszna opcja, tylko może poskutkować nie tak, jakbyśmy tego chcieli. Mimo wszystko ta kadencja powoli otwiera oczy Polakom, jeśli się nie zjednoczymy, zginiemy w końcu, jeśli na następną kadencję znowu wybierzemy postępową europę, albo nowoczesną.po, po raz kolejny wykażemy się niesamowitą głupotą i ten naród w końcu zginie.

Korzystając z okazji, witam wszystkich.
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2017, 01:09 przez BakenS, łącznie zmieniany 2 razy.

Awatar użytkownika
Pan Szatan
Modder
Modder
Postawił piwo: 5 razy
Otrzymał  piwo: 8 razy
Kontakt:

09 kwie 2017, 07:04

Przepraszam bardzo ale... Co ty kur*a pierdolisz?

I'm fucking insane in the brain. :axe:
Awatar użytkownika
Dzienis
V.I.P.
V.I.P.
Kontakt:

09 kwie 2017, 09:30

Pan Szatan pisze:Przepraszam bardzo ale... Co ty kur*a pierdolisz?
O co ci chodzi? Ma sporo racji.
BakenS pisze:Korzystając z okazji, witam wszystkich.
Również witam, długo cię nie było. :)

I regret nothing
Awatar użytkownika
BakenS
Miłośnik broni

09 kwie 2017, 11:09

Okej, może przesadziłem trochę. Naród tak łatwo nie zginie, ale wszelka nadzieja zginie. Nadzieja, że kiedyś będzie lepiej. Z drugiej strony można by wiele rozważać, czy tak na prawdę jest źle. Dzienis dobrze napisał, że jest jeszcze za wcześnie, żeby oceniać obecny rząd, myślę że po tym roku będzie można już jasno określić, dobry/zły. Jak na razie to tylko na arenie międzynarodowej robią z siebie idiotów i to jest póki co jedyny zauważalny minus. Jeszcze nas nie napieprzają pałkami, jak na Białorusi, więc jest git. A wy jak sądzicie?

Dzienis, jakoś tak mam tendencje do znikania, jak nie wyjazd do pracy, to komputer spalony, ale w sumie przerwy od internetu dobrze robią. :D
Ostatnio zmieniony 09 kwie 2017, 11:17 przez BakenS, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany