Bartosz pisze:Jest parę błędów:
-Na mapie Lower paradise ludzie nie chcą chodzić tylko stoją w miejscu.
-Na mapie z biurem wydawcy także ludzie stoją w miejscu.
-Chcąc przejść do mapy (chyba z pastwiskiem) Hud znika, nie słyszę dźwięków i następna mapa się nie wczytuje.
-Na mapie z domem Vince'a nie zawsze chciało mnie wczytać do mapy LP. Przydało by się zwiększyć zasięg wczytywania
Na razie tyle, nie zwiedziłem wszystkich map

1, 2. Znowu ci ludzienie chcą ruszyć tyłka? Jak nie na jednej mapie to na dróguej się psuje
3. Nie wiem dlaczego tak jest wszystko dobrze wpisałem.
Jest jeszcze 2 droga do pastwiska powinna działasć: Jak wychodzisz z tunelu to wejdź po schodach kawałek dalej po lewej tam będzie budynek z drzwiami wchodzisz i przenosi cię na pastwisko.
4. Poprawię to
Tiquill pisze:Ha, a więc ktoś taki mod zrobił. Pobrałem, pogram w wolnym czasie. Takie przeróbki robi się zwykle na początku drogi kariery albo - kiedy nie można wytrzymać.

Która opcja u ciebie?
W tych mapach nie było za bardzo co zmieniać więc się nie dziw

Jest ich więcej szpital będzie jeszcze większy i nie liniowy. Dodałem wiele nowych pomieszczeń i miejsc.
Muszę jeszcze pododawać NPC i poprawić błędy
Tam gdzie zablokowałem deogę znakiem nieczynne do czwartku (albo wtorku) jest nowa (prawie) mapa oraz przejście na znany most i schronisko oraz całkiem nowy hotel
Tam gdzie jest tunel i przenosi nas na mapę z domem Vince'a będzie kilka map m.in. Kanion, przedmieścia z domami do zwiedzania i moooożeee Fabryka Krotchyego
Zastanawiam się też czy nie połączyć tego moda z mapami z mojego nie skończonego moda Fucking Monday?